הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אימון בבית לחיטוב (לא יכול ללכת למכון כושר)

אביאור גבאי

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
המסגרת שבה אני נמצא לא מאפשרת לי ללכת לחדר כושר ולכן החלטתי לעשות אימון מהבית
והמליצו לי על תוכנית שתעזור לי להוריד את השומן (יש לי שומן עודף בעיקר באזור הבטן ) וגם תעזור לחיטוב הגוף

התוכנית: תרגילים לכל שרירי הגוף את התרגילים אני עושה אחד אחרי השני עם הפסקות של 30
שניות ובין כל מחזור ומחזור דקה...אני עושה 3 מחזורים בכללי

1.שכיבות שמיכה 3 סטים
2.סקוואט 3 סטים
3.בטן סטטית 3 סטים
4.מתח 3 סטים
5.קפיצות במקום עם פיסוק רגלים וידיים (לסיבולת לב ריאה)
6.וכמובן הליכות כמה שיותר

אז בתכלס יש לי כמה שאלות
1.האם התכנית הזו טובה לחיטוב ול"ניפוח" השריר (אני לא יודע איך לקרוא לזה סליחה 😕)

2.התחלתי אחרי כמה אימונים של משקל גוף להוסיף משקלים ולהוריד בחזרות לפי עצות של כמה אנשים

אבל כשהייתי עושה מספר חזרות מירבי כנגד משקל גוף הייתי מרגיש יותר את השריר "עובד" גם ביום שלמחרת הרבה זמן
אבל אחרי שהוספתי משקלים (אני עושה 12-17 חזרות לערך, במתח 5 חזרות ) אני פשוט לא מרגיש את השריר עובד אולי
באותה דקה שאחרי התרגיל אבל אחר כך כלום מה לעשות? האם זה בסדר או שלעלות בחזרות או במשקלים?

3.האם אני יכול לראות בזמן החיטוב גם יותר שרירים משיש לי עכשיו או שאי אפשר "לנפח" שרירים בזמן חיטוב?

נ"ב:
יש לי אחוזי שומן לא כל כך גבוהים בכל הגוף עיקר השומן שלי נמצא בבטן (אבל ממש בלי פרופורציות הבטן ממש נפוחה:cray:)
האם זה ירד עם הזמן או שצריך לעשות משהו מיוחד??

נאמר לך כבר ששרירים לא מנפחים, אם אתה לא יודע איך קוראים לזה בשביל זה שלחו אותך לפורטל לקרוא.
2 מאמרים+חוקי הפורום--> חובה לקרוא לפני פתיחת אשכול!!!
תקרא את המדריך לחיטוב, ומה שאתה קורא לו "ניפוח" נקרא העלאת מסת שריר. שני התהליכים לא קורים בו זמנית בד"כ.
וחיטוב עושים בעיקר במטבח, כלומר אין "תכנית לחיטוב" אלא זה עניין של תפריט.
2.התחלתי אחרי כמה אימונים של משקל גוף להוסיף משקלים ולהוריד בחזרות לפי עצות של כמה אנשים
אבל כשהייתי עושה מספר חזרות מירבי כנגד משקל גוף הייתי מרגיש יותר את השריר "עובד" גם ביום שלמחרת הרבה זמן
אבל אחרי שהוספתי משקלים (אני עושה 12-17 חזרות לערך, במתח 5 חזרות ) אני פשוט לא מרגיש את השריר עובד אולי
באותה דקה שאחרי התרגיל אבל אחר כך כלום מה לעשות? האם זה בסדר או שלעלות בחזרות או במשקלים?
תעלה במשקלים. אם הרגשת יותר את השריר "שורף" אחרי האימון זה לא אומר שהאימון היה יותר אפקטיבי. אני מציע להירשם לחדר כושר ולעשות תכנית אימונים נורמלית, אבל אם אין אפשרות אז אין אפשרות.

ותפסיק בבקשה לפתוח עוד אשכולות בנושא.

המסגרת שבה אני נמצא לא מאפשרת לי ללכת לחדר כושר
מה המסגרת?

והמליצו לי על תוכנית שתעזור לי להוריד את השומן (יש לי שומן עודף בעיקר באזור הבטן )
תוכנית אימון לא מחטבת ולא מורידה שומן

תפריט תזונה מוריד שומן

1.האם התכנית הזו טובה לחיטוב ול"ניפוח" השריר (אני לא יודע איך לקרוא לזה סליחה
לשניהם ביחד אין כזה דבר
זה או חיטוב או מסה
תקרא את המאמר שציטטו לך מעליי

לחיטוב בלבד, אם זה מה שיש אז זה מה שיש, זה לא אידיאלי ועדיף מכון

זה בסדר, כשאתה עושה 100 חזרות הגיוני שישרוף לך השריר, זה לא בהכרח מה שרתה צריך להרגיש. (אפילו בוודאות)

3.האם אני יכול לראות בזמן החיטוב גם יותר שרירים משיש לי עכשיו או שאי אפשר "לנפח" שרירים בזמן חיטוב?
אתה לא תעלה במסת השריר
אבל השרירים יחשפו (במידה ותעשה חיטוב נכון - מה שמקשה עלייך פה זה שאין לך תוכנית תזונה והאימון בבית ולא במכון)

האם זה ירד עם הזמן או שצריך לעשות משהו מיוחד??
אי אפשר להוריד שומן ממקומות ספציפיים אלא רק לרדת באחוז השומן הכללי
מה ירד מתי זה כבר גנטיקה תגיד

ד"א, יש סיכוי שמה שאתה רואה זה כי חסר לך מסת שריר ולא כי יש לך יותר מדי שומן.
אבל את זה יהיה אפשרי לדעת רק אם תעלה תמונה ותכתוב נתונים שלך

Back
למעלה תחתית