הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Age is just a number

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
לכל הזקנים (Old people) והזקנים לעתיד:

בעקבות הלוג של @אריאל ניר והתגובות שהיו שם, החלטתי לחדד את הנקודה המרכזית שהעליתי שם: לא משנה מה הגיל, תמיד אפשר להתחזק. כל מה שנדרש זה משמעת עצמית, סבלנות ואורח חיים מתאים.

יש פה כמה שמכירים אותי ויודעים כמה אני נשאר מתוסכל אחרי אימונים כאלה ואחרים; אימון אחד מעולה, עם שבירת שיאים ולאחריו מספר אימונים שבהם אני לא מתקרב אפילו למשקלי העבודה הראשונים. זה יכול לגמור אותי לכמה שעות אחר כך, אבל אני מתאושש ומתייצב לאימון הבא כאילו דבר לא קרה, עם מוטיבציה מטורפת.

אני מביא כאן דוגמאות מהאימונים האחרונים, לא כדי להשוויץ, אלא כדי להראות שזה בהחלט אפשרי.

זה אימון העצימות מהשבוע שעבר:

לא הצלחתי שלשה בסקוואט ביום חמישי, אז פשוט סיימתי את האימון. חזרתי בשישי ועשיתי מה שצריך, כולל בדדליפט, שבשבוע לפני נאבקתי עם משקל נמוך יותר:

יומיים אחר כך, ביום ראשון, עשיתי נפח בסקוואט ויום לאחר מכן נפח בדדליפט:

אני לא מישהו מיוחד, סתם אחד עם אובססיה קלה לאימונים וקשה יותר לסקוואטים.

נערך לאחרונה:
אהבתי את התיאום של הזריקה של המוט עם הדרופ , הא וכמובן את הלייט TR וההוק גריפ המפגר .
אחלה של עבודה אלון , גיל זה באמת סתם מספר , וכזה יותר נמוך מהמספרים שלך זה בטוח .

• פותח/ת השרשור
גם לאחר מעבר על הלוג המדובר לא כל כך הבנתי את הקטע לכול הזקנים
איך זה קשור ומה בעצם אתה אומר?

יופי של עבודה. אבל מה הקשר בין הפוסט/וידאו ובין "זקנים"?

התגובה הזו של @hanan גרמה לי לכתוב את הפוסט הנוכחי:

QUOTE="hanan, post: 1169413, member: 5978"]בגילך (כמו גילי) גם סקווט משקל גוף 5*3 יכול ליצור עייפות וקושי בהתאוששות.
בנוסף אם לא פגשת מאמן שמבין בטכניקה זה דבר מומלץ כי טכניקה לא מספיק טובה גם היא יכולה להוות סיבה.

אני הייתי עובר לסקווט קל באמצע השבוע ומנסה להתקדם.[/QUOTE]

לא מבקר אותו; אני מסכים שצריך לעשות התאמות של האימונים לכל מתאמן, ובוודאי שלגיל יש השפעה, אך זה לא תירוץ.

אני רוצה שאנשים בגילי הצעיר (@godlin23 ?) יידעו שאפשר וצריך להמשיך ולדחוף קדימה.

הבנתי. בכל מקרה 38 זה גיל צעיר מאוד מבכדי להתחיל להתעסק עם סיבות "גיל" לקשיים בסגנון הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית