הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמן באזור ב"ש

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
אשמח להמלצות על מאמן באזור באר שבע בשביל שיעור או כמה לתיקון בעיות בתרגילי בסיס. (לא מתאמן מתחיל)
עדיפות לאחד שעבד עם כאבים בגב תחתון בעבר
תודה רבה:)

אני לא מכיר מאמנים בבאר שבע..
אבל אני הייתי משקיע עוד טיפה מאמץ ונוסע לתל אביב זה לא רציני המרחק, כמובן שיש לך את מייק רוזנר שמאמן שם ועוד כמה טובים..

דניס כמו שהמליצו, תוכל למצוא אותו גם בפייסבוק או בחדר כושר ספייס באר שבע.
מאמן עם ידע נרחב מאוד בכל התחומים, מעביר לי כל פעם את המנוחות בין הסטים עם מידע חדש

אני לא מכיר מאמנים בבאר שבע..
אבל אני הייתי משקיע עוד טיפה מאמץ ונוסע לתל אביב זה לא רציני המרחק, כמובן שיש לך את מייק רוזנר שמאמן שם ועוד כמה טובים..
לנסוע שעה וחצי לכל כיוון לא נראה לך מוגזם?

אני אילתי ועשיתי את זה כמה פעמים לכל מיני מטרות..
חושב שאם הוא ממש רוצה זה אפשרי ואפילו לא קשה, חוץ מזה שהוא אמר לשיעור לתקן את הטכניקה, אז בשביל פגישה או שתיים אם מאמן מעולה זה לא נראה לי מוגזם
מעבר לזה שרשמתי שאני לא מכיר מאמנים בבאר שבע אבל בתל אביב יש מעולים, כמובן שאם יש המלצה למאמן כזה זה מעולה בשבילו

אני לא מבין מה יש להסתבך. דניס מאמן מעולה. אין סיבה לנסוע שעתיים לכל כיוון ולהתקע בפקקים. קיבלת המלצות עליו מכמה אנשים. אם זה עוזר אז הסקוואט שלו מעל 200 והדדליפט מעל 220. לימד גם אותי סקוואט ודדליפט והוא מלמד מעולה ומבין.

אני אילתי ועשיתי את זה כמה פעמים לכל מיני מטרות..
חושב שאם הוא ממש רוצה זה אפשרי ואפילו לא קשה, חוץ מזה שהוא אמר לשיעור לתקן את הטכניקה, אז בשביל פגישה או שתיים אם מאמן מעולה זה לא נראה לי מוגזם
מעבר לזה שרשמתי שאני לא מכיר מאמנים בבאר שבע אבל בתל אביב יש מעולים, כמובן שאם יש המלצה למאמן כזה זה מעולה בשבילו
לדעתי האישית מוגזם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית