הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ינסים למרימי משקולות

kotzer

משתמש על
15,058
8,064
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,122
15,058
8,064
אני בטוח שזו בעיה שהרבה פה נתקלו בה, אבל מאז שהתחלתי עם הפאוורליפטינג הירכיים שלי גדלו מאוד, עד למצב שאני מתקשה למצוא ג'ינסים ומכנסיים רגילים שלא נראים כמו מכנסי סקיני בטירוף
מישהו יודע איזה חברות מוכרות מכנסיים עם ירכיים יותר רחבות, או שהן גמישות יותר, או כל דבר שיכול לפתור את הבעיה הזאת?

הירכיים שלי די גדולות.. ושלא נדבר על התחת.
במסה שלי לבשתי רק מכנסי "ג'ינס" נמתחים שזה בעצם נראה כמו ג'ינס אבל זה עשוי מכותנה.
(שלי אישית מחברת Eckō Unltd שקניתי לדעתי באיזו חנות עודפים בחוצות המפרץ בקריות)
אחריי שירדתי קצת במשקל כל הג'ינסים בחנויות עולים עליי למרות שעדיין הכל יחסית גדול.

הירכיים שלי די גדולות.. ושלא נדבר על התחת.
במסה שלי לבשתי רק מכנסי "ג'ינס" נמתחים שזה בעצם נראה כמו ג'ינס אבל זה עשוי מכותנה.
(שלי אישית מחברת Eckō Unltd שקניתי לדעתי באיזו חנות עודפים בחוצות המפרץ בקריות)
אחריי שירדתי קצת במשקל כל הג'ינסים בחנויות עולים עליי למרות שעדיין הכל יחסית גדול.

אתה מודע לכך שג'ינס עשויים מכותנה, כן?

הוא עשוי מ"דנים" שזו כותנה, אבל לא הכותנה הקונבציונלית.

דנים זה השם של הבד אשר מיותר מכותנה.

זה כמו שתגיד שהאמבורגר עשוי מ"בשר טחון" שהינו בשר, אבל לא הבשר הקונבנציונלי.

דנים זה השם של הבד אשר מיותר מכותנה.

זה כמו שתגיד שהאמבורגר עשוי מ"בשר טחון" שהינו בשר, אבל לא הבשר הקונבנציונלי.
אז אני לא יודע ממה עשוי ה"ג'ינס" שלי, זה מה שאתה רוצה לשמוע? לא מבין מה אתה רוצה.

לפני כמה חודשים נתקלתי בזה, דבר מעולה, מאז זה ה"ג'ינס" היחיד שאני לובש. שלי מקסטרו.

*לא יודע ולא אכפת לי מאיזה בד זה עשוי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית