הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני טסט ווינסטרול

• פותח/ת השרשור samo
  • פורסם בתאריך

samo

משתמש מתחיל
95
4
נק' מוניטין:
4
95
4
שלום ידידיי
עברתי כבר סייקל ראשון טסט 10 שב'
27 א"ש
משקל 132
גובהה 192
נחתי 3 חודשים ומתכנן סייקל חיטוב בלי להשתמש בטרן , טסט דיפו ווינסטרול יעשו את העבודה ? (לא מחפש להגיע לא"ש נמוך המטרה להגיע ל 13-15)

טסט דיפו 1-8 * 750 מ"ג EW
ווינסטרול 2-8 * 50 מ"ג ED

תודה עבור שיתוף פעולה

ההמלצה הגורפת היא לא להיות על אחוז שומן גבוה לפניי סייקל, אתה על 27 אחוז שומן ככה שהייתי ממליץ לך בחום רב לרדת טבעי לאיזור ה15 (לא אמור להיות בעיה כלל) ואז להתחיל סייקל חיטוב אבל תעשה מה שאתה חושב לנכון.
טסט לעלות ל10 שבועות לפחות בגלל האסתר הארוך, ויני להתחיל כבר מהיום הראשון של הסייקל.
כמובן להוסיף פרגניל במהלך הסייקל, וPCT תמיד בצד.

• פותח/ת השרשור
כן ברור פרגניל ו pct עושה כמו שצריך
לא רציתי לעשות חיטוב אלא עוד סייקל עליה והמליצו קודם לרדת לא"ש נמוך -12-15 ושעדיף לעשות את זה עם חומרים שלא אאבד מסה
.. ?!

תמיד עדיף חיטוב עם חומרים שימור השריר וגם עד 15 אחוז שומן יש סכנה כמובן קטנה יותר לאבד שריר תתחיל את החיטוב ישר עם חומרים תנסה להגיע הכי נמוך שאתה יכול כי אתה אחוז שומן גבוה

תעשה חיטוב טבעי
קלן יכול לעזור
אתה תאבד מאסה כלשהי אבל אני מניח שאם תעשה הכל לפי הספר, זה יהיה די זניח
דע להבא לא להגיע לאחוזי שומן מופרזים, זה רק יכול להעיב על התכנונים והמטרות
לאחר מכן תוכל לשקול האם לבצע סייקל מאסה או המשך חיטוב עם חומרים

אולי אתה לא 27 א.ש למרות המשקל הגבוה
תמונות יוכלו לעזור כדי להעריך
בכל מקרה אני מצטרך לכל מה שהמליצו לך וזה לחטב לא.ש סביר כמו בערך 15-16 ומשם לחשוב האם מאסה או חיטוב (שניהם עם חומרים)

• פותח/ת השרשור
שלום רב חברים אחרי מנוחה מסייקל טסט ראשון אני מתחיל בסייקל שני , האם הנתונים הנ"ל לסייקל תקין נכונים ? ( המטרה לאבד כמה שיותר שומן ולשמר שריר ואפילו לעלות קצת אם זה אפשרי )

Test prop 100mg eod 1-2
Test e 750 ew 1-10
Wini 50 mg 4-10 כדורים
3-12 250 * 2 פרגניל
Clomid 100/50/50/50
Nolvadix 40/20/20/20
Liv 52 4-11

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית