הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט לחיצה?

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
בתקווה לשפר לאט לאט את הדדליפט שלי אני שם לב שתמיד מעירים לי שאני מושך ולא לוחץ, עכשיו הcue הכי טוב שראיתי להפוך את הדדליפט ללחיצה היא למשוך כלפי מעלה ואחורה ולהתחיל כאשר הכתפיים נמצאים בקו ישר עם המוט או מאחוריו.
אני לא מצליח להכנס לעמידה בדדליפט עם הכתפיים מאחורי המוט, ובנוסף המשיכה אחורה בשביל שהיא תקרה זה אומר שצריך שהמוט יביא לי איזון עם הרגל ולדפוק לי תשוק בהגזמה, הרי הרגל היא הדבר היחיד שגורם למוט לא לבוא אחורה. אשמח להסבר איך לתקן את הדברים האלה חוץ מלהתרחק מהמוט(שכבר ניסיתי כמה שיכולתי זה לא ממש עזר) ולרדת יותר נמוך.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה, אבל מהתיאור שלך לא נראה שאתה לגמרי סגור איך עושים אותו
תסתכל על הסרטון הזה:

אני לא מצליח להכנס לעמידה בדדליפט עם הכתפיים מאחורי המוט
להתרחק מהמוט
שני הדברים האלה הפוכים ממה שצריך לעשות.
והדבר היחיד הכי קרוב ללחיצה בדדליפט זה לנסות לדחוף את הרצפה עם הרגליים כשאתה מתחיל להרים, שזה לא נראה כמו מה שאתה מתאר.

• פותח/ת השרשור
המטרה של דדליפט היא משיכה, לא לחיצה.
נשמע שהטעו אותך
שני הדברים האלה הפוכים ממה שצריך לעשות.
והדבר היחיד הכי קרוב ללחיצה בדדליפט זה לנסות לדחוף את הרצפה עם הרגליים כשאתה מתחיל להרים, שזה לא נראה כמו מה שאתה מתאר.

יכול להיות שגם הטעתי בהסבר שלי קצת, זה פשוט מה שהבנתי, אם ככה איפה אמורות להיות הכתפיים שלי ביחס למוט?
והבעיה שלי במילים אחרות היא שהhips עולים למעלה בתחילת ההרמה, זה הcues כביכול שהבנתי אמורים לעזור לי בזה, אשמח לדעת מה אני אמור לעשות עם זה.
והאם גם מה שאמרתי שצריך לעלות למעלה ואחורה הוא טעות?

כל הדיבור פה מתמצה ב2 דברים:
1. אתה לא יודע להיכנס לסט אפ, תלמד
2. אתה צריך לדחוף עם הרגליים ולחשוב שהזרועות הן כמו חוטים והכפות ידיים הם "ווים" שרק מחזיקים את המוט, לא צריך להפעיל שום דבר בזרועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית