הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו לאחר סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור avivos
  • פורסם בתאריך

avivos

משתמש מתחיל
113
11
נק' מוניטין:
13
113
11
אז ככה עשיתי סייקל של טסט 500 + דיבול
כשהתחיל לי רגישות בפיטמות הוספתי טמוקסיפן 20 מג.
ולפני הPCT הרגשתי שנוצר לי גוש בתוך הפיטמה , אז העלתי את המינון ל40 מג טמוקסיפן.
אני כרגע ב PCT בשבוע השלישי(20 ג טמוקסיפן) , ולאחר בדיקת אולטרה סאונד התגלה אצלי ג'ינו בצד שמאל.

איך אני יכול להסיר את הג'ינו הזה חוץ מניתוח?(יש בבעלותי כרגע ארימידקס רפואי ועדיין נשארו לי כמה קופסאות של טמוקסיפן)

• פותח/ת השרשור
תשמע אני יכול להגיד לך שגם לי היה גוש בפיטמה וחודש אחרי סיום הסייקל זה ירד לאט לאט.

המאמן שלי הציע לי לקחת 2 פרוייורון ו2 טמוקסיפן ביום במשך חודש
ומישהו לשעבר בפורום כאן הציע לי להעלות מינון ל2 כדורים טמוקסיפן וכדור ארימידקס פעם ב3 ימים(ולהמשיך עם זה עד שירד הגינו)
מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
אין לך גינו ותמשיך לקחת טמוקסיפן כל עוד אתה מרגיש כאב/עיקצוץ בפטמות
אם אתה לוקח טמוקסי פרווירון לא רלבנטי

יש לי גינו, עשיתי צילום ואמרו לי שיש לי גניקומסטיה.
מה לגבי ארימידקס , כדאי לי לשלב תוך כדי?

אחי ויזואלית אין לך כלום! וגם אתה אחרי סייקל ראשון וגוש כמו שאתה מתאר נעלם אחרי הpct
תריץ חיפוש ותראה איך נראה גינו רמה1(הכי נמוך)ואז תבין שאתה חסר פטמות לעומת גינו,
לכולם יש גוש קטן ורקמת שד השאלה היא אם זה התפתח,אני באופן אישי לא מתקרב לארימידקס מהרבה סיבות,תמשיך לקחת טמוקסיפן אפילו במינון של 40 מ״ג ליום ופעם הבאה שתתחיל סייקל תמיד תקח טמוקסיפן אמנם זה יפגע קצת בתוצאות אבל זה עדיף על גינו

• פותח/ת השרשור
אחי ויזואלית אין לך כלום! וגם אתה אחרי סייקל ראשון וגוש כמו שאתה מתאר נעלם אחרי הpct
תריץ חיפוש ותראה איך נראה גינו רמה1(הכי נמוך)ואז תבין שאתה חסר פטמות לעומת גינו,
לכולם יש גוש קטן ורקמת שד השאלה היא אם זה התפתח,אני באופן אישי לא מתקרב לארימידקס מהרבה סיבות,תמשיך לקחת טמוקסיפן אפילו במינון של 40 מ״ג ליום ופעם הבאה שתתחיל סייקל תמיד תקח טמוקסיפן אמנם זה יפגע קצת בתוצאות אבל זה עדיף על גינו

האמת שהתייאשתי מהדבר הזה אני כבר יותר מחודש עם זה ואני לא רואה שום שיפור במצב
ודרך אגב רשום לי בתוצאות של הבדיקה שעשיתי:
מאחורי הפטמה רושם להתפתחות רקמה בלוטית , BIRADS 2 , רושם לגניקומסטיה.

אל תתרגש ממצאי האולטרסאונד
כשהייתי בן 16 עשיתי בדיוק בדיקה כזו כי בגיל ההתבגרות הרגשתי כאבים וגולה בחזה
היה כתוב שיש התחלה של ג'ינו
נחש מה? זה עבר לבד, כמו שעובר ל-99.9 אחוז מבני הנוער
אז במקרה שלך הסייקל גרם לכך אז תמתין קצת לאחר ה-PCT ותראה מה קורה

• פותח/ת השרשור
חכה קצת, תמיד אפשר לחתוך או להמיס את רקמת השומן..

אל תתרגש ממצאי האולטרסאונד
כשהייתי בן 16 עשיתי בדיוק בדיקה כזו כי בגיל ההתבגרות הרגשתי כאבים וגולה בחזה
היה כתוב שיש התחלה של ג'ינו
נחש מה? זה עבר לבד, כמו שעובר ל-99.9 אחוז מבני הנוער
אז במקרה שלך הסייקל גרם לכך אז תמתין קצת לאחר ה-PCT ותראה מה קורה

חברים ממש תודה הרגעתם אותי, וכמה זמן בערך בממוצע אני אצטרך להמתין אחרי ה PCT?

• פותח/ת השרשור
עדכון קצר,
עבר שבוע מהסיום של ה PCT ועדיין הגולה קיימת, אני על 40 מג טמוקסיפן ביום כרגע והגולה לא גדלה ולא ירדה.
המלצות משהו? , או שעדיף להמשיך ככה ועדיין לחכות?

• פותח/ת השרשור
חברים אני ממש זקוק לעצה\רעיון
ומה כן אפשר לעשות , הגולה עדיין קיימת ואני מרגיש כיאילו אני דוחף לעצמי טמוקסיפן בלי משמעות

חברים אני ממש זקוק לעצה\רעיון
ומה כן אפשר לעשות , הגולה עדיין קיימת ואני מרגיש כיאילו אני דוחף לעצמי טמוקסיפן בלי משמעות
טמוקסיפן לא מעלים גינו הוא רק חוסם את האסטרוגן ככה שהגינו לא יפתח אבל להעלים את הקיים הוא לא עושה , אני חושב שתפסיק עם הטמקוסיפן אם אין עקצוצים בפטמה ותראה אם הוא ממשיך להתפתח או לא

• פותח/ת השרשור
טמוקסיפן לא מעלים גינו הוא רק חוסם את האסטרוגן ככה שהגינו לא יפתח אבל להעלים את הקיים הוא לא עושה , אני חושב שתפסיק עם הטמקוסיפן אם אין עקצוצים בפטמה ותראה אם הוא ממשיך להתפתח או לא

זה לא הגיוני, ברגע שהיה לי עקצוצים בפיטמה הוספתי טמוקסיפן ולא הפסקתי את השימוש בו עד עכשיו, איך זה הגיוני שכן גדל לי גינו והוא לא יורד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית