הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לקבל המלצות לשיפור הפורום

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
לאחר הזנחה פושעת של 5-6 שנים באתר, אני חוזר לאט לאט להשקיע שוב באתר. לצערי לא היה לי את הזמן או הכוחות הנפשיים לענות פה לחבר'ה הצעירים ואיכשהו זה גם הוריד את החשק של שאר הקהילה כי הדברים דיי חוזרים על עצמו. הזנחתי גם את צוות ההנהלה וירדה לחלקם המוטיבציה. היו פה גם הרבה ריבים שאת חלקם פתרתי בדרכים טובות יותר וחלקן בדרכים טובות פחות. לצערי אלו הכלים שעמוד לרשותי בזמנו ואלו ההחלטות שנעשו - מכאן אפשר לקחת את זה רק קדימה למקומות טובים יותר.

אני לא וויתרתי עדיין אל הפורום, במיוחד לא אחרי האלפי שעות שהשקעתי פה כנראה במהלך השנים.

כקהילה ואלו שמחוברים כנראה קצת יותר לאתר בזמן האחרון ממני, אשמח לדעת:
1. האם חסר לכם משהו באתר מבחינה טכנית? אני פתוח להצעות, אפילו משוגעות. ולא, אפליקציה כרגע לא על הפרק אם כי אני מחפש אלטרנטיבה בתקציב ריאלי מבחינתי. אפליקציה לאתר זו השקעה שלעולם לא תחזיר את עצמה - מדובר על לפחות 20-30 אלף שקל רק על פיתוח ועוד כמה אלפי עד עשרות אלפי שקלים תחזוקה שוטפת על בסיס שנתי. זה פשוט לא משתלם לאתר שהוא לא חנות או אתר מפוצץ פרסומות כמו YNET ודומיו. אם איי פעם פורטל קילוגרם יתפתח שיהיו בו מגוון רחב של כותבים עם עורכי תוכן אז זה כנראה יקרה. עד אז התשובה תהיה שלילית.

2. האם מפריע לכם משהו בהנהלה של האתר? במשתמשים סצפיפים באתר? אשמח לדוגמאות ספציפיות כולל שמות וקישורים להודעות. אפשר לשלוח לי לאימייל בצורה אנונימית [email protected] או בתור הודעה פרטית אם אתם לא רוצים לכתוב את זה כאן.

3. מה עוד הייתם רוצים לראות באתר? אני עובד על פלטפורמת תוכן חדשה שתוציא תכנים על בסיס קבוע ועקבי. זה יקרה בקרוב.

אני לא מבין למה אתה לא מריץ כאן פירסומות של גוגל כדי להכניס רווח?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה לא מריץ כאן פירסומות של גוגל כדי להכניס רווח?
כי זה לא מכניס לי רווח ואני מעדיף לפרסם את הייעוצים במקום + אני שונא פרסומות.
אני מעדיף להכניס כסף מייעוצים ויצירת תוכן איכותי מאשר לפרסם כל מיני חאפרים.

זה לא משהו דרסטי אבל היה נחמד יותר עם מערכת החיפוש הייתה קצת יותר ידידותית, לדוגמא ברגע שמבצעים חיפוש וטועים באות אחת החיפוש פשוט לא מוצא כלום..
כמובן שאני לא משווה אבל בגוגל לדוגמא אתה יכול לטעות בכמה אותיות ועדיין הוא ייתן לך תוצאות חיפוש שקרובות למה שרצית לחפש.
כמובן שזה סתם עצה לשיפור וזה.. בכל מקרה אני מאוד אוהב את הפורום ואני חושב שאתם ואתה בפרט עושים עבודה מעולה.

מבחינה טכנית:
אפשרות להסתיר הודעות לא מעניינות, לפעמים הפיד נסתם בגלל פוסטים ענקיים שכל הזמן מתעדכנים או סתם הודעות לא מעניינות

אפשרות לקבל התראה רק כאשר בעל הבלוג מעדכן אותו כדי לחסוך את התגובות/ספאם בלוגים

אני הייתי שמח אם היה סימון של קטינים בפורום.

מבחינה מקצועית
לטעמי צריך לרענן את תוכניות האימון בפורטל בעיקר לגבי תוכניות ab /בילדינג לסוגיו ובהקשר הזה גם מנהלים עם דעות יותר ליברליות לגבי תוכניות שאינן "כוח"

לדעתי גם נדרשת שקיפות רבה יותר לגבי הסמכת המנהלים/הנסיון שלהם

כי זה לא מכניס לי רווח ואני מעדיף לפרסם את הייעוצים במקום + אני שונא פרסומות.
אני מעדיף להכניס כסף מייעוצים ויצירת תוכן איכותי מאשר לפרסם כל מיני חאפרים.
בתור אחד בעל כמה אתרים אשר מכניסים רווח מהפירסומות של גוגל, אני יכול להגיד לך בוודאות שהפורום הזה יכניס רווח גדול מאוד בעזרת גוגל בוודאות 😃
ואתה לא תפרסם כל מיני חאפרים, גוגל לא עובדים ככה, כל פירסומת שאתה רואה בצד של אתר כלשהו שייכת למשהו שאתה מתעניין ומחפש בגוגל, אם אתה לא מתעניין בפנסיה, אתה לא תיראה פרסומות של פנסיה לדוגמא. אבל אם ישבת וחיפשת אתמול בגדים באייבי, יש סיכוי גדול שתראה פירסומות שקשורות לאייבי.

בכל מקרה, הייתי מאוד ממליץ לך לשקול את זה, גם מבחינת רווח אישי, והוא יהיה גדול, וגם מבחינת השיפורים שתוכל לעשות לפורום ולאתר בזכות זה

דרך אגב אתה ממעלות? ראיתי שפירסמת את החדר כושר של מעלות בנושא של חדרי הכושר

לעדכן את תכניות התזונה והאימונים בפורטל זה משהו שאני חושב כבר הרבה זמן שצריך לשנות.

חדשה, באמת שזה אחלה של פורום ורואים שאנשים כאן ממש מבינים בתחום
מבחינת טכנית לשנות דחוף תאימוג'ים של ההודעות תעשו אם אפשר שיהיה כמו של הוואצאפ (בעיות של בחורות חחחח)

צריך יותר oversight על המנהלים בפורום. יש יותר מדי מנהלים שעוברים על החוקים של הפורום/עסוקים מדי בלפרסם את עצמם ואת העסק שלהם/משתמשים במערכת הניהול כתחליף לדיון כל פעם שמשהו מעליב את ה-feefees שלהם.

המערכת דיווחים בפורום חסרת טעם כי אותם מנהלים פשוט סוגרים את הדיווחים עליהם/החברים שלהם.

חדשה, באמת שזה אחלה של פורום ורואים שאנשים כאן ממש מבינים בתחום
מבחינת טכנית לשנות דחוף תאימוג'ים של ההודעות תעשו אם אפשר שיהיה כמו של הוואצאפ (בעיות של בחורות חחחח)
למה יש פה כאלה נדירים
אם כבר להוסיף לא להחליף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית