הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לקבל המלצות לשיפור הפורום

שני דברים טכניים קטנים (אולי אפילו קטנוניים)
במערכת לוגים זה יהיה נחמד לראות את העמודים גם בתחתית וגם בראש העמוד.
קיצור דרך לחיפוש בתוך פורום (כפתור חפש בפורום זה ב header של הדף)

שני דברים טכניים קטנים (אולי אפילו קטנוניים)
במערכת לוגים זה יהיה נחמד לראות את העמודים גם בתחתית וגם בראש העמוד.
קיצור דרך לחיפוש בתוך פורום (כפתור חפש בפורום זה ב header של הדף)

בנוסף אולי בהקשר הזה להוסיף אופציה של בחירת דף באמצעות רישום מספר העמוד.

לדעתי צריך לשים את הנעוצים במקום הרבה יותר בולט.
כל כך הרבה משתמשים (בעיקר חדשים) פותחים פוסטים עם שאלות שיש להן תשובות בנעוצים ואז מישהו נותן קישור לנעוץ ופה נגמר השרשור.. סתם חבל

כבר פניתי אליך לזה פעם והבנת אותי לא נכון. כשאני רוצה לעדכן את הלוג הכפתור של להכניס את העדכון נמצא מתחת לרשימה של הערכים שהכנסתי לגרף. מאד אשמח אם הכפתור של העדכון יועבר לפני, במיוחד בטלפון זה לא נוח לגלגל למטה כל כך הרבה ו/או שיהיה צמצום של כל הערכים ואולי כפתור expand כשאתה רוצה לראות את כל הערכים. אצלי למשל שיש לי כמעט 100 ערכים כי יש לי גרף מ.ג זה נהיה דיי קאדר חח

צריך יותר oversight על המנהלים בפורום. יש יותר מדי מנהלים שעוברים על החוקים של הפורום/עסוקים מדי בלפרסם את עצמם ואת העסק שלהם/משתמשים במערכת הניהול כתחליף לדיון כל פעם שמשהו מעליב את ה-feefees שלהם.

המערכת דיווחים בפורום חסרת טעם כי אותם מנהלים פשוט סוגרים את הדיווחים עליהם/החברים שלהם.

כל התיאורים שלך מתלבשים בול על מנהל אחד, אתה בטוח שיש יותר מאחד כזה?

לדעתי צריך לשים את הנעוצים במקום הרבה יותר בולט.
כל כך הרבה משתמשים (בעיקר חדשים) פותחים פוסטים עם שאלות שיש להן תשובות בנעוצים ואז מישהו נותן קישור לנעוץ ופה נגמר השרשור.. סתם חבל
אני כמעט בטוח שזה נובע מעצלנות ולא מכך שזה ״לא בולט״

כל התיאורים שלך מתלבשים בול על מנהל אחד, אתה בטוח שיש יותר מאחד כזה?
לצורך העניין יש עוד לפחות 3 מנהלים חוץ מאותו אחד שעולה ישר לראש שלפחות אחד מהתיאורים מתאים להם.

מי זה ספציפית זה פחות משנה. הבעיה המהותית היא שאין אף אחד שמפקח פה על המנהלים וזה מאוד משתקף באיכות ניהול.

במידה ומעלים תמונה ולוחצים על "תצוגה מקדימה", התמונה לא מופיעה בתצוגה המקדימה, אלא רק שם הקובץ.
זה דבר קטן, אבל עוזר כאשר מעלים שרשור עם תמונות ורוצים לוודא שהכל תקין לפני לחיצה על "פרסם תגובה".

פאנל לגישה מהירה ללוג/ייעוץ
למשל:

אם למשתמש יש ייעוץ / לוג להוסיף כפתורים -

עדכן לוג - מפנה ישר ללוג שלי לעידכון מהיר
העלאת תמונה ללוג - מוסיף קובץ ישר ללוג
העלאת סרטון - כנ"ל

או למשל - עדכן לוג מתוך:
Google keep / other notes app

להעלות אחת ליום / שבוע
עדכון נחמד בנושא תזונה / אימונים בעברית - אפשר גם לשים קישור לפוסט הזה בפייסבוק אולי זה ימשוך אנשים לפורום

לפתןח פוסט על כל מאמר חדש שנפתח ולתת אותו לפורום לקריאה לפני הפייסבוק ושיהיה אפשר לדבר עליו. - אולי לפתוח פוסט לפני הפרסום שמדברים על הדברים ואז אחרי כמה זמן להעלות את המאמר/מחקר המעניין

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת היא פשוט לנעול ואף למחוק פוסטים שלא עומדים בקריטריונים של הרמה באתר, אני ינסה להסביר את עצמי:
כמה פוסטים נפתחים על סייקל ראשון מה למה וכמה? אנשים שאין להם שום מושג בחומרים ואפילו לא קראו את המאמרים הכי בסיסים באתר ישר פותחים בשאלות בלי שום ידע מקדים, אני לא מצפה מאף אחד להיות גאון הדור ובטח שלא בהתחלה אבל לדעתי צריך לעלות בשלב את רמת הפורום לרמה שאנשים שבאים מבחוץ כבר יודעים מזה פרגניל, מזה PCT, מזה מושגים כמו EOD, EW, AI, SERM וכו וכו, ולא יבואו וירשמו אמרו לי לקחת 5 כדורים מזה, שתי זריקות מזה, ומזה לעזאזל ניקוי?
אני דיי פעיל בכמה פורומים גדולים בחו"ל ושם כולם יודעים שצריך ליישר קו ולהגיע עם ידע בסיסי אם אתה רוצה שיענו לך בכלל, פתיחת פוסטים שחוזרים על עצמם ושאלות ללא השפה "המובנת" באופן אוטומטי נמחקים אחרי 2 דקות.
כמו כן אנשים שפותחים 50 פוסטים בשבוע, על מה ולמה? תרשמו באותו הפוסט המקורי אם זמינות השאלות היא באופן יום יומי, בשביל מה כל יום פוסט חדש?!
לגבי שיפור טכני אני יכול להמליץ בכיף על תתי פורום כמו שנהוג בחו"ל
פורום תמונות של חומרים (כמובן ללא שם הדילר ומחיר)
פורום בדיקות מעבדה ( גם באופן כללי וגם בדיקות מעבדה תוך כדי סייקל על מנת לבדוק את איכות החומר)

לא יודע אם זה נחשב חלק מהפורום, אבל בפורטל (פה ופה) יש הרבה "תכניות" די גרועות והרבה אנשים (לרוב מתחילים) משתמשים בהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית