הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיט

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
מישהו עם ניסיון כלשהו בפרופיט יכול להגיד לי אם יש שם צלחות ברזל או רק צלחות גומי? והאם יש מספיק מוטות אולימפיים, כלובים/ראקים וצלחות של 20?

הייתי בפתח תקווה לחודשיים בערך יש צלחות גומי, חרא מוטות חוץ מאחד, חרא ספות, אסור מגנזיום ועושים בעיות על דדליפט

הייתי בפתח תקווה לחודשיים בערך יש צלחות גומי, חרא מוטות חוץ מאחד, חרא ספות, אסור מגנזיום ועושים בעיות על דדליפט
זה פר חדר כושר. דר יוסף מתאמן בפרופיט.
בכל מקרה, המוטות סבירים. עדין זה חדכ מסחרי. פלטות בכמות סבירה (300 קילו) וכלוב וראק סבבה.

בפתח תקווה לא ממליץ - רצפה ששוקעת כמו מזרון, ציוד לא משהו. ביבנה היה ממש אחלה.

למה שפשוט לא תלך ותראה? ממה שידוע לי יש אימון נסיון חינם

תלוי בעיר שלך, פרופיט עובדת עם זכיינים וכל אחד קובע מה שבא לו.
יש מועדונים שהבעלים יותר "מציק" ויעיר על דברים מסויימים ויש שלא, יש מועדונים שהאחזקה בגדר לא קיימת ויש כאלה שדווקא יותר בסדר.

הדברים האחידים בפרופיט הם אלה שהזכיין מחייב
1. ציוד- בין היתר: מכונות Star Trac, צלחות וציוד חופשי של Hampton.
הציוד עצמו הוא גנרי ואפשר לומר בפה מלא שהוא הכי זול שאפשר לקנות.

2. מחיר- מצד שני העלות במכון זולה, ידועה מראש ולא משתנה, אין משחקים על התחייבות ואין סעיפים בכוכבית קטנה.

אם יש לך מכון קרוב שעולה קצת יותר עם ציוד מקצועי הייתי הולך לשם, אם המצב שלך הוא כמו הרבה מקומות שגם למתחרים יש ציוד גנרי הפרופיט ישרת אותך יפה(משקיעים בהליכון בשווי 25000 ומוטות בשווי 300 שקל)

• פותח/ת השרשור
תלוי בעיר שלך, פרופיט עובדת עם זכיינים וכל אחד קובע מה שבא לו.
יש מועדונים שהבעלים יותר "מציק" ויעיר על דברים מסויימים ויש שלא, יש מועדונים שהאחזקה בגדר לא קיימת ויש כאלה שדווקא יותר בסדר.

הדברים האחידים בפרופיט הם אלה שהזכיין מחייב
1. ציוד- בין היתר: מכונות Star Trac, צלחות וציוד חופשי של Hampton.
הציוד עצמו הוא גנרי ואפשר לומר בפה מלא שהוא הכי זול שאפשר לקנות.

2. מחיר- מצד שני העלות במכון זולה, ידועה מראש ולא משתנה, אין משחקים על התחייבות ואין סעיפים בכוכבית קטנה.

אם יש לך מכון קרוב שעולה קצת יותר עם ציוד מקצועי הייתי הולך לשם, אם המצב שלך הוא כמו הרבה מקומות שגם למתחרים יש ציוד גנרי הפרופיט ישרת אותך יפה(משקיעים בהליכון בשווי 25000 ומוטות בשווי 300 שקל)
תודה רבה

עכשיו שאלה פחות קשורה - להמפטון אין ציוד טוב? ועל ivanko אתה יודע משהו?

תודה רבה

עכשיו שאלה פחות קשורה - להמפטון אין ציוד טוב? ועל ivanko אתה יודע משהו?

לכל חברה יש ציוד זול וציוד יקר, גם לאיבנקו יש ציוד זול(יחסית לעצמה) וציוד יקר מאוד ותחרותי, די בטוח שציוד של איבנקו יהיה ברמה גבוהה מהרבה מהמפטון גם אם הוא מסדרה זולה(במקרה של המפטון הציוד היקר סביר, הציוד הזול גרוע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית