נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
מישהו עם ניסיון כלשהו בפרופיט יכול להגיד לי אם יש שם צלחות ברזל או רק צלחות גומי? והאם יש מספיק מוטות אולימפיים, כלובים/ראקים וצלחות של 20?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה פר חדר כושר. דר יוסף מתאמן בפרופיט.הייתי בפתח תקווה לחודשיים בערך יש צלחות גומי, חרא מוטות חוץ מאחד, חרא ספות, אסור מגנזיום ועושים בעיות על דדליפט
מוזר, @THE BEAR מתאמן שם נראה לי, עושה דדליפט ושם מגנזיוםהייתי בפתח תקווה לחודשיים בערך יש צלחות גומי, חרא מוטות חוץ מאחד, חרא ספות, אסור מגנזיום ועושים בעיות על דדליפט
אני מתאמן בספורטר ומותר שם לא מתאמן בפרופיט ככה שאני לא יכול לומרמוזר, @THE BEAR מתאמן שם נראה לי, עושה דדליפט ושם מגנזיום
אופס, טעות שלי...אני מתאמן בספורטר ומותר שם לא מתאמן בפרופיט ככה שאני לא יכול לומר
מאילו בחינות?מתאמן בכפר סבא ומרוצה
זול ביחס לשאר והציוד סבבהמאילו בחינות?
תודה רבהתלוי בעיר שלך, פרופיט עובדת עם זכיינים וכל אחד קובע מה שבא לו.
יש מועדונים שהבעלים יותר "מציק" ויעיר על דברים מסויימים ויש שלא, יש מועדונים שהאחזקה בגדר לא קיימת ויש כאלה שדווקא יותר בסדר.
הדברים האחידים בפרופיט הם אלה שהזכיין מחייב
1. ציוד- בין היתר: מכונות Star Trac, צלחות וציוד חופשי של Hampton.
הציוד עצמו הוא גנרי ואפשר לומר בפה מלא שהוא הכי זול שאפשר לקנות.
2. מחיר- מצד שני העלות במכון זולה, ידועה מראש ולא משתנה, אין משחקים על התחייבות ואין סעיפים בכוכבית קטנה.
אם יש לך מכון קרוב שעולה קצת יותר עם ציוד מקצועי הייתי הולך לשם, אם המצב שלך הוא כמו הרבה מקומות שגם למתחרים יש ציוד גנרי הפרופיט ישרת אותך יפה(משקיעים בהליכון בשווי 25000 ומוטות בשווי 300 שקל)
איבנקו אחלהתודה רבה
עכשיו שאלה פחות קשורה - להמפטון אין ציוד טוב? ועל ivanko אתה יודע משהו?
תודה רבה
עכשיו שאלה פחות קשורה - להמפטון אין ציוד טוב? ועל ivanko אתה יודע משהו?