הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB ורואוקטן

Tommy ti

משתמש מתחיל
86
4
נק' מוניטין:
4
86
4
שבוע טוב, אני מתחיל ליטול רואוקון השבוע ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם על התכנית.
A1:
Overhead Press 3*5
Dips 3*8-10
Incline Dumbbells Bench Press 3*8-10
Dumbbells Flies 3*10
Lateral Raises 3*8-10
Close Grip Bench Press 3*8-10

Abs 3 Sets

B1:
Squat 3*5
Leg Press 3*8-10
Leg Curls 3*10

Chin UPS 3*5 + WEIGHT
T-Bar 3*8-10
Single Arm Dumbbell Row 3*8-10

Bicep Curls 3*8-10

A2:
Bench Press 3*5
Dips 3*8-10
Flies 3*8-10

Dumbbell Shoulder Press 3*8-10
Lateral Raises 3*8-10

Triceps Cable Pushdowns 3*10-12

Abs 3 Sets

B2:
Deadlift 2*5
Leg Press 3*8-10\Squat 3*5
Calves Raises 3*12

Pull-Ups 3*max
T-Bar 3*8-10
Single Arm Dumbbells Row 3*8-10

Bicep Curls 3*8-10

לא ממש עברתי על התכנית שלך, אבל ראיתי כמה תרגילים שאני אתייחס אליהם בצורה כללית.
דרך אגב, אני חודש שלישי עם קיורטן (ראקוטן) ומתאמן.
כל אחד מקבל את תופעות הלוואי של התרופה אחרת. אני אישית קיבלתי כחלק מתופעות הלוואי סוג של כאבי גב. הסקוואט, הדדליפט, המיליטרי שלי הלך לי.
ברגע שאתה מרגיש שמתחיל לכאוב לך, תתחיל להוריד משקלי עבודה. חשוב שלא תגזים ותאמץ את הגב שלך יותר מידיי.

ייתכן וגם יכולת ההתאוששות שלך תיפגע (כאבי שרירים בין היתר וכאלה), אבל שוב, זה לאו דווקא חייב לקרות. אל תחשוב על זה בכלל, אבל ברגע שזה קורה, למען הבריאות האישית שלך תצטרך להוריד משקלי עבודה (אני שוקל 61. הסקוואט שלי היה 107.5 ק"ג ל-5x5 ובגלל הכדורים הורדתי ל-60 ק"ג, אבל עם מס' חזרות גבוה יותר).

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא ממש עברתי על התכנית שלך, אבל ראיתי כמה תרגילים שאני אתייחס אליהם בצורה כללית.
דרך אגב, אני חודש שלישי עם קיורטן (ראקוטן) ומתאמן.
כל אחד מקבל את תופעות הלוואי של התרופה אחרת. אני אישית קיבלתי כחלק מתופעות הלוואי סוג של כאבי גב. הסקוואט, הדדליפט, המיליטרי שלי הלך לי.
ברגע שאתה מרגיש שמתחיל לכאוב לך, תתחיל להוריד משקלי עבודה. חשוב שלא תגזים ותאמץ את הגב שלך יותר מידיי.

ייתכן וגם יכולת ההתאוששות שלך תיפגע (כאבי שרירים בין היתר וכאלה), אבל שוב, זה לאו דווקא חייב לקרות. אל תחשוב על זה בכלל, אבל ברגע שזה קורה, למען הבריאות האישית שלך תצטרך להוריד משקלי עבודה (אני שוקל 61. הסקוואט שלי היה 107.5 ק"ג ל-5x5 ובגלל הכדורים הורדתי ל-60 ק"ג, אבל עם מס' חזרות גבוה יותר).

בהצלחה.
תודה, כן אני עשיתי ריסט גדול לכל תרגילי הבסיס.. אשמח שתעבור בכל מקרה על התכנית עיצבתי אותה אחלה לפי דעתי.

אני כרגע לוקח כבר חודש 20 מג (שוקל 70)
לפני זה לקחתי שבוע 40 מג שלא יכלתי לזוז בו (בעיקר גב, תחתון עד עליון, נוקשה ממש)

מאז שירדתי ל20 הרבה יותר טוב, נתפסים לי הטרפזים קצת אחרי תרגילי לחיצה אבל משתחררים די מהר, מה שכן אני לא מסוגל לצערי לבצע סקוואט ודדליפט.

מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר
רץ 3 פעמים בשבוע
מתאמן פעמיים בשבוע בbjj

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית