הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת אימוני כוח בעקבות טיול ארוך

• פותח/ת השרשור Ben93
  • פורסם בתאריך

Ben93

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
2
3
1
אני טס לחופשה של כחודשיים ואני פשוט לא מפסיק לחשוב על כמה אחלש וכמה שריר אאבד..
אני מתאמן דיי עצים וכבד (4-5 פעמים בשבוע) כבר תקופה ארוכה.

קניתי,בעיקר בשביל המצפון שלי,גומיות התנגדות חזקות מאוד (לא החלשות המעפנות האלו) וצ'סט אקספנדר חזק.
אני מניח שאוכל להתאמן שם 3-4 פעמים בשבוע חצי שעה כל פעם ולהזרים קצת דם לגוף עם התנגדות סבירה.
מישהו אולי חווה או מכיר מחקר או משהו על כמה באמת מאבדים במשך זמן כזה?
אני יודע שיש אין סוף משתנים ואין תשובה אחת,אבל נניח שאני אוכל ואשן כמו שצריך ברוב הטיול..
אין לי ספק שאאבד טיפה שריר ובעיקר כוח,השאלה שלי היא כמה,וכמה מהר חוזרים למסלול? 😃

קבצים מצורפים

• 28ed074e-6561-4bb9-80e7-d9713aa783b5.jpg
    28ed074e-6561-4bb9-80e7-d9713aa783b5.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 96
  • 20e16a62-2420-4952-86e5-09f078229a33.jpg
    20e16a62-2420-4952-86e5-09f078229a33.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 109
אין לי ספק שאאבד טיפה שריר ובעיקר כוח,השאלה שלי היא כמה,וכמה מהר חוזרים למסלול? 😃
אתה טס לחו"ל.
מה שאומר תהנה!
עזוב שטויות. קצת גומיות מדי פעם בסדר אבל אל תהפוך את זה למשהו שאתה חייב לעשות כל יום אחרת תהיה ילדה קטנה עם קוקיות

כשתחזור תרד במשקלים משמעותית (אני אחרי 5 חודשים ניסיתי לשים 40 קילו סקוואט וכמעט בכיתי מכאבים) ותעלה לאט לאט זה חוזר דיי מהר (לי לקח בערך חודש +-)

תהנה ואל תחשוב על שטויות. נסה לשמור על חלבון

אני חושב שכל עוד תעשה שכיבות סמיכה ומתח על בסיס קבוע תשמור לא רע על הכוח בפלג הגוף העליון, או לפחות תוכל לשחזרו בקלות יותר.
רגליים יותר בעייתי מהבחינה הזו. עדיף שתתרכז בהנאה מהטיול..

אל תחשוב על זה יותר מדי, הנזק לא בלתי הפיך. כמו שנאמר לפני, תוכל לחזור לעצמך תוך חודש , אולי קצת יותר.

שכיבות סמיכה עם קפיצות (ניתוק מהרצפה), מתח וספרינטים, זה כנראה הכי הרבה שתוכל לעשות כדי לשמר.

גם אני הייתי פעם כמוך, זה מאוד נפוץ.

מה שאנשים לא מבינים - שרוב המתחרים (לא משנה במה) לוקחים הפסקות ארוכות לאחר תחרות, זה משהו מאוד נפוץ והרבה מתאמנים / מתחרים ברמה מאד גבוהה עושים הפסקות.

עזוב אותך, תהנה מהחופשה. חודשיים זה לא סוף העולם, יהיה לך קצת באסה לחזור בשבועיים שלושה הראשונים אבל צ'יק צ'ק מחזירים ולפעמים הפסקות עושות רק טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית