עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
...
ח"ח על התובנות, I feel enlighted. (במילים אחרות, אם לא הבנת את הסדרדוניזם, מה שרשמת זה לא יותר מגיבוב מטופש של סיסמאות חסרות תוכן)
צודק, ניצחת. אחרי הכל, הדיעה שלך מספיק חשובה וקובעת כדי שלא תצטרך להביא נימוק הגיוני לטענות שלך.
לא הבנתי, איפה יש כאן סממנים של שחיטות? החברות רוצות הכשר מסויים כדי למשוך יותר קהל, והן משלמות על זה. אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאם זה לא היה משתלם להן, הן לא היו עושות זאת.
אתה העצלן, לא טרחת להשקיע שניה ולנסות להבין את הכתבה הקודמת. במידה ועדיין לא הבנת, היא מדבר על גופים פרטיים המחלקים הכשרי כשרות פרטיים, מה שאתה הבאת מדבר על גוף ציבורי. אין שום קשר בין שני הדברים.אתה מוזמן לקרוא את דו"ח המבקר בנושא כדי להבין איפה סממני השחיתות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3711706,00.html
אם אתה עצלן אני יסכם את זה בקצרה
אין למשגיחים תעודות הסמכה כלשהם ולא נדרשים מהם כישורים מיוחדים כדי להיות משגיחי כשרות חוץ מלהיות קרובי משפחה של אחד הרבנים הראשיים, או של עובדים בעלי השפעה במועצה הדתית.
אין להם שעות עבודה , מילוי נוכחות ,השכר שלהם לא קבוע, המשגיח מקבל את שכרו מהעסק עצמו בלי פירוט מיותר ככה שרק המשגיח בעל העסק ואלוהים יודעים על מה הוא קיבל תשלום וזה יכול לכלול "העלמת עין" במקרים מסויימים.
ואם זה לא מספיק לא חסר זיופים של חותמות או רבנויות שלא קיימות (היה על זה משהו בקולבוטק אם אני ימצא אני ישים קישור).
וזאת דוגמא להתבטאות קנאית וילדותית שיכול להפגין כל איש התומך בדת/ מדע בלבד ...
למרות שיהיה לך מאוד קשה להבין זאת, הדעה שלו לא פחות חשובה משלך, ושלך לא יותר חשובה משלו.
במויחד על נושא שלוגיקה הוא לא חלק ממנו.למקרה שלא הבנת, אני אסביר לך. זו לא הדיעה שבעייתית, אלה הטענה והכשל הלוגי. קצת קשה לנהל וויכוח בצורה לוגית, אני יודע.
אתה העצלן, לא טרחת להשקיע שניה ולנסות להבין את הכתבה הקודמת. במידה ועדיין לא הבנת, היא מדבר על גופים פרטיים המחלקים הכשרי כשרות פרטיים, מה שאתה הבאת מדבר על גוף ציבורי. אין שום קשר בין שני הדברים.
ושוב, מה לעזאזל הקשר? מדובר בגופים פרטיים שמשלמים לגופים פרטיים, זה בינם לבין עצמם. כמו שרשמתי למשה, אתה יכול להיות בטוח שאם זה לא היה משתלם לחברות לשלם למוסדות פרטיים אשר מעניקות הכשרים, הן לא היו עושות זאת. מעצם היותן חברות פרטיות, הן יכולות להתנהל (או אמורות להתנהל, לצערי הרב אנחנו חיים במדינה בעלת סממנים פאשיסטים סוציאליסטים) איך שבא להן.הגופיים הפרטיים עובדים באותה שיטה כמו של הממלכתיים:
"אין לנו מחירון, אנו משלמים לפי הוצאות ההשגחה והכל תלוי באופי העבודה. יש מקומות בהם המשגיח נכנס ויוצא כמה פעמים ביום, יש מקומות בהם יש משגיח 24 שעות בימימה..."
"אין אצלנו שלושה משגיחים במקביל", הוא אומר. "רק אחד מבין השלושה נותן את ההנחיות ובדרך כלל הזה המשגיח של בד"ץ העדה החרדית. אבל לכולם אנו משלמים אגרה שנתית ושעות השגחה. אבל זה ממש לא רלוונטי לעלות המוצר. כל עוד לא החלפת רכיב, בלחם, לכשרות אין עלות משמעותית".
אין 3 משגיחים בו זמנית אבל לכולם משלמים על שעות השגחה .
תוסיף לזה שיש רבנים שעובדים גם בממלכתי וגם בפרטי:
"לינדנשטראוס מציין שמות כמה רבנים ועובדי מועצות דתיות העובדים גם בבד"צים – גופי כשרות פרטיים - או שמעניקים כשרויות למפעלים וארגונים שונים, לעיתים תוך ניגוד עניינים חמור."
כי אין על מה להביע דיעה, זה לא ענייני. מדובר בגופים פרטיים, וככאלה הם יכולים להתנהל איך שבא להם.זה מה שאמרתי, הוא לא הציג דעה. בסדר הוא הראה בעיות וכו' וכו', הכל טוב ויפה, מעניין אותי אבל אם יש לו פתרון יותר טוב?
וכן אני טוען שלוגיקה לא יכולה לקחת חלק בויכוח על דת כי כל הדת מבוססת על משהו עיוור, וזה לא הגיוני. (ולא הבנתי את ההקשר שלך על זה שמשה שמן)
למקרה שלא הבנת, אני אסביר לך. זו לא הדיעה שבעייתית, אלה הטענה והכשל הלוגי. קצת קשה לנהל וויכוח בצורה לוגית, אני יודע.
תקרא שוב את מה שרשמתי, מעולם לא טענתי שלא צריך לקבל טענות הגיונית.טרול זה הרבה יותר הגיוני לקבל טענה מדעית(קרי מפץ הגדול מאשר)
יום אחד היה בחור שעשה קצת הוקוס פוקוס והקים את כדור הארץ,מישש קצת עם הידיים והביא לנו בקטנה כוכבים ירחים ושמשות,ואז פיהק ונוצר האדם והטבע,ואז לקח מהאדם את הצלע,יצר אישה,הם הזדיינו והביאו צאצאים בלי שיצאו מונגולים/מפגרים/אוטיסטים.
come on
תודה על האישור 😆
בכל מקרה, אני לא חושב שיש מה לומר עוד. מי שרוצה שיאמין, אבל אין שום הוכחה שזה קיים וכשאני אראה אחת כזו אני יאמין גם, זה כמו להאמין בתוכניות ABCDEFG, עלי זה פועל עליך לא, מה תגיד? יוסי יד 50 יותר גדול ממך ומה SS שלך, זה בדיוק אותו דיון, רק שפה זה יותר מטומטם.
כשרע לאנשים הם צריכים להאחז במשהו, אמונה = מוטיבציה לעשות דברים, לכן אנשים מאמינים.
דרך אגב, אין שום איזכור בשום מקום שאסור לאכול חלב ובשר ובגלל פרשנים כאלו ואחרים, עושים זאת עד הלום.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A9%D7%A8_%D7%91%D7%97%D7%9C%D7%91
אפילו הגישו בשר וחלב בתנ"ך, אברהם וחבריו, ואני יכול לתת כאן עוד מיליארד ניגודים בתנ"ך, עד שיפקצו הילדי תנ"ך ויגידו שאסון ה 11 לספטמבר היהר רשום בתנ"ך שוגלעד שליט נחטף והיה רשום בתנ"ך, רק מעניין למה "מוצאים" את הדברים הללו לאחר שהם קראו.
אם אני אחפש באינצקלופדיה אני בטוח שאני אמצא גם דברים קשורים ש"מעידים" על כך.
בקיצור כל העניין של הדת סתם מעצבן אותי ואנסה לא להיכנס לזה יותר מדי, בכל מקרה יש פה כמה מאמינים ושיהיה להם בהצלחה.
אני מרגיש שאני מנהל עם דיון עם מחולל מספרים אקראיים.
בוא נראה את השתלשלות האירועים:
בחור X טוען: וואלה אחי, כל האנשים שאני מכיר הם אתאיסטים, נראה לי שרוב האנשים בעולם הם אתאיסטים.
asdasd טוען: אם נלך לפי ההיגיון הזה, רוב האנשים בעולם הם ישראלים, כיוון שרוב האנשים שאני מכיר הם ישראלים.
בחור Y טוען: אתה עושה השוואה לא נכונה בכלל.
asdasd: אחלה טענה. מזל שאתה לא צריך לבסס אותה על כלום, כי כל מה שאתה אומר אוטומטית נכון.
בלאק: #!@$!$!@#!#$!@$!@$*&*$%%!@ (זה בערך מה שאני מבין ממה שאמרת).
WTF?