הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון כבד אחרון לפני התחרות, אכזבה.

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
תיכננתי להרים 600 קילו בתחרות הקרובה, אבל כנראה שזה לא הולך לקרות.

בחודשיים וחצי האחרונים קרעתי את עצמי. נתתי נפחים שלא האמנתי שאעמוד בהם וגם אחרים פיקפקו.
הגעתי לסף אימון יתר והצלחתי לעבור אותו ולהתחיל את הפיקים לתחרות. קיוויתי שזה יתן לי יותר אבל לומדים שלא מקבלים הכל בחיים.

לפני הסרטונים רציתי לומר תודה לפרטנר האגדי @Idan Golani ולדניאל @RussianHotGirl הצלם האגדי.
היה איתכם אימון נדיר, יא אחים.

SQ עם רצועות.
60,100,120,140,160,185 חימום
205 עלה קל. (מצורף סרטון)

החלטתי להיכנס ל220 ולתת את הכל. ההוצאה לא הייתה קשה במיוחד, אבל בתחתית איבדתי יציבות והחזה קרס.
נכשלתי.

הייתי אמור לתת לחיצה של 120 עם עצירה לדאבל. בסוף ביצעתי סינגל שנראה כמו כניסה שלישית עם ישבן שהתרומם מעט. עם סינגלט כנראה שלא הייתי עובר.

אני מאוד מקווה שלא היית ציני,
בכל אופן , שאלתי לגבי הפיק ב*בייספס , אז אולי לא הבנת נכון את השאלה ,
הפיק זה הכוונה לבליטה שיוצאת מתחילת הבייספס גם כאשר לא מכופפים את היד ?
מקווה מאוד שהבנתי את המושג פיק שגוי
שמכווצים, כי רק ככה רואים את צורת העיגול.

• פותח/ת השרשור
בכל אופן , שאלתי לגבי הפיק ב*בייספס , אז אולי לא הבנת נכון את השאלה ,
את האמת לא ידעתי אם אתה ציני. אבל התמונה מראה בדיוק איך נראה הפיק. זה הבליטה כמו השפיץ כשמכופפים את היד. התמונה שקישרתי מראה את זה היטב. (את הסוגריים הוספתי למקרה שאתה לא יודע מה זה בייספס, וכבר אמרו חכמים: לא הביישן למד.)

לא, זה כשמכווצים את הבייספס אז החלק העליון של הבייספס המכווץ.
אפשר לראות ולשמוע לא מעט התעסקות בזה כי ללא מעט אנשים בייספס מושלם זה העיקר באימונים ובבניית גוף, הרי כשבחורה אומרת לך "אה אתה מתאמן? תעשה שריר" לאיזה שריר היא מתכוונת?
אמרתי את זה בצחוק אם זה לא היה ברור. רואים במראה את הבחור שצילם מכווץ את הבייספס. שמו של הבחור בישראל הוא ילדה רוסיה חמה.
אתה באמת נשמע קצת כמו דון קורליאון 😉

כל הכבוד על המאמץ, ממליץ מאוד לנסות פעם לעשות שיא חדש בלי שמפריעים לך עם צעקות מסיחות דעת תוך כדי על נושאים שלא צריכים להיות בראש שלך בזמן חזרה כבדה.

כל הכבוד על המאמץ, ממליץ מאוד לנסות פעם לעשות שיא חדש בלי שמפריעים לך עם צעקות מסיחות דעת תוך כדי על נושאים שלא צריכים להיות בראש שלך בזמן חזרה כבדה.
אני בעד להקשיב לערוץ הכנסת תוך כדי ההרמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית