נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
נראה מעולה,
שיהיה בהצלחה.
שיהיה בהצלחה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הכי טבעי שיש...שאתחיל לקחת..לא אסתיר זאת...אני חושב שיש יתרון בבסיס טבעי חזק .
יש לי הרגשה שאתה תראה את ההבדל שאתחיל\אם אתחיל לקחת.
לא סופר קלוריות...אוכל פלוס מינוס 200 גרם חלבון ביום (סופר רק את מהחי)...אוכל עד שנחנק...
5 ארוחות גדולות....
משהו כמו :
10 לבן של ביצה , שתי חבילות טונה במים , 300 גרם בשר אדום או חזה עוף , 4 סקופס של פרוטאין.
חבילת פסטה , 2 כוסות שיבולת שועל יבשה , כוס אורז יבשה ו\או 4-6 פרוסות לחם.
שמן זית עם הביצים...מיונז ורטבים...סוכר בקפה...😃)
לא נוגע בחלב...
4-5 ליטר מים.
בזה ש............
אחד מחוקי הפורום הוא שאסור לכתוב משקלי עבודה בלי סרטון, אבל, עד כמה שאני יודע, זה תקף רק לפורום של פאוורליפטינג, אז אתה בסדר.
Periodized_5x5......אכן טעות שלי ... זאת התוכנית שאני עובד לפייה...שוב שיגמר מחזור האימון הנוכחי..
HIGH BAR - שם על הצוואר....
לא באתי לכאן לחפש כבוד - באתי ללמוד...נראה שיש פה חברה שמבינים בליפטינג...אני מודה שאני חדש באימוני כוח...
כמוכן לא אעשה מעצמי צחוק...בשמחה אפרסם כל מה שצריך כדי לקבל כמה שיותר ביקורת במטרה של לבנות כמה שיותר שריר וכוח...
נ.ב
שימוש ברצועות לבירכיים - זה מותר כאן?? - דיפ סקוואט של מעל 170 עד היום עשיתי רק עם זה.
נ.ב1
אתה מנוסה בהרמות או בפיתוח גוף או רק בתיאוריה שלהן??
אכן קיימת בעיית חלב מי מה ולמה? 😃סבבה..ערכתי מחדש...בכל מקרה לי נראה שהבעיה היתה עם החלב 😃
האמת שבפעם הראשונה שראיתי את התמונה עברה לי המחשבה בראש (הבחור הזה על חומרים).LiftHeavy.
אני מאה אחוז טבעי....מוכן תמיד להבדק..😃)))
הדבר הכי לא טבעי שלקחתי זה קריאטין....
Benpi93:
התחלתי בגיל 15. המאמן לג'ודו שלח אותי...
זה היה במכון של אודי בחיפה - שקלתי 50 קג ודחקתי XX ק"ג ל 10 חזרות...
משם התחלתי רק לגדול (כמובן שמאז ועד היום רק טבעי) ובתמונה ההיא אני בן 17.5 עם בנצ' של XXX לחזרות. אבל הייתי פאקינג מכור...ועוד הכרחתי את עצמי לשתות ביצים על הבוקר...חחח
אחרי זה 4 שנים הפסקה של צבא...עוד שנתיים של טיול + עבודה בחו"ל...
אחרי זה טכניון + עבודה + אימונים במקביל - תאמין לי אני מנסה לגדול בכל הכוח.....
כמוכן לא תמיד התרכזתי בלפתח שריר...
עוד מעט מסיים לימודים ואז יהיה יותר זמן להשקיע בפיתוח גוף....
אבל עדיין - אני מנסה בכל הכוח 😃