הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר My BodySpace

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
נו מה אגיד..אני פה פחות מ-48 שעות ויש כבר אנשים שחושבים שאני חייב להם משהו 😃
אני דווקא כן קראתי את החוקים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=106
http://www.lbs.co.il/terms.php
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=48

ולא נתקלתי בחוקים שאתה מתאר...חוצ מזה לא אמרתי שאני עושה סקוואט 170 אלא שאני משתמש ברצועות ממשקל מעל לזה...ככה שאין לך באמת מושג כמה אני עושה.
בודיספייס זה מחשבון...זאת הערכה...גסה מאוד...תכניס לו עשר חזרות על 150 והוא יגיד לך שאתה יכול לעשות 190 לפעם אחת...אלה מספרים דפוקים...
אבל אני לא "מפחד" מהאתגר שלכם ולוקח , כמו כל דבר, את הדברים ברוח טובה...
אז אני אתעד את ההרמות - אבל - בזמן שלי ולפי התוכנית שלי...אני לא משנה שום אימון או שום דבר בשביל משחקים של אגו.
אם יש כאן למישהו בעיה עם זה שיוסי אפרים עושה סקוואט עמוק עם משקל כלשהו...אז אני עושה סקוואט עם 100 ק"ג (אל תבקש אל זה סרטון:) ועד שאני אפסרם וידאו כל התמונות זה בפוטושופ או יותר טוב אני בכלל השתלתי את השרירים..וכל השאר בא מסטרואידים....אם זה מה שיעשה לכמה פה שנת לילה יותר ערבה ,אשרינו!!!!

ועכשיו ברצינות....עוד 3-4 שבועות מסיים סבב נוכחי (יש עוד דרכים להתאמן אינטנסיבי חוצ מ 5 על 5) ואתחיל שוב רק כוח (בפעם השניה בחיי)...אני אתעד ואשתף...
אני לא מצטלם בחדרי כושר...שום תמונה למעט זאת לפני הגיוס (בן 17.5) לא עשיתי אי פעם תוכ אימון..
אני לא איזה מר אולימפיה שמפיק סרט...אני מרוכז בלהתאמן ולא בלהצטלם...

שלום גם לך - אש קרה....
האשכול ההוא, בשביל הצחוק, אל תקח פה את החבר'ה ברצינות.

תודה רבה...מעריך את זה 😃
כן...שגיא ממש סלב...ופרובוקטור לא קטן...חחח
הוא נוטה לדבר שטויות לפעמים ולהתכסח עם האנשים הלא נכונים...בחור הזוי אבל בסה"כ בחור טוב וממש אוהב את התחום של פיתוח גוף..
הוא מודה לזה שאין לו גנטיקה אלוקית אך עדיין מנסה בכל הכוח (לפעמים - לטעמי פול גאז בניוטרל ). בכל מקרה אם מישהו רוצה אני אמסור לו ד"ש....ניתן לכתוב לי בפרטי והעביר לבחור.
בכל מקרה הוא יודע ואני אומר לו כל מה שאני חושב בפנים...
ומעבר לכך לא ארחיב.

אני לא חושב שהוא יזכור אותנו, או ירצה לזכור.

בכל הנוגע לתחרויות, הבחור עקבי, וזה יותר ממה שאוכל לומר על הרבה מתחרים שהציגו רמה גבוהה יותר משלו. וכן, נראה שהוא מכור לתחום 😃.

הייתי קורא לו "שמעון פרס של תחום פיתוח הגוף", אך לצערי שמעון פרס הגיע אל המקום השני. לא זכור לי הישג דומה אצל שגיא. 😉

כאילו זה משנה מי עולה לבמה ?
תראה לי אחד שעושה מזה כסף ?
אז אני אריד שיש BB בארץ

חחחחח ראית אותך במכון בטכניון הרבה פעמים.

לכולם פה אני עד שראית אותו עושה בנץ' מלא בלי לרמות אם אני לא טועה 170 ק"ג 8 חזרות
3 סטים.
איזה צרחות הוא הביא במכון חחחח כל הראשים התסתובבו.

בכל מקרה אני הייתי נמצא כל הזמן על הראק של הסקוואט הייתי מתאמן שם SS עד לפני חודשיים.

נראה טוב ובכלל השיג מרשים ביותר לאחד שהוא לא על חומרים ואפילו אם כן.

בשבילי גוף מטרה... וכמובן 👋

Well In ur face...jj
ואללה תודה אחי....170 ל -8 לא הרמתי (אלה היו 160)...אלא ל-5 ...זה היה עד למטה ולבד אבל הרמתי ישבן ....
בכל מקרה אני בספק אם מישהו בפורום הזה עושה(טבעי) 170 לבד ל-5 עם להרים תישבן.
אם כן כבוד...

תפנה אלי במכון שאדע מי אתה...
אלה לא צרחות אלה שאגות....חחחח...סתם...אלה צווחות של יולדת

אני אתחיל עוד מעט מחדש לבנות כוח...ומקווה שאת ההרמות המרכזיות יהיו לי מוסרטות כי כאן ובצדק רוצים הוכחות....רק חבל שאנו נכנסים לתקופת מבחנים ועבדות סוף הסמסטר גומרות ת'חיים...

בכל מקרה...שנה אזרחית חדשה טובה לך ולכולם

אני לא בטכניון כבר ככה שלא רלוונטי אולי אם אבוא לבקר ואראה אותך שם אני בהחלט אגיד שלום.

כן בזמנו ספרתי את המשקל זכרתי שזה בסביבה של ה 170 בכל מקרה היה משקל גבוה.

בכל מקרה חיה רעה אתה ...

שנה אזרחית טובה גם חל וגם לכל הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית