הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקלון מתקדם מס 4

• פותח/ת השרשור psy
  • פורסם בתאריך

psy

מושעה
183
58
נק' מוניטין:
76
183
58
בוקר טוב לכל המתנדנדי שינה , תכננתי לי סייקל מס ' ... 🙄 ( חושב שהגעתי ל .. 4 ??!? האאהאממ .. ) הירק כרגע התחיל להשפיע אז ..... מקווה שתסלחו לי .. ✌️✌️✌️
החומרים שבירשותי , זנקו !!! יש תמונות ✌️✌️✌️

נפתח עם טסט אנטט , טרן קצר , מסטרון פרופ , אנבר לאחר שהתייעצתי עם חבר טוב . ולקנח בסוף עם קלן 😵‍💫🥊 אולי נגזור לפיניש אחרון , לא בטוח שאשתמש , אתן לכם להחליט ....
אז חשבתי להתחיל עם אנטט וטרן קצר , למשך חודשיים ובחודש ה 3 להוריד את הטרן ולהמשיך עם מסטרון ולהכניס את האנבר למשך חודשיים אחרונים ... קלן חושב שהוא יהיה טוב לפיסיטי .
במצטבר יוצא לי סייקל של 4 חודשים , אז ככה , חשבתי לי .... אני יכול למשוך את הסייקל למשך חצי שנה , ( יש את היכולת הכספית נפשית והבריאותית ) לכל היפי נפש שדאגו לי ... ולאלה שלא ... תודה גם לכם ... להריץ בולדנון מיריית הזריקה ועוד לסופה ... או שמיותר ?? אני פריק של חומרים ושפן נסיונות ככה שאשמח שתתעללו בי חחחח .
או שיש לכם רעיון יותר טוב לסדר לי ת'סייקל . כל רעיון שייזרק ייתקבל בברכה אז לכו על זה ..

חג שמח ושנה טובה !!@!!!!!!!@@

קבצים מצורפים

• 20161220_014504.jpg
    20161220_014504.jpg
    KB 49.6 · צפיות: 163
  • 20161220_014428.jpg
    20161220_014428.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 157
חושב שמיותר למשוך לחצי שנה , ארבעה חודשים אמורים להספיק באפקט ,
כמו כן להמשיך עם הטרן עד סוף חודש 3 , ולסיים עד 4 עם טסט ואנאבר בלבד,

כמו כן תדאג לכל החומרים של הפיסיטי לפני...פרגניל החל משבוע שני, וכ'ו
סה"כ נראה כמו הסייקל הבא שאכנס אליו.....רקק....בלי האנאבר. יא עשיר
אה ובולדנון מיותר לגמרי , שילוב של בולד עם טרן יגרום להעלאת לחץ דם מאוד מאוד גבוהה, על אחד כמה וכמה אם אתה אחד שסובל מלחץ דם.
מלבד זאת , ביזבוז כסף למיקס מעורבב מדי,
בהצלחה ותעדכן תמונות
עדכון לגבי הטרן , חודשיים וחצי יספיקו לשימוש ולא 3

סייקל טסט, טרן ומאסטרון הוא סייקל מתקדם איכותי ויעיל
לא מוצא סיבה להמשיך סייקל לחצי שנה, ובעיקר שהסטאק הראשון שציינתי יספיק לחיטוב איכותי בן 3 חודשים
אכן שמור על טסט לכל אורך 12 השבועות הללו
טרן ומאסטרון יספיקו לשבועות 3 עד 12
אנאבר לשבועות 5 עד 12 (סה"כ 7) במינון של 0.9 מ"ג לכל קילו ממשקל גופך (אמרת שיש ממון אז לך על זה)

מעבר לכך הרעיון עם הבולד לא אידיאלי ויעיל.
אתה יכול במקום זאת לשקול להיכנס לקרוז ("גשר") לאחר החיטוב למשך 5-6 שבועות ולאחריהם לבצע סייקל נוסף, כנראה שסייקל מאסה יתאים

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית