הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון כושר אישי

imadude

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם 😃
לאחרונה אני ממש חושב להתחיל קורס מאמני כושר ובסופו של דבר לאמן באופן אישי/אימוני קבוצות וכדומה.
מגיע מהתחום, בעל נסיון של שנים, בעל זיקה וכולי.

החלק שמפחיד אותי הוא ביקוש והיצע
אני בטוח שיצא לכם להתקל בתופעה שפחות או יותר 1 מכל שלושה אנשים מכוונים לעולם האימונים האישיים/קואצ'ינג/מדריכי תזונה וכדומה, כלומר שיש המון היצע: כנראה יותר מידי היצע.
מצד שני בכל פעם שאני מדבר עם מישהו בנושא (יועצי לימודים, חברים וכאלה) הם לרוב אומרים שיש המון ביקוש ושמדובר בכסף סבבה ושאם אתה באמת טוב אתה יכול לצבור קהל לקוחות קבועה וכולי.

הגעתי לכאן בשאלה אחת.
כדאי ללכת בדרך הזאת או לא? כמו שציינתי קודם יש בי המון זיקה ותחום ולעזור לאנשים בנושא לגמרי יכול לגרום לי לאושר. מצד שני, כמובן, האם אפשר לחיות מזה? והאם יש לאן להתקדם?

תודה מראש.

אין סיבה שלא, בתור מאמן של חדר כושר אפשר למצוא עבודה, זה הכל תלוי באיזור
בסופו של דבר זו הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע וכמה טוב תהיה
אם תהיה גרוע, מן הסתם יהיה קשה לך למצוא עבודה, אבל אם תהיה מוכן להשקיע ללמוד ותעשה עבודה טובה, אז יהיה לך הרבה ביקוש

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה!
החשש העיקרי הוא, כמו שציינתי, העניין של ההיצע המוגזמת שיש בתקופה האחרונה.
אין מצב שאני מדפדף קצת בפייסבוק בלי להפגש עם לפחות שלושה מאמני כושר אישיים ובעוד זוג סטודיואים חדשים שנפתחו..

תודה על התגובה!
החשש העיקרי הוא, כמו שציינתי, העניין של ההיצע המוגזמת שיש בתקופה האחרונה.
אין מצב שאני מדפדף קצת בפייסבוק בלי להפגש עם לפחות שלושה מאמני כושר אישיים ובעוד זוג סטודיואים חדשים שנפתחו..
סטודיואים זה טוב, זה אומר שיש עבודה
ולא חסרים מאמנים אישיים שמאמנים קבוצות קטנות, בסופו של דבר מי שירצה ימצא אחד בלי בעיה, זה למה אתה צריך להתמקצע ולהציע מה שאחרים לא מציעים כדי להבטיח הכנסה

עזוב אותך סיפורים והבטחות.
כן יש הרבה מאוד היצע ויש גם דרישה.
אם אתה אוהב להתעסק במכירות ושיווק לך על זה, אחרת חבל על הזמן.

שלום לכולם 😃
לאחרונה אני ממש חושב להתחיל קורס מאמני כושר ובסופו של דבר לאמן באופן אישי/אימוני קבוצות וכדומה.
מגיע מהתחום, בעל נסיון של שנים, בעל זיקה וכולי.

החלק שמפחיד אותי הוא ביקוש והיצע
אני בטוח שיצא לכם להתקל בתופעה שפחות או יותר 1 מכל שלושה אנשים מכוונים לעולם האימונים האישיים/קואצ'ינג/מדריכי תזונה וכדומה, כלומר שיש המון היצע: כנראה יותר מידי היצע.
מצד שני בכל פעם שאני מדבר עם מישהו בנושא (יועצי לימודים, חברים וכאלה) הם לרוב אומרים שיש המון ביקוש ושמדובר בכסף סבבה ושאם אתה באמת טוב אתה יכול לצבור קהל לקוחות קבועה וכולי.

הגעתי לכאן בשאלה אחת.
כדאי ללכת בדרך הזאת או לא? כמו שציינתי קודם יש בי המון זיקה ותחום ולעזור לאנשים בנושא לגמרי יכול לגרום לי לאושר. מצד שני, כמובן, האם אפשר לחיות מזה? והאם יש לאן להתקדם?

תודה מראש.
אם אתה איש מכירות טוב אתה תצליח בתחום. אם לא אז כנראה שלא תצליח

תשאל את עצמך כמה שאלות:
עד כמה אתה אדם חברותי?
עד כמה יש לך יכולת למכור את עצמך?
מה אתה נותן מבחינה מקצועית?
האם יש לך מראה של מאמן כושר?

• פותח/ת השרשור
האמת שלא חשבתי על זה מהזווית של המכירות..
לגמרי שווה לשקול גם את זה
תודה רבה על התגובות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית