אחר סייקל ראשון

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
my.php
שלום לכולם, התחלתי סייקל ראשון של טסט בלבד היום נתתי את הזריקה הראשונה בעכוז.

רציתי לדעת האם אני אמור להרגיש משהו בזריקה הראשונה באותו היום?
ביגלל ש הזריקה לא כאבה כלל, ולאחריה גם לא.

אני לא מרגיש עדין שום תופעות לוואי, האם אני אמור להרגיש משהו ביכלל בזריקה הראשונה?

על האמפולות רשום פארמה טסט אננטט באנגלית 250mg/m.
החומר היה קל להזרקה.

אני לא אוכל לעלות תמונה כי אני על הפלאפון ולא יודע איך , תודה על התשובות. אוסיף ואומר שהזרקתי עם המחט הירוקה ( לא של השאיבה כמובן) ביגלל שלא היה בידי עדין מחט כחולה.

• פותח/ת השרשור
נתתי את הזריקה השניה , ששאבתי מהשריר יצאו מין בועות כאלה( נראות כמו אוויר) ובכל זאת הזרקתי, לא היה דם.
השאלה שלי כזאת: היה לי ליפני ההזרקה ממש בועה קטנטנה של אוויר במחט שלא יצאה, בעל זאת הזרקתי, האם זה שגוי? זה מהווה בעיה?

נתתי את הזריקה השניה , ששאבתי מהשריר יצאו מין בועות כאלה( נראות כמו אוויר) ובכל זאת הזרקתי, לא היה דם.
השאלה שלי כזאת: היה לי ליפני ההזרקה ממש בועה קטנטנה של אוויר במחט שלא יצאה, בעל זאת הזרקתי, האם זה שגוי? זה מהווה בעיה?
לא
האם הרגשת קושי בנשימה לאחר הזריקה? שיעולים צורבים?

• פותח/ת השרשור
לא
האם הרגשת קושי בנשימה לאחר הזריקה? שיעולים צורבים?
לא הרגשתי משהו מיוחד, ששאבתי גם לא היה דם, דבר נוסף האם ערנות יתר זה אחת מתופעות הלוואי? כי כבר שני לילות שאני קם פתאום ב 4:30 ולא מצליח להרדם שוב

נערך לאחרונה:
לא הרגשתי משהו מיוחד, ששאבתי גם לא היה דם, דבר נוסף האם ערנות יתר זה אחת מתופעות הלוואי? כי כבר שני לילות שאני קם פתאום ב 4:30 ולא מצליח להרדם שוב
גבר, נראה לי אתה אוכל סרטים מכל העסק. אתה צריך להירגע כי רק תשגע את עצמך.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
גבר, נראה לי אתה אוכל סרטים מכל העסק. אתה צריך להירגע כי רק תשגע את עצמך.
בהצלחה
לא אוכל סרטים, בסה״כ הכל בסדר.
אני שואל כדי לדעת זה לא מטריד אותי ואני לא מוטרד כמו שאתה מתאר.

תראה , הגוף שלך עובר שינוי הורמונלי גדול מאוד , מעלה במשקל דרסטית ומיליון שינויים קטנים מתרחשים בגוף תוכו.
המצב יכול לגרום להמון דברים , ביניהם ערנות יתר , קשיי שינה בלילות , זיעת יתר , כאבי ראש , נשירת שיער , במקרים חמורים יותר הקאות ושלשולים.
אבל באופן כללי רק התחלת את התהליך , לכן נסה להעסיק את עצמך ברוב היום בתופעות הנ"ל , ותהיה רגוע הכל תקין.
לגבי השינה בלילה - כאשר תפסיק להזיע בלילה , אתה תישן כמו תינוק , שינה עמוקה מאוד. החומרים רק משפרים את איכות השינה.
בהצלחה

לכל מקרה יש את גופו , קצת הקצנת אתה יודע..מוגלה ו200 סיסי לא קורים לעתים קרובות

אני המוניטין מס' 500 שלך, מה הפרס?
אם אתה לא מאמין עוד הערב הוא יעלה תמונה של פלח והוא משתמש ותיק כאן בפורום . אין לי מה לשקר ואני גם לא מנסה להוכיח פה כלום , כמו שאמרת כל מקרה לגופו ושיהיה לכולנו ערב מעולה הכל ברוח טובה

אם אתה לא מאמין עוד הערב הוא יעלה תמונה של פלח והוא משתמש ותיק כאן בפורום . אין לי מה לשקר ואני גם לא מנסה להוכיח פה כלום , כמו שאמרת כל מקרה לגופו ושיהיה לכולנו ערב מעולה הכל ברוח טובה

אין לי עוררין אף לא לרגע , פשוט אתה מלחיץ לי את הבחורים הטריים בתחום החומרים
הכל בסדר =)

• פותח/ת השרשור
הומלץ לי לשלב דיבול או דיאנבול בסייקל.

האם כדי לא כדי ומה הסיבות?

פשוט הסבירו לי שהכח יעלה הרבה יותר וגם התוצאות.

my.php
שלום לכולם, התחלתי סייקל ראשון של טסט בלבד היום נתתי את הזריקה הראשונה בעכוז.

רציתי לדעת האם אני אמור להרגיש משהו בזריקה הראשונה באותו היום?
ביגלל ש הזריקה לא כאבה כלל, ולאחריה גם לא.

אני לא מרגיש עדין שום תופעות לוואי, האם אני אמור להרגיש משהו ביכלל בזריקה הראשונה?

על האמפולות רשום פארמה טסט אננטט באנגלית 250mg/m.
החומר היה קל להזרקה.

אני לא אוכל לעלות תמונה כי אני על הפלאפון ולא יודע איך , תודה על התשובות. אוסיף ואומר שהזרקתי עם המחט הירוקה ( לא של השאיבה כמובן) ביגלל שלא היה בידי עדין מחט כחולה.

סימנתי לך מדוע לא להכניס דיאנבול/דיבול שכן זה אותו חומר רק בשם קצר ושם מלא.
הדיבול מצטיין בתרומת ענק לכח ולמסת השריר, עם זאת גורם להעלאה מאוד גבוהה בנוזלים.
אתה בתחילת הדרך ומכיוון שאתה במחזור הראשון , אין לך מה לחשוב על חומר נוסף , גלה קודם כל כיצד הגוף מגיב ויגיב לטסט ,
ורק בסייקל השני תדע לבד אם זה הזמן הנכון לשלב אוראלים.
מלבד כך , תראה כיצד הגוף מגיב לתופעת הלוואי של הטסט , כי עם שילוב של דיבול התופעות מחריפות פי כמה.
רוב השאלות שאתה שואל נשאלו אלפי פעמים בפורום ומופיעים בנעוצים , תקרא ותשכיל על כל חומר ותקבל מענה על עוד הרבה שאלות שיהיו לך בהמשך

אין לי עוררין אף לא לרגע , פשוט אתה מלחיץ לי את הבחורים הטריים בתחום החומרים
הכל בסדר =)
חס וחלילה אח שלי אני פשוט לא רוצה שאנשים ייפגעו מהדרך שאני בה נפגעתי . אני מנפגעי נובה פארם ואיך אומרים אני לא בא בטענות לטבח נפגעתי המשכתי הלאה , לקח די הרבה זמן עד שכולם הכירו את החרא הזה באמת וטוב שהכירו דרך הפורום . אני נפגעתי די קשה לא רק כאבים בישבן זה הגיע למצב של חום גוף ממש של 40 מעלות , חולשה וכאבים עזים באיזור ההזרקה . אני מניח שזה היה גם מבישול לא סטרילי וגם משמן אתיל אוליאט . הכל ביחד ...

• פותח/ת השרשור
יש לי קטע שאני מרגיש את הלב כבד , ושאני עולה כמה מדרגות מרגיש קושי ועייפות בנשימה , זה אמור להיות? או שזה ביגלל שהחומר לא טוב לגוף? @Daniel Barack

יש לי קטע שאני מרגיש את הלב כבד , ושאני עולה כמה מדרגות מרגיש קושי ועייפות בנשימה , זה אמור להיות? או שזה ביגלל שהחומר לא טוב לגוף? @Daniel Barack
זה בגלל התחלת הפגיעה במערכת הקרדיו ואסקולרית. בדוק דופק ולחץ דם במנוחה באופן תדיר ועקוב אחר השינויים. כמו כן שלב אירובי בסייקל זה חובה שבעתיים

• פותח/ת השרשור
זה בגלל התחלת הפגיעה במערכת הקרדיו ואסקולרית. בדוק דופק ולחץ דם במנוחה באופן תדיר ועקוב אחר השינויים. כמו כן שלב אירובי בסייקל זה חובה שבעתיים
הבנתי , אני די אויב של אירובי פשוט לא סובל את זה , האם זה חובה? ובנוסף איך למדוד דופק ולחץ דם , אשמח לדעת בבקשה,תודה.

הבנתי , אני די אויב של אירובי פשוט לא סובל את זה , האם זה חובה? ובנוסף איך למדוד דופק ולחץ דם , אשמח לדעת בבקשה,תודה.
חובה כמובן. שימוש בהורמונים אנאבולים-אנדרוגניים ברמות על (כיאה לסייקל) מביאים עימם שיבושים במערכת הקרדיו ואסקולרית. לא תרצה ששיבושים אלה יעיקו או ימשיכו איתך הלאה גם אחרי תום השימוש. בצע אירובי בעצימות בינונית כ-2-3 פעמים בשבוע למשך 20-30 דקות בכל פעם

• פותח/ת השרשור
חובה כמובן. שימוש בהורמונים אנאבולים-אנדרוגניים ברמות על (כיאה לסייקל) מביאים עימם שיבושים במערכת הקרדיו ואסקולרית. לא תרצה ששיבושים אלה יעיקו או ימשיכו איתך הלאה גם אחרי תום השימוש. בצע אירובי בעצימות בינונית כ-2-3 פעמים בשבוע למשך 20-30 דקות בכל פעם
הבנתי אז אוסיף פעמיים בשבוע אירובי לאחר אימון, הלב פשוט דוהר בדפיקות ובנוסף קושי נשימה קל אחרי עליית מדרגות או סתם ככה לאחר פעולה כלשהיא , רק רציתי להיות בטוח אם זה תקין כי סה״כ עברתי שתי זריקות עד עכשיו,תודה על התשובות המהירות דניאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית