הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל ראשון

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
my.php
שלום לכולם, התחלתי סייקל ראשון של טסט בלבד היום נתתי את הזריקה הראשונה בעכוז.

רציתי לדעת האם אני אמור להרגיש משהו בזריקה הראשונה באותו היום?
ביגלל ש הזריקה לא כאבה כלל, ולאחריה גם לא.

אני לא מרגיש עדין שום תופעות לוואי, האם אני אמור להרגיש משהו ביכלל בזריקה הראשונה?

על האמפולות רשום פארמה טסט אננטט באנגלית 250mg/m.
החומר היה קל להזרקה.

אני לא אוכל לעלות תמונה כי אני על הפלאפון ולא יודע איך , תודה על התשובות. אוסיף ואומר שהזרקתי עם המחט הירוקה ( לא של השאיבה כמובן) ביגלל שלא היה בידי עדין מחט כחולה.

• פותח/ת השרשור
אני בשבוע השני של הסייקל , מחר זריקה רביעית 2cc, רוצה לשלב דיבול.

איך לשלב אותו 30מ״ג לכל יום במשך 4 שבועות?
והאם אני חייב לתסך בטודקה/ליב52 או ש תוסף תזונה לניקוי כבד למשל מישראל בודי יהיה יעיל גם? @Daniel Barack

חס וחלילה אח שלי אני פשוט לא רוצה שאנשים ייפגעו מהדרך שאני בה נפגעתי . אני מנפגעי נובה פארם ואיך אומרים אני לא בא בטענות לטבח נפגעתי המשכתי הלאה , לקח די הרבה זמן עד שכולם הכירו את החרא הזה באמת וטוב שהכירו דרך הפורום . אני נפגעתי די קשה לא רק כאבים בישבן זה הגיע למצב של חום גוף ממש של 40 מעלות , חולשה וכאבים עזים באיזור ההזרקה . אני מניח שזה היה גם מבישול לא סטרילי וגם משמן אתיל אוליאט . הכל ביחד ...

תעשה קצת סדר בראש:
1. כאב לאחר הזרקה הוא תופעה הקשורה לחומר מזוהם או הזרקה מזוהמת ( באחריותך) או פגיעה בכלי דם או עצב במיקום ההזרקה. אין קשר בין איכות החומר הפעיל לבין כאב , לפחות לא בטסט.
2. במידה והחומר בדוס ואיכותי אזי קיימת עליה של ריכוז החומר הפעיל בדם עד שמגיע לשיא במינון הנוכחי וזה קורה אחרי כ21 ימים לערך , תופעות המתלוות לעליה בערכי הטסט יכולות להיות רבות ומגוונות אבל אתה תרגיש בעיקר : ליבידו גבוה , עליה במשקל משמעותית ( כמובן בהתאם לתזונת המסה שאתה מתכוון אליה - בתקווה) מוטיבציה גבוהה לאימון כמו כן עליה בכוח והתאוששות מהירה , שאר התופעות באם יהיו הן ברמה הלא נעימה - מקווה שלא יהיו.
בינתיים תעבוד על פי הספר ותעדכן שיהיה על מה לעדכן.
בהצלחה
חומר מזוהם בהכרח? עד כמה שידוע לי אמור ליכאוב במקום הזריקה אחרי הכמה זריקות הראשונות , כי הגוף לא רגיל לצלקת שהמזרק יוצר או משהו בסגנון

אני בשבוע השני של הסייקל , מחר זריקה רביעית 2cc, רוצה לשלב דיבול.

איך לשלב אותו 30מ״ג לכל יום במשך 4 שבועות?
והאם אני חייב לתסך בטודקה/ליב52 או ש תוסף תזונה לניקוי כבד למשל מישראל בודי יהיה יעיל גם? @Daniel Barack
Sam-e 400, nac יותר אפקטיבי
יש לך גם alpha lipoic acid
כל דבר עדיף מכלום למרות שהכבד לא 'מת' כ"כ מהר אבל ברגע שמתחילות בעיות לוקח להם זמן ללכת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית