הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אלחזוב 400 DL

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
עדיין משך 420 ללא רצועות בתחרות

צודק לחלוטין, אבל זה היה לפני לא מעט שנים. אין לי מושג איך התאמן באותה תקופה, אני מאמין שבWS תחת לואי, שמההיכרות שלי עם האימונים שלהם - לא מתאמנים כמו שולאד מתאמן כיום.

הביקורת שלי היא נטו כלפי הצורת אימון, לא על הביצועים ולא על הכוח. אני מאמין שגם אתה בתור מאמן שמקפיד מאד על טכניקה ותנועה נקיה - גם לך קצת כואב בפנים לראות את זה.

צודק לחלוטין, אבל זה היה לפני לא מעט שנים. אין לי מושג איך התאמן באותה תקופה, אני מאמין שבWS תחת לואי, שמההיכרות שלי עם האימונים שלהם - לא מתאמנים כמו שולאד מתאמן כיום.

הביקורת שלי היא נטו כלפי הצורת אימון, לא על הביצועים ולא על הכוח. אני מאמין שגם אתה בתור מאמן שמקפיד מאד על טכניקה ותנועה נקיה - גם לך קצת כואב בפנים לראות את זה.
קטונתי מלבקר את ההחלטה שלו להתאמן ככה, זה העילית של העילית של הכוח ואני מניח שהוא לא הגיע לשם בטעות.
אני לכל היותר מוכן לשאול אותו למה...

אשמח לדעת (באמת)

למרות שאני יכול לחזות את התשובה - שהמשקל בהיצינג ורצועות עולה גם המשקל בלי עולה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית