הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי תוכנית למסה

asaf.a.a

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
חברה אנחנו יודע ששמעתם אולי הרבה פעמים את השאלה הזאת האם כדאי SS או AB וכו' והבנתי כמה SS חשוב , עכשיו, אני ממש לא מתאמן מתחיל אני מתאמן כבר 3-4 שנים, נכון שלא התאמנתי כמו שצריך אבל עם הזמן פיתחתי לעצמי ברוך השם הבנה אמיתית בתזונה ובאימונים עצמם, כולל עבודה של תרגילי הSS בתוך התוכניות שעבדתי ( ABC, AB ) . לכן השאלה שלי היא כזאת :

ראיתי בהרבה מקומות שכל התוכנית של SS בנויה על אכילה גבוהה, אין לי בעיה לאכול הרבה אבל אני מגיע במטרה לשמור על אחוז שומן נמוך ב"ה ולעשות מסה נקייה של 500 פלוס ביום. לכן אני לא רוצה ל"בזבז " זמן בSS שהיא בנויה בכלל על בסיס של אכילה ששואפת לפלוס קלורי עצום ועלייה מטורפת בשומן. (מסה קודמת התאמנתי ABC ואכלתי בלי לחשב, לא אהבתי את התוצאה מבחינת שומן מה שדרש הרבה חיטוב ).

המטרה שלי היא היפרטרופיה וגדילה במסת גוף על בסיס גוף חטוב . האם כדאי לי ללכת לכיוון אחר ? לא חושב שתוכנית כוח זה מה שאני צריך במטרה כזו. ואני יודע שככל שיהיה יותר נפח וכוח ככה יש יותר גירוי שריר וגדילה במסה אבל גם בתוכנית טובה אחרת אפשר להגיע לעבודה גבוהה ומשקלים יפים ולצפות לגדילה תוך שילוב תרגילים מבודדי שריר.

ממש מתלבט ורוצה עצה האם להתחיל SS או לחפש תוכנית אחרת כמו AB?

נכון שגם את זה שמעתם אבל אני מדגיש, אני מחפש תוצאות יפות במראה הגוף לא במשקל על המוט ואני יודע שיש בזה קשר ישיר אבל הבנתם את הכוונה שלי. יש כאלה שמסיימים עם הרבה שומן ומסה ומבחינתם זה תוצאה מעולה כי יש משקלי עבודה גבוהיים , רק שבחיטוב הם יילכו אחורה ולא בידיוק יידחקו את אותו המשקל .ככה שאותי המילים האלו של יותר כוח יותר מסה לא תמיד מרגשות בלשון המעטה .

תודה לעונים !

SS שהיא בנויה בכלל על בסיס של אכילה ששואפת לפלוס קלורי עצום ועלייה מטורפת בשומן.
היא לא.
אני יודע שככל שיהיה יותר נפח וכוח ככה יש יותר גירוי שריר וגדילה במסה
לא בהכרח.

בכל אופן אתה יכול לבנות AB (או לקחת מהפורום או הפורטל) ככה שתהיה עבודה על תרגילי הבסיס בעצימות גבוהה (5-6 חזרות) ועוד כמה סטים של תרגילים נוספים לכל קבוצת שרירים בעצימות נמוכה יותר, לסטים של 8-12 חזרות.
זה בכללי, ויעזור לדעת מה הגובה, משקל גוף ומשקלי העבודה שלך בתרגילים המורכבים.
אני ממש לא מתאמן מתחיל אני מתאמן כבר 3-4 שנים,
רמה של מתאמן לא נקבעת לפי הזמן שהוא הולך למכון כושר. גם אחרי שנים במכון אפשר להיות ברמה של מתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית