הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה עם שאלות

סינדי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום, אני בת 30 התחלתי לעשות כושר רק לאחרונה, משקל תקין אבל אחוזי שומן חורגים מהנורמה ומסת שריר נמוכה. משקל 60 גובה 1.60אני מתאמנת פעמיים בשבוע כל פעם שעה המשלבת כוח+אירובי (בקבוצה)
אני מעוניינת לחטב את הגוף. ייעוצי תזונה מאוד יקרים עבורי כרגע אז אתייעץ עם דיאטנית של קופת החולים, אם היא תעזור לי בתפריט מתאים אני לא בטוחה. בכל אופן קראתי שכמות חלבון מומלצת ליום היא בין 0.8 ל-2 גר' על כל קילוגרם גוף.. ההבדלים מאוד משמעותיים. מה הנכון למטרת חיטוב? ועוד שאלה על אבקת חלבון מומלצת לשילוב בתפריט. תודה

אבל אחוזי שומן חורגים מהנורמה ומסת שריר נמוכה
איך את יודעת?

בכל אופן קראתי שכמות חלבון מומלצת ליום היא בין 0.8 ל-2 גר' על כל קילוגרם גוף.. ההבדלים מאוד משמעותיים. מה הנכון למטרת חיטוב?
0.8 זה המינימום. מתחת לזה ממש לר מומלץ לצרוך זה מסוכן לגוף.

כאשר מתאמנים מומלץ לשמור על 1.8-2 גרם לקילוגרם גוף.

ועוד שאלה על אבקת חלבון מומלצת לשילוב בתפריט. תודה
אפשרי לשלב. אין המלצה.
זה לא יעזור בכלום.
ודווקא בחיטוב לא בהכרח חייב כי כמות הקלוריות נמוכה

יש את הייעוץ של מייק דרך האתר, ממליצה מאוד!!! מייק הוא תזונאי עם המון ניסיון..אני אישית לא הייתי הולכת לתזונאית מקופת חולים.
המחיר באתר הוא סביר מאוד ביחס למה שאת מקבלת. מוזמנת לקרוא על הייעוץ☺️

אני מתאמנת פעמיים בשבוע כל פעם שעה המשלבת כוח+אירובי (בקבוצה)
האימון כוח שלך צריך להיות אימון נכון. זה שהוא בקבוצה לא אומר שהוא נכון. תקראי פה קצת על איך ומה צריך לעשות באימונים
שכמות חלבון מומלצת ליום היא בין 0.8 ל-2 גר' על כל קילוגרם גוף
את רוצה להיות מעל 1.5 גרם חלבון. עדיפות ל 2 כמובן.
שאלה על אבקת חלבון מומלצת לשילוב בתפריט
עדיף לנסות לאכול אוכל רגיל, אם נגיד קשה לך או שלא תמיד יש לך זמן את אבקה זה פתרון מאוד טוב.

Back
למעלה תחתית