הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה 😃

נועם_כל_השמות_תפוסים

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי,
אני בת 23, גובה 170 ושוקלת 65-66. עד כאן סבבה. אחרי ירידה של 35 קילו נתקעתי.
אני מנויה בחדר כושר. אני שלוש פעמים בשבוע עושה תוכנית אימונים של מישהי בשם קיילה (למי שמכיר) ועוד פעמיים בערך אירובי (סקי של 40 דקות בערך).
ברור לי שחסר משהו לתוכנית אימונים שלי (וכמובן שמבחינת תזונה אני דבקה לתפריט של יועצת תזונה קלינית וצורכת את כל מה שצריך), אני מרגישה סוג של אובדת עצות כי אני לא באמת יודעת מה לעשות, כמה לעשות ומתי. כלומר, אני לא יודעת אם לשלב אימוני כוח, אם כן כמה ואיך, איזה אירובי הכי אפקטיבי וכדומה. אשמח ליעוץ לגביי מה צריך לעשות בשביל לרדת ובמקביל לחטב ולעצב את כל האזורים בגוף (כי אחרי שקראתי על חשיבות זוקפי הגב והבנתי שאני לא מתייחסת אליהם באימונים, נדלקה לי נורה אדומה).

תודה 😃

דבר ראשון כל הכבוד על שהצלחת להוריד 35 קילו!
ותקיעות תמיד יקרו, מה שעובד להתחלה לא תמיד יעבוד להמשך
בלי קשר למה את עושה כרגע, בהחלט מומלץ לעשות תוכנית כוח, אפילו אם זה רק לתקופה, זה בהחלט יעזור לך לעצב הכל במקום, וייתן לך נקודת התחלה טובה להמשך
תסתכלי פה קצת בפורומים, יש פה מעבר לכל פינה הסבר על starting strength (SS), שלדעתי היא תהיה לך אחלה התחלה
אחרי שתקראי פה קצת, תקראי גם את מה שכתוב פה, זו גירסה קצת יותר מותאמת לנשים/ מי שרוצה לעשות אותה בלי לעלות במשקל יותר מדי:
FAQ:The Program

היי נועם ברוכה הבאה לפורום

בוא תתחילי מכך שתעלי לכאן גם את תכנית התזונה שקיבלת מהיועצת וגם תעלי את תכנית האימונים וכך נוכל למקד אותך.

האם מתאמנת בבית ? בחדר כושר ? לא מכיר את קיילה אבל נשמע כאילו את עובדת עם תכנית ביתית ללא ציוד של מכון ורק עם משקל גוף.

אם אכן זה כך - התכנית לא תיתן לך רווח במישור הקצר והארוך.

• פותח/ת השרשור
היי נועם ברוכה הבאה לפורום

בוא תתחילי מכך שתעלי לכאן גם את תכנית התזונה שקיבלת מהיועצת וגם תעלי את תכנית האימונים וכך נוכל למקד אותך.

האם מתאמנת בבית ? בחדר כושר ? לא מכיר את קיילה אבל נשמע כאילו את עובדת עם תכנית ביתית ללא ציוד של מכון ורק עם משקל גוף.

אם אכן זה כך - התכנית לא תיתן לך רווח במישור הקצר והארוך.

היי 😃
אני אכל להעלות אותה מהבית:) לגביי האימונים, זו תוכנית אימונים שנעשית בחדר הכושר היא מחולקת ל3 אימונים בשבוע יחד איתם אני משלבת שני אימוני אירובי של 40 דקות סקי. האימונים של קיילה זו בעצם תוכנית שמחלקת את האימונים כל יום עובד על משהו אחר, נניח רגליים וקרדיו, ידיים ובטח וביום השלישי פול בודי עם הפרדם של יום יומיים בין אימון לאימון. במקור התוכנית לא מיועדת לעבודה בייתית כי היא מצריכה ציוד שיש רק בחד"כ כמו משקולות, כדורי משקל, מדרגות בנצ' וכאלו. השאלה שלי היא אם יש צורך להוסיף אימוני כוח לתוכנית?

היי 😃
אני אוכל להעלות אותה מהבית:) לגביי האימונים, זו תוכנית אימונים שנעשית בחדר הכושר היא מחולקת ל3 אימונים בשבוע יחד איתם אני משלבת שני אימוני אירובי של 40 דקות סקי. האימונים של קיילה זו בעצם תוכנית שמחלקת את האימונים כל יום עובד על משהו אחר, נניח רגליים וקרדיו, ידיים ובטח וביום השלישי פול בודי עם הפרדה של יום יומיים בין אימון לאימון. במקור התוכנית לא מיועדת לעבודה בייתית כי היא מצריכה ציוד שיש רק בחד"כ כמו משקולות, כדורי משקל, מדרגות בנצ' וכאלו. השאלה שלי היא אם יש צורך להוסיף אימוני כוח לתוכנית?

אני בעד שתחליפי את התכנית הזאת לתכנית כוח ותתחילי לראות שינוי.

עושה רושם שאת מבזבזת את זמנך עם תכנית שלא באמת עוזרת לך.

תעשי לעצמך רק טוב אם תתחילי לקרוא את המאמרים שאביא לך

מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תפריטי תזונה לנשים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 60 – 75 – 90 – 110 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

מציע לעשות את התכנית השלישית - FBW

הי נועם
הירידה במשקל לא נתקעה בגלל האימונים. סביר שאת צריכה להפחית מהתפריט שלך ואחרי שתעלי אותו אפשר יהיה להתייחס למה להפחית.
לגבי האימונים קחי בחשבון שהמטרה שלהם היא למקסם את התוצאות של החיטוב על ידי שמירה על מסת שריר ושיפור המאזן הקלורי השלילי.
האירובי שאת עושה ישפר את המאזן הקלורי. חשוב לגוון, להעלות עצימות ומשך האימון בהתאם לתפריט ולקצב הירידה במשקל (את יכולה למשל להוסיף אימון אירובי של 40 דק ואז להרשות לעצמך יותר בתפריט).
לגבי אימוני הכוח @oz25 צודק תכנית fbw של שלושה אימונים בשבוע תעשה עבודה טובה יותר בשמירה על מסת השריר מאשר תכנית מפוצלת פשוט בגלל שכל שריר זוכה לגירוי תכוף יותר מפעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני בעד שתחליפי את התכנית הזאת לתכנית כוח ותתחילי לראות שינוי.

עושה רושם שאת מבזבזת את זמנך עם תכנית שלא באמת עוזרת לך.

תעשי לעצמך רק טוב אם תתחילי לקרוא את המאמרים שאביא לך

מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תפריטי תזונה לנשים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 60 – 75 – 90 – 110 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

מציע לעשות את התכנית השלישית - FBW

היי, מודה מאוד על העזרה.. אני באמת אקראה ואקח לתשומת ליבי ואיישם רק שאלה (ואני מתנצלת על הבורות) אבל מה זה אימוני FBW?

Back
למעלה תחתית