הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מגוון חובה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור eRe27
  • פורסם בתאריך

eRe27

משתמש מתחיל
239
1
נק' מוניטין:
-426
239
1
אוקי אז ככה אני בחיטוב עכשיו ואמרו לי לאכול תפריט מגון כמו פסטה, אורז גבינות,בצים וכ'ו
עכשיו ההורים שלי עובדים ויש לפעמים גא'ק פוד ואני לא נוגע בזה אבל אני לא יודע לבשבל וגם לא רוצה לבשל ולכן הפחממות היחידות שאני יכול לאכול הם מלחם ולא ממשו אחר והחלבונים אני אוכל דרך החביתה והטונה כי אני ממש שונא גבינות עכשיו אז שאומרים לגוון אני יכול לאכול בממוצע
כיכר לחם ביום כי זה מה שאפר (במקום גאנק כמובן) ולגון את הממרחים על הלחם?
תודה מראש.

אוכל קפוא, מאמאעוף או משהו בסיגנון לחמם במיקרו.
פסטרמה
אבקת חלבון
אורז, אין מה לדעת לבשל לשים רק מים ואורז עם קצת מלח פלפל ואולי איזה אפונה וגזר וזהו.

• פותח/ת השרשור
אוכל קפוא, מאמאעוף או משהו בסיגנון לחמם במיקרו.
פסטרמה
אבקת חלבון
אורז, אין מה לדעת לבשל לשים רק מים ואורז עם קצת מלח פלפל ואולי איזה אפונה וגזר וזהו.
אחי אני אוכל שניצלים כל יום של מאמא עוף גם פסטרמה ולחם אבל ממש בישולים לא אורז זה קצת מסובך בשבלי אבל כל התזונה שלי מתבססת על לחם אם זה פרוסה של סטרמה בלחם או שניצל בלחמניה שוב הלחמניה היא במקום האורז היא במקום הפחממות של האורז
אז זה בסדר בעיקרון אה וממרחרים למינהם...

חומוס, טחינה..
ההורים שלך לא מבשלים? שיעשו לך סיר אורז, שים במקרר ותחמם במקרה הצורך, ככה אני הייתי עושה בזמנו עד שהפסקתי עם הפחמימות לגמרי.

• פותח/ת השרשור
חומוס, טחינה..
ההורים שלך לא מבשלים? שיעשו לך סיר אורז, שים במקרר ותחמם במקרה הצורך, ככה אני הייתי עושה בזמנו עד שהפסקתי עם הפחמימות לגמרי.
כן יש לי את הממרחים האלה במקרר חחח לגבי האורז זה קצת בעיה
אז אני שואל שאם אפשר שכל הפחממות המוכרבות שלי ורוב הפחממות שלי הסתקמו על לחם
זה בסדר בתהליך חיטוב? מה שאני סם בתוך הלחם ומורח בתוכו זה כבר משו אחר...

• פותח/ת השרשור
אפשרי,
מה הבעיה להעמיד סיר עם אורז, מים ותבלינים על הגז ?
לאכול לחם סתם ימאס לך מהר מה גם שזה לא משביע.
להפך אחי בלחם יש פחממות מורכבות כמו באורז ותפוחי אדמה ואם אני אוכל לחם וחלבון זה מצוין
הכוונה חלבון טונה גבינות וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית