עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן 21בן כמה אתה? מה רמת האנגלית שלך היום? תתחיל לראות סדרות בלי תרגום ולקרוא ספרים וכתבות באנגלית
אם זה חשוב לך הייתי לוקח קורס במקום כמו ברליץבן 21
רמת האנגלית שלי חלשה הייתי אומר
ואנסה שוב לראות סדרות באנגלית ללא תרגום למרות שבעבר עשיתי זאת ולא עזר...
אשקול זאת באמת ידוע לך אם יש שם קורסים עניינים ולא עכשיו התעסקות של רמת בית ספר ?אם זה חשוב לך הייתי לוקח קורס במקום כמו ברליץ
שמע באמת ממש תודה רבה על השקעה שתדע לך שממש עזרתאני משתמש ב"שיטת" ה"האינטרנט בכף ידך".
יש כיום המון דרכים ללמוד אנגלית בגלל התפתחות האינטרנט והיום זה מאוד קל.
אצלי כדרך קבע האתר של מורפיקס פתוח סתם ככה כדי שכל פעם שאני שומע מילה באנגלית שאני לא מבין - אני ניגש לאתר ומברר את הפירוש של אותה מילה שלאחר מכן נכנסת לאוצר מילים שלי. אצלי זה נובע פשוט מסקרנות והרצון תמיד ללמוד כל דבר שנוגע לאנגלית בין אם זה מילים, ביטויים סגנון דיבור וכו'.
וכמו שחנן ציין אתה בהחלט יכול לראות סרטים ללא תרגום, מופעי סטאנדאפ ללא תרגום, ספרים, מאמרים. היום אתה פשוט יכול להיכנס ליוטיוב ופשוט "להאבד" שם. קרו לי כ"כ הרבה פעמים ביוטיוב שפשוט נכנסתי לראות סרטון בנושא מסוים ולאחר כמה שעות של צפייה בסרטונים שונים הגעתי לצפייה בסרטון בנושא אחר לגמרי ממה שהתחלתי ושאלתי את עצמי "איך לעזאזל הגעתי לנושא הזה ?"
קרה לי דוגמא שבעקבות סרטון ביצוע מסוים של ההמנון האמריקאי חיפשתי את הביצועים הכי טובים להמנון כשלאחר כמה סרטונים הגעתי לביצוע של וויטני יוסטון ז"ל מהסופרבול ב-1992(ממליץ בחום לשמוע אותו, אין ביצועים כאלה כיום, ממש אורגזמה לאוזניים). כשקראתי את התגובות אחת מהן דיברה ש"שהביצוע של שאריס היה יותר טוב מהביצוע של וויטני", אני קורא את התגובה וחושב לעצמי מי זאת לעזאזל שאריס שהיא יותר טובה מפאקינג וויטני יוסטון ? חיפשתי סרטונים והגעתי בכלל לסרטון שבו אופרה ווינפרי מארחת ילדה בת 13 מהפיליפינים בעלת קול נדיר כשבאותה תוכנית אותה ילדה שרה את השיר הראשון שהיא למדה לשיר - My Heart will go on - שיר הנושא של הטיטניק שבוצע בידי סלין דיון. הילדה העמידה את כל מי שהיה שם על הרגליים. ומשם כבר התחלתי לחקור על אותה ילדה וגם שם ראיתי מלא סרטונים עליה.
בקיצור הבנת את הרעיון - אתה מהר מאוד יכול למצוא דברים שיעניינו אותך ולראות אותם ביוטיוב בין אם סטאנדאפ, תכניות אירוח, תכניות היסטוריה, ספורט וכו' פשוט תן לעצמך זמן ללמוד כי זה תהליך ארוך שלא נגמר ותמיד יש מה ללמוד. אני למרות הידע שלי עדיין כל הזמן לומד ולמען האמת מאוד נהנה לראות סרטונים ללא תרגום ביוטיוב.
לא מכיר את הkindle מאיפה קונים את זה?אחרי חודשיים של גרמנית הבנתי שאנגלית שפה קלה כמעט כמו סקוואט של 60 קג
תקנה kindle, יש שמה אופציה שמעל מילים מסובכות יהיה הסבר שלהם במילים פשוטית(באנגלית כן ? אבל זה עוזר מאוד)
אני קורא משחקי הכס באנגלית ככה
אההה נראה מגניב זה כאילו כמו אייפד וכל פעם אני קונה ספרים בתוך זה?זה קורא ספרים אלקטרוני של אמזון
צירפתי תמונה שלו שתראה איך זה נראה וכו
כן, ובדרך כלל הם יהיו הרבה יותר זולים מהגרסא המודפסת ככה שלטווח הארוך זה שווה מאוד. ובנוסף תחשוב שזה נותן לך אופציה למאות ספרים בתיק בלי להיסחב עם כלוםאההה נראה מגניב זה כאילו כמו אייפד וכל פעם אני קונה ספרים בתוך זה?