הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול אוראלי והשפעתו על השיער

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
קודם שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה ומבורכת.
היום התחלתי סייקל טסט פרופ + וינסטרול כדורים, הכל מסודר הכל בסדר, חוץ מהדאגה שלי לגבי נשירת שיער, אני מרגיש בשנתיים האחרונות שהשיער שלי מתחיל להיות דליל, עד היום מסתדר בלתסרק וכו.. עשיתי לפני סייקל טסט סולו בן 10 שבועות עברתי אותו עם מעט השפעה על השיער, אבל היה השפעה שלילית, הסייקל הזה מתוכנן לחודש וחצי.
אני מאוד מבקש שתעזרו לי בהמלצות האם יש מלעשות כדי להימנע מנשירת שיער?

תודה לכם מראש 🍻

כל השפעה אנדרוגנית עשויה להוביל לנסיגת קו השיער. זה גם תלוי גנטית, ולא רק.
סייקל המכיל גם ויני בנוסף לטסט הוא, כמובן, בעל פוטנציאל גבוה יותר לעידוד הקרחה, מאשר סייקל ללא ויני.
זכור שויני הוא ממשפחת DHT - דהידרו-טסטוסטרון, ולהם תכונות פחות אידיאליות בנושא השיער

• פותח/ת השרשור
כל השפעה אנדרוגנית עשויה להוביל לנסיגת קו השיער. זה גם תלוי גנטית, ולא רק.
סייקל המכיל גם ויני בנוסף לטסט הוא, כמובן, בעל פוטנציאל גבוה יותר לעידוד הקרחה, מאשר סייקל ללא ויני.
זכור שויני הוא ממשפחת DHT - דהידרו-טסטוסטרון, ולהם תכונות פחות אידיאליות בנושא השיער
תודה שענית,
התחלתי היום ולקחתי עד עכשיו 2 כדורים, להפסיק ולקנות ויני? זה יותר אמין? או שההבדל הוא מזערי?

• פותח/ת השרשור
סייקל המכיל גם ויני בנוסף לטסט הוא, כמובן
סליחה חזרתי על זה שוב והבנתי,
תודה על המאמץ הרב, אתה יכול לענות לי בקשר אם יש מלהוסיף שיטרום באי נשירת שיער? כדורים או כל דבר אחר?

וינסטרול מבחינת נשירת שיער נחשב בעל פוטנציאל גבוה לגרום להקרחה לאלו שיש להם נטייה, אם אתה דואג לשיער שלך הייתי מפסיק מיידית עם הוינסטרול.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול לגבי רעיון שעלה לי לראש.. אם אמשיך בסביבות ה 3 שבועות וינסטרול ואחריו אנאבאר כשבועיים שלושה, ככה התקופה היא חצי וינסטרול פחות נזק לשיער, האם זה רעיון טוב? וטסט לאורך כל הסייקל בטח.
תודה לכם שוב

אני יגיד שוב, אין פחות נזק יותר נזק, יש נזק! אם אכפת לך מהשיער שלך עזוב את הוינסטרול תנסה אנאבר(גם לו פוטנציאל לגרום הקרחה עקב היותו DHT אבל מוחלש) או טורינבול.
חוץ מזה שוינסטרול/אנאבר לא עושים ל3 שבועות, העדיפות לויני לכיוון ה5 שבועות, ולאנאבר אפשרי גם 6 שבועות כמובן שאני מבר על גל אחד בנפר ולא שתיהם ביחד.

• פותח/ת השרשור
אני יגיד שוב, אין פחות נזק יותר נזק, יש נזק! אם אכפת לך מהשיער שלך עזוב את הוינסטרול תנסה אנאבר(גם לו פוטנציאל לגרום הקרחה עקב היותו DHT אבל מוחלש) או טורינבול.
חוץ מזה שוינסטרול/אנאבר לא עושים ל3 שבועות, העדיפות לויני לכיוון ה5 שבועות, ולאנאבר אפשרי גם 6 שבועות כמובן שאני מבר על גל אחד בנפר ולא שתיהם ביחד.
אני מדבר על 6 שבועות.
דפקה אנאבאר לא מזיק לשיער!! זמשאני יודע מזמן

תתפלא מה אנאבר יכול לעשות לאנשים שרגישים מאד לDHT, יכול להיות שאתה לא אחד מהם אבל אין זה אומר שאין לו את הפוטנציאל.

• פותח/ת השרשור
זה למשל אחת הדברים שיצא לי

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-01-02-20-55-06.png
    Screenshot_2017-01-02-20-55-06.png
    KB 122.8 · צפיות: 228
טום כבודו במקומו מונח, אני מסכים עם רוב הדברים שהוא רשם אבל בכלל לא מסכים עם הקטע של הויני, שמע הפוטנציאל קיים, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה עד שתנסה, לגנטיקה גם תפקיד חשוב מאד, שורה תחתונה אני יחזור ויגיד שאם הבחירה היא בין ויני לאנאבר הייתי הולך כבר על אנאבר ל6 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית