הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ ואוברהד פרס באותו אימון

• פותח/ת השרשור hi3939
  • פורסם בתאריך

hi3939

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אז לפי מה שהבנתי לא מומלץ לעשות את שניהם באותו אימון ולכן מומלץ:(ab)
A1: בנץ ותרגיל אחר לכתפיים
A2: אוברהד פרס ותרגיל אחר לחזה

האם בA1 אוכל לעשות תרגיל לחיצה אחר של כתפיים ? למשל לחיצה בדמבלים? או שזה אותו רעיון? אותו דבר בנוגע לחזה בA2, האפ אוכל להחליף לדמבלים פשוט?

תודה

אם אתה עובד כבד לדוגמא 5*3 אז עושים לרוב רוטציה בין הבנץ' לפרס בלי תרגילי עזר.
אפשר לעשות רוטציה כל אימון או פעמיים בשבוע בנץ' ופעם בשבוע פרס.
בנוסף אפשר לשלב כל דבר תלוי בעצימות.
אם אתה בכל זאת רוצה תרגילי עזר, אתה יכול לעשות בנץ' יחד עם פרפר בדאמבלים או מקבילים ובאימון אחר פרס יחד עם חזה עליון ועוד איזה תרגיל לכתפיים כמו הנפה לצדדים

• פותח/ת השרשור
אם אתה עובד כבד לדוגמא 5*3 אז עושים לרוב רוטציה בין הבנץ' לפרס בלי תרגילי עזר.
אפשר לעשות רוטציה כל אימון או פעמיים בשבוע בנץ' ופעם בשבוע פרס.
בנוסף אפשר לשלב כל דבר תלוי בעצימות.
אם אתה בכל זאת רוצה תרגילי עזר, אתה יכול לעשות בנץ' יחד עם פרפר בדאמבלים או מקבילים ובאימון אחר פרס יחד עם חזה עליון ועוד איזה תרגיל לכתפיים כמו הנפה לצדדים
לא דיברתי על תרגיל עזר, התכוונתי שנגיד בa1 במקום פרס אוכל לעשות תרגיל אחר ... ואז לא יצא מצב שיהיה פרס ובנץ באותו אימון.

עריכה:
מצטער הבנתי לא נכון XD
תודה רבה!

פעמיים בשבוע בנץ' ופעם בשבוע פרס
כשזה מגיע ל-AB, ברוב המקרים, אני ממליץ לבצע בשבוע אחד פעמיים בנץ' ובשבוע העוקב פעם פרס ופעם בנץ'. הרוטציה כאן היא דו-שבועית

• פותח/ת השרשור
כשזה מגיע ל-AB, ברוב המקרים, אני ממליץ לבצע בשבוע אחד פעמיים בנץ' ובשבוע העוקב פעם פרס ופעם בנץ'. הרוטציה כאן היא דו-שבועית

אני עושה 4 פעמים בשבוע.
וכשאני עושה רוטציה אז באימון שאני עושה בנץ לעשות תרגיל אחר לכתפיים? וככה גם לאימון שאני פרס?

וכשאני עושה רוטציה אז באימון שאני עושה בנץ לעשות תרגיל אחר לכתפיים? וככה גם לאימון שאני פרס?
כן.
זה סך הכל יוצא לעשות פרס פעם בשבועיים.
שוב, לא כל אחד ירצה או יאהב את ההמלצה. זו רק המלצה. היא נובעת מהיות הבנץ' תרגיל הלחיצה העיקרי וזה שיש להתמקד בו בעדיפות גבוהה יותר, מאשר "לחלוק" אותו את אותה תדירות ונפח עם פרס

• פותח/ת השרשור
כן.
זה סך הכל יוצא לעשות פרס פעם בשבועיים.
שוב, לא כל אחד ירצה או יאהב את ההמלצה. זו רק המלצה. היא נובעת מהיות הבנץ' תרגיל הלחיצה העיקרי וזה שיש להתמקד בו בעדיפות גבוהה יותר, מאשר "לחלוק" אותו את אותה תדירות ונפח עם פרס
עוד שאלה קטנה, אוכל להחליף את הפרס בלחיצת כתפיים עם דמבלים בישיבה? (ביום שאני עושה בנץ מן הסתם) אני שואל כיוון ששניהם תרגילי לחיצה.

עוד שאלה קטנה, אוכל להחליף את הפרס בלחיצת כתפיים עם דמבלים בישיבה? (ביום שאני עושה בנץ מן הסתם) אני שואל כיוון ששניהם תרגילי לחיצה.
מעבר לשוני הטכני בין התרגילים.
הבעיה בדאמבלים היא הקפיצות הגדולות מדי המשקלים. בלחיצה אפילו קילו בשבוע לפעמים זה הרבה אז לקפוץ מדאמבל של 18 ל 20 זה המון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית