הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוף לסייקל מסה

MuayThaiOnTheFly

משתמש מתחיל
64
7
נק' מוניטין:
10
64
7
היי חברים,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שכל מטרתו לעלות כמה שיותר שריר, ללא פחד מעליה בשומן.
המטרה שלי היא לתת קיק כמה שיותר, ללא הגבלה בשבועות - אין לי בעיה למשוך סייקל של 14 שבועות.
הדגש היחידי הוא ללא שימוש באורליים(דוגמת דיבול ואחיו) - *נתון לשינוי

עברתי 3 סייקלים בעבר שכללו את החומרים ההבאים:
טסט אננטט, סוסטנון (מינון מקסימלי של 750)
טרן (מינון מקסימלי של 400)
דקה (מינון מקסימלי של 400)
ווינסטרול אורלי(60 מ"ג ליום)
*סך כל החומרים לכל הסייקלים - זה לא שימוש בכל החומרים האלה ביחד!

בכל הסייקלים שמרתי על כמה שפחות "לכלוך" על מנת לעלשות מסה נקיה כמה שאפשר.
הפעם החלטתי ללכת על מסה ולזלול כמה שיותר, ואחרי זה להתחיל בחיטוב.
אין לי בעיות של אסטרוגן, או רגישות כלשהיא, לא סבלתי מתופעות לוואי של טרן או טסט גבוהה, הכל היה תחת שליטה מלאה.

אשמח לשמוע המלצות לסייקל, הן מבחינת עליה במסה כמה שיותר, והן מבחינת החיטוב אחרי זה.
ווינסטרול בזריקות בא בחשבון (למרות הרעילות - אני אדאג לשלב טודקה)

חומרים שמזוהים יותר למאסה ומוגדרים כ-Bulkers עדיפים (מלבד טסט כחומר בסיס) הם דקה/NPP ודיבול/אנאדרול. הם לא הבלעדיים, אבל לאלו שמחפשים לצבור מאסה טובה בזמן קצר - זו התשובה. העדפות אחרות יכולות להיות סופרדרול כאוראלי עיקרי, אך כשזה מגיע למאסה - ננדרולון לסוגיו הוא המלך, ולא הייתי שוקל שלא להכניסו לסטאק מאסה רציני.

שנית, כמובן והרבה מכך קשור לתזונה.
אפילו שאתה מעוניין לעלות בכמה שיותר שריר, לבלוס ללא היכר רק כדי להשיג עוד כמה גרמים של שריר לא יהיה מעשה נכון.
שומן גם עולה בסייקל, בטח ובטח שבהינתן תזונה לא נכונה ועודף קלורי מוגזם.
מה שתצבור היום, יהיה לך אחר כך קשה ומיותר להוריד בחיטוב, וזה על חשבון הישגים אחרים שתרצה לשמר.
מכאן מבינים שיש לשמור על עליה מדודה והגיונית. החומרים, למרות שיש חלק שיותר יעזרו לצבירת מאסה ואף יביאו עימם ליותר נוזליות, לא יחפו על עודף מוגזם, והעודף הזה לא ינותב לצבירת שריר בשום מקרה.

תוכל לבצע סייקל כזה:
1-12 טסט אננתת 750מג לשבוע (מפוצל ל-3 זריקות)
3-12 ננדרולון קצר NPP 450מג לשבוע (מפוצל ל-3 זריקות)
1-4 סופרדרול 30 מג ליום/ 1-5 דיבול 40 מג ליום
3-14 פרגניל 500iu (מפוצל ל-2 זריקות)
15 והלאה PCT סטנדרטי

אני כרע בסייקל דומה מאוד למה שהומלץ לך. הבחירה שלי באוראלי היא סופרדרול ולא דיבול.
משתמש בחומרים איכותיים של זנקו וההרגשה מעולה מכל בחינה שהיא
NPP באמת מתאים מאוד לסייקל מאסה כשמן מישני לצד הטסט

• פותח/ת השרשור
תודה @Daniel Barack
אני מניח שההמלצה לננדרולון NPP עדיפה על דקה בשביל לקבל אתה הקיק של הסצירה מהר יותר?
הם תוכל לעזור בבניית סייקל אשר נוטה יותר לכייוון 1 גרם טסט לשבוע (אננטט), בשילוב בולדנון ודקה/ננדרולון ?
עדיין, למרות היתרון הגדול של דיבול/סופרדרול, אני מעדיף לא להתעסק עם הכבד 😃

העדיפות לNPP היא אכן מהתגובה המהירה יותר. לדקה הקלאסי אסטר ארוך מאוד, ורק משבוע השישי לסייקל ואילך רמות החומר מגיעות לשיאן בדם.

שילוב בולד עם NPP יכול להביא לתגובה אנאבולית מידי, לכן יש לשקול מראש אם לשלבו. במקרה זה אכן יהיה כדאי להעלות את הטסט לכיוון גרם אחד לשבוע, אך קח בחשבון שזהו מינון מאוד גבוה לסייקל ויש לדעת להתמודד עם כך

היי חברים,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שכל מטרתו לעלות כמה שיותר שריר, ללא פחד מעליה בשומן.
המטרה שלי היא לתת קיק כמה שיותר, ללא הגבלה בשבועות - אין לי בעיה למשוך סייקל של 14 שבועות.
הדגש היחידי הוא ללא שימוש באורליים(דוגמת דיבול ואחיו) - *נתון לשינוי

עברתי 3 סייקלים בעבר שכללו את החומרים ההבאים:
טסט אננטט, סוסטנון (מינון מקסימלי של 750)
טרן (מינון מקסימלי של 400)
דקה (מינון מקסימלי של 400)
ווינסטרול אורלי(60 מ"ג ליום)
*סך כל החומרים לכל הסייקלים - זה לא שימוש בכל החומרים האלה ביחד!

בכל הסייקלים שמרתי על כמה שפחות "לכלוך" על מנת לעלשות מסה נקיה כמה שאפשר.
הפעם החלטתי ללכת על מסה ולזלול כמה שיותר, ואחרי זה להתחיל בחיטוב.
אין לי בעיות של אסטרוגן, או רגישות כלשהיא, לא סבלתי מתופעות לוואי של טרן או טסט גבוהה, הכל היה תחת שליטה מלאה.

אשמח לשמוע המלצות לסייקל, הן מבחינת עליה במסה כמה שיותר, והן מבחינת החיטוב אחרי זה.
ווינסטרול בזריקות בא בחשבון (למרות הרעילות - אני אדאג לשלב טודקה)
אני יכול לשתף אותך בסייקל שאני עשיתי לא מזמן, לקחתי:
סוסטנון 250 מג 1-9/ EOD
טרן קצר 125 מג 1-9/ EOD
אנאדרול 100 מג 1-6 /ED

סטאק מאוד עוצמתי, אם אתה רוצה לקרוא הרחבה אתה תוכל למצוא באשכול המלצת חברות, פירסמתי שם בזמנו חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
אני משום מה לא מתחבר לדיאנבול אנדרול ואחיהם.. אין לי בעיות בכבד, אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון שבחומרים האלה.
חוץ מטודקה, האם יש אפשרות לשלב הגנה נוספת לכבד?

NPP ל-12 שבועות יחד עם טסט ובולד גם בסטאק זה די "כבד".
בנוסף צריך שהטסט יגיע לאיזה פיק מסויים בכדי שה-NPP והבולד יחדיו לא יעיבו עם אנאבוליות יתר, לכן הוא מצטרף משבוע 3 עד 12

• פותח/ת השרשור
תודה רבה דניאל.
אני רוצה לנצל את הת'רד הפעיל הזה, ולשאול איך ניתן להמשיך סייקל חיטוב.
הכוונה, סיום סייקל מסה, גשר, סייקל חיטוב.
גם אם האופציות הן בלאסט אנד קרוז, או אופציה של מפתחי גוף מתקדמים, אני רוצה לשמוע - לא בהכרח ליישם או ללכת על זה.

אופציה של בלאסט וקרוז, משמעותה שלאחר הסייקל ממשיכים להזריק רק טסט במינון פיזיולוגי "מחוזק" של 150mg-200mg בשבוע למשך, נאמר, 5-6 שבועות, ולאחריהן מתחילים סייקל נוסף (חיטוב, כפי שאתה רוצה).

אם אתה מראש יודע שתרצה לעשות תהליך שכזה, תצטרך להשתמש במינון גבוה יותר של פרגניל לשבוע - 1,000iu ולא 500iu

כמו כן, לאחר כל התהליך הזה, קח בחשבון שיהיה צריך לבצע PCT אגריסיבי יותר

הבנתי.
מינון הפרגניל שדיברת עליו הינו במהלך שני הסייקלים?
מינון לכל אורך התהליך, משמע שגם בזמן הקרוז אתה תצטרך להזריק 1000iu פרגניל בכל שבוע

אני משום מה לא מתחבר לדיאנבול אנדרול ואחיהם.. אין לי בעיות בכבד, אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון שבחומרים האלה.
חוץ מטודקה, האם יש אפשרות לשלב הגנה נוספת לכבד?
שימוש בחומרים (לא דווקא אוראליים) משפיע על כל המערכות בגוף שלך (בין היתר גם על הכבד).
נכון שאוראליים מכבידים יותר, אבל אפשר לצמצם את הנזקים אם עובדים עם פרוטוקולים מתאימים ועוקבים אחרי מה שקורה (בדיקות דם).

לדעתי תחשוב על זה שוב.
לקיחת אוראלי בתזמון מתאים, יכולה לתת לך המון מבחינת רווחים (במיוחד בתקופת המסה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית