קנית טלפון חדש

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב.. אז אחרי 3.5 שנים הG2 שלי כבר מראה סימנים של גסיסה סופית כאשר היום הסוללה התחילה לעשות לי בעיות. אני צריך עזרה בלמצוא טלפון חדש לקנות.

לא מחפש שיהיה הכי טוב עם הפיצ'יפקסים הכי חדישים. מעניין אותי כמה דברים:

סוללה טובה לאורך הרבה זמן. יש הרבה מאד טלפונים שבהתחלה הסוללה שלהם מעולה אבל אחרי חצי שנה של שימוש הסוללות כבר מתות לגמרי, מה שחשוב לי זה שתהיה סוללה טובה שמחזיקה הרבה ושלאורך הזמן תישאר טובה.
דבר שני - אמינות. אני מאד מרוצה מאיך שהG2 שלי החזיק לי לאורך השנים, אני רוצה לקנות טלפון שלרוב מחזיק 3 שנים+ ולא נהיה איטי ונוראי לשימוש או פשוט מת לרוב האנשים בשנה וחצי-שנתיים.
שני הדברים האלה הם הכי חשובים לי, ואם תהיה לו מצלמה טובה זה אחלה במידה וזה לא מוסיף ממש למחיר

תודה מראש על העזרה לכולם 😃

כל סוללת ליתיום אחרי מספר מסוים של מחזורי טעינה מתחילה לאבד מהעוצמה שלה.

2 דברים שאני יכול להמליץ.
1) לקנות מכשיר עם סוללה נשלפת - ככה כל שנה+- אתה בקלות מחליף סוללה וגם יכול להחזיק אחת ספייר.
2) תקנה את הXiaomi Power Bank של ה10000Mah, מספיק לבערך 3 טעינות מלאות של מרבית הסוללות שנפוצות היום, בנוי מעולה
ועולה באתרים הסיניים באיזור ה70 ש"ח. (מדובר על הגרסא הישנה שלא תומכת בטעינה מהירה, הגרסא החדשה תעלה בערך 130)

Nexus 6P - מומלץ בחום. אני איתו כבר 7 חודשים, סוללה חזקה מאוד בשימוש נכון.

אייפון כמו שאמרו
או אם אתה מחפש אנדרואיד
לדעתי מערכת אנדרואיד נקי זה משהו חשוב בעניין של שמירת סוללה ככה אין לך כל מיני פיצ'רים וגימיקים שמעמיסים על המכשיר וסתם טוחנים סוללה
אז לך על מכשיר עם אנדרואיד נקי
אני עם הנקסוס 6 שלי בערך שנה וחצי ובשבת פעם ראשונה פירמטתי אותו והסוללה מחזיקה לי עד היום יפה כאילו בשימוש בינוני
ועל חיסכון בסוללה בכלל יכול להחזיק מלא

Xioami redmi note 4 יש לי כבר שבועיים ואני מרוצה. לא יודע לגבי שנה וחצי

אני רק אציין שקניתי גלקסי 7 לפני כמה חודשים, וזה לא שווה את המחיר

אז מה אתה מציע?
אני בדיוק התכוונתי לקנות.

אני אגיד לך מה אני הייתי עושה אם הייתי חוזר אחורה בזמן,
קניתי בספטמבר את הגלקסי במשהו כמו 3300 ותוסיף לזה מגנים כו..

יש אחלה פלאפונים סינים ב 1000-1400 ש"ח

טלפון סלולרי Huawei P9 Lite 16GB הנה אחד לדוגמא

ויש את גיני של פלאפון - אחלה פלאפון

Gini w5

אני אגיד לך מה אני הייתי עושה אם הייתי חוזר אחורה בזמן,
קניתי בספטמבר את הגלקסי במשהו כמו 3300 ותוסיף לזה מגנים כו..

יש אחלה פלאפונים סינים ב 1000-1400 ש"ח

טלפון סלולרי Huawei P9 Lite 16GB הנה אחד לדוגמא

ויש את גיני של פלאפון - אחלה פלאפון

Gini w5
בחיים אל תקנה טלפון סיני (לפחות לא בשנים הקרובות, עד שהם באמת ישתפרו) הם פצצה בחצי שנה-שנה הראשונות אבל אז הם הולכים קיבינימט.

לסבא שלי היה הוואי אחד ומיזו שכולם אמרו וואו אחלה טלפון וזה אחרי חצי שנה שניהם מתו בצורה כזאת או אחרת, אולי המזל שלו חרא אבל הרבה אנשים יש להם בעיות עם סינים.

בחברה נורמאלית גם אם משהו קורה יש לך אחריות ארוכה (שלוש שנים בערך) אם אתה קונה מיבואן רשמי, לסבא שלי היה על הוואי הזה שנתיים אחריות רצו לדפוק אותו אמרו שזה הכל בגללו (מן הסתם זה לא, אם זה היה באשמתו הוא היה אומר לי כי אני לא אגיד להם) ושהוא חייב לשלם הרבה כסף על התיקון.

בחיים אל תקנה טלפון סיני (לפחות לא בשנים הקרובות, עד שהם באמת ישתפרו) הם פצצה בחצי שנה-שנה הראשונות אבל אז הם הולכים קיבינימט.

לסבא שלי היה הוואי אחד ומיזו שכולם אמרו וואו אחלה טלפון וזה אחרי חצי שנה שניהם מתו בצורה כזאת או אחרת, אולי המזל שלו חרא אבל הרבה אנשים יש להם בעיות עם סינים.

בחברה נורמאלית גם אם משהו קורה יש לך אחריות ארוכה (שלוש שנים בערך) אם אתה קונה מיבואן רשמי, לסבא שלי היה על הוואי הזה שנתיים אחריות רצו לדפוק אותו אמרו שזה הכל בגללו (מן הסתם זה לא, אם זה היה באשמתו הוא היה אומר לי כי אני לא אגיד להם) ושהוא חייב לשלם הרבה כסף על התיקון.

שטויות. הטלפונים הסינים היום בהחלט עומדים בסטנדרטים ולא מתים אחרי שנה, לא צריך להיות ילד קטן ולקפוץ "בחיים אל תקנה" בגלל מקרים בודדים, אם תחפש תמצא גם מספיק תקלות ב-LG וסמסונג ושאר החברות הגדולות.
בנוגע לאחריות - יבואן רשמי, יבואן פרטי, יבואן זיבי, אחריות זה בלוף שבעיקר מושך לקוחות פראיירים שחושבים שזה שווה משהו. בפועל, אם קרה משהו לטלפון אחרי תקופה שהוא אצלך - תצטרך להילחם בשיניים בשביל לממש את האחריות, וגם זה לא מבטיח יותר מדי (בלי להכליל כמובן).

הכי טוב היום להביא איזה סיני ב-800-1200 שאמור להיות יותר ממספיק בשביל כל בן אדם שלא צריך מכשיר פרונט-אנד בשביל לפצות על משהו אחר (כי אין באמת סיבה אחרת להביא מכשיר כזה), ובמקרה הכי גרוע, להחליף אחרי שנה למכשיר יותר טוב ועדיין ייצא זול יותר מלקנות איזה גלקסי 7, שאחרי שבועיים של התלהבות מפיצ'רים כל מה שתעשה איתו זה מה שעשית גם עם הגלקסי 2.

שטויות. הטלפונים הסינים היום בהחלט עומדים בסטנדרטים ולא מתים אחרי שנה, לא צריך להיות ילד קטן ולקפוץ "בחיים אל תקנה" בגלל מקרים בודדים, אם תחפש תמצא גם מספיק תקלות ב-LG וסמסונג ושאר החברות הגדולות.
בנוגע לאחריות - יבואן רשמי, יבואן פרטי, יבואן זיבי, אחריות זה בלוף שבעיקר מושך לקוחות פראיירים שחושבים שזה שווה משהו. בפועל, אם קרה משהו לטלפון אחרי תקופה שהוא אצלך - תצטרך להילחם בשיניים בשביל לממש את האחריות, וגם זה לא מבטיח יותר מדי (בלי להכליל כמובן).

הכי טוב היום להביא איזה סיני ב-800-1200 שאמור להיות יותר ממספיק בשביל כל בן אדם שלא צריך מכשיר פרונט-אנד בשביל לפצות על משהו אחר (כי אין באמת סיבה אחרת להביא מכשיר כזה), ובמקרה הכי גרוע, להחליף אחרי שנה למכשיר יותר טוב ועדיין ייצא זול יותר מלקנות איזה גלקסי 7, שאחרי שבועיים של התלהבות מפיצ'רים כל מה שתעשה איתו זה מה שעשית גם עם הגלקסי 2.
לא אמרתי לקנות שום גלאקסי. תשמע חבר אתה מדבר בלי שום דבר שעומד מאוחורייך, לך לאנשים עם סינים שיש להם אותם שנה+ תראה מה הם יגידו.

לא אמרתי לקנות שום גלאקסי. תשמע חבר אתה מדבר בלי שום דבר שעומד מאוחורייך, לך לאנשים עם סינים שיש להם אותם שנה+ תראה מה הם יגידו.
גוגל בחרה ב Huawei שהיא חברה סינית, לייצר עבורה את הנקסוס 6.
רק אומר.

מה לגבי שיומי? אומרים שהוא אחלה טלפון וזול בצורה רצינית

גוגל בחרה ב Huawei שהיא חברה סינית, לייצר עבורה את הנקסוס 6.
רק אומר.

את ה6P לא ה6
את ה6 ייצרה מוטורולה
ואין קשר למי הייצרן של המכשיר גוגל בוחרת מה יכנס בפנים
ואתה יכול לראות את ההשוואה בין מעבד snapdragon שיש ב6P לבין לדוגמא הP8 שמכיל HiSilicon Kirin
דוגמא מעולם אחר תהיה פיאט שהיא היצרנית גם של פרארי, אותה חברה אבל הרכבים שונים לגמרי מבחינת מה שיש בפנים

את ה6P לא ה6
את ה6 ייצרה מוטורולה
ואין קשר למי הייצרן של המכשיר גוגל בוחרת מה יכנס בפנים
ואתה יכול לראות את ההשוואה בין מעבד snapdragon שיש ב6P לבין לדוגמא הP8 שמכיל HiSilicon Kirin
דוגמא מעולם אחר תהיה פיאט שהיא היצרנית גם של פרארי, אותה חברה אבל הרכבים שונים לגמרי מבחינת מה שיש בפנים
יש קשר גדול מי היצרן,
היא לא הייתה בוחרת בחברה שה QA שלה שווה לתחת מן הסתם.
אני לא מדבר על סוגי מעבדים או יכולות, אני מדבר על היכולת של חברה סינית לייצר מוצר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית