קנית טלפון חדש

יש קשר גדול מי היצרן,
היא לא הייתה בוחרת בחברה שה QA שלה שווה לתחת מן הסתם.
אני לא מדבר על סוגי מעבדים או יכולות, אני מדבר על היכולת של חברה סינית לייצר מוצר טוב.

אבל כאשר חברה כמו גוגל בוחרת בחברה לייצר את הטלפונים שלה היא גם בוחרת מה להכניס במכשיר עצמו, ככה שזה build של גוגל ולכן הטלפון "טוב" אבל זה לא מעיד שהחברה עצמה יודעת לייצר בעצמה אם יתנו לה לחשוב לבד על איך לבנות טלפון.
אפשר להגיד שפשוט גוגל בוחרת חברה לנצל את המפעל ייצור שלה בשביל הטלפונים אבל אין באמת התערבות של החברה עצמה בייצור של הטלפון

אבל כאשר חברה כמו גוגל בוחרת בחברה לייצר את הטלפונים שלה היא גם בוחרת מה להכניס במכשיר עצמו, ככה שזה build של גוגל ולכן הטלפון "טוב" אבל זה לא מעיד שהחברה עצמה יודעת לייצר בעצמה אם יתנו לה לחשוב לבד על איך לבנות טלפון.
אפשר להגיד שפשוט גוגל בוחרת חברה לנצל את המפעל ייצור שלה בשביל הטלפונים אבל אין באמת התערבות של החברה עצמה בייצור של הטלפון
יש לך הוכחה שגוגל הכניסה את כל המהנדסים\ עובדי קו יצור\ מנהלי QA\ אנשי PO ובעצם כל גורם חשוב בייצור בטלפון לתהליך תכנון וייצור המוצר?
לא קונה את זה. למרות שגוגל היו מעורבים, אין ספק בזה. אבל לא באופן בלעדי לדעתי.

עובדה ש Huawei הוציאו עוד מכשיר שהוא אחלה.
לא ברמה של הנקסוס, אבל עדיין טוב לרוב המשתמשים.

יש לך הוכחה שגוגל הכניסה את כל המהנדסים\ עובדי קו יצור\ מנהלי QA\ אנשי PO ובעצם כל גורם חשוב בייצור בטלפון לתהליך תכנון וייצור המוצר?
לא קונה את זה. למרות שגוגל היו מעורבים, אין ספק בזה. אבל לא באופן בלעדי לדעתי.

עובדה ש Huawei הוציאו עוד מכשיר שהוא אחלה.
לא ברמה של הנקסוס, אבל עדיין טוב לרוב המשתמשים.

זה לא מי שמרכיב את המכשיר
המפרט עצמו של המכשיר נבחר על ידי גוגל
אם תתן לעובד פס ייצור לייצר טלפון ותתן לו מעבד x הוא ירכיב את המעבד x בטלפון אם תתן לו מעבד y הוא ירכיב את y
זה לא משנה מי העובד שהרכיב את הטלפון או הפס ייצור, הבחירה של החלקים הייתה של גוגל והבנייה של המפרט הייתה של גוגל, רק השתמשו בפס ייצור של huawei כדי לייצר את הפלאפון ולכן זה נחשב פלאפון של גוגל וhuawei ולא רק של גוגל

• פותח/ת השרשור
יש לכל מי שאני מכיר ניסיון רע עם כל הסינים כולל אותי. אין מה לעשות הם פשוט לא אמינים. מחזיקים שנה-שנתיים וגם אם הם לא מתים לגמרי הם נהים איטיים וחלשים. חוץ מזה שהיום הם גם ממש לא כל כך יותר זולים. הוואי, וואן פלאס וכל אלה עולים כמו lg. הבאתי בסוף את הנקסוס 5x ב1500 שקל, טלפון מעולה ואמין שיש בו פשוט כל מה שאתה יכול לבקש לא עושק לך את הכיס

זה לא מי שמרכיב את המכשיר
המפרט עצמו של המכשיר נבחר על ידי גוגל
אם תתן לעובד פס ייצור לייצר טלפון ותתן לו מעבד x הוא ירכיב את המעבד x בטלפון אם תתן לו מעבד y הוא ירכיב את y
זה לא משנה מי העובד שהרכיב את הטלפון או הפס ייצור, הבחירה של החלקים הייתה של גוגל והבנייה של המפרט הייתה של גוגל, רק השתמשו בפס ייצור של huawei כדי לייצר את הפלאפון ולכן זה נחשב פלאפון של גוגל וhuawei ולא רק של גוגל
כל מה שכתבת לא הפריך את הטענה שלי שזה פלאפון סיני שעובד טוב.
ועושה רושם שאתה יודע הרבה על הייצור של הנקסוס, על מה אתה מבסס את הטענה שגוגל בלבד בחרו את החלקים ושהמפרט הוא של גוגל בלבד?

ועושה רושם שאתה יודע הרבה על הייצור של הנקסוס, על מה אתה מבסס את הטענה שגוגל בלבד בחרו את החלקים ושהמפרט הוא של גוגל בלבד?

Nexus 6P (codenamed Angler[5]) is an Androidsmartphone developed and marketed by Google and manufactured by Huawei.

כי ככה עובד נושא של קבלנות משנה.
חברות מפתחות מלוות תהליכי ייצור משלב הנדסה, טכנולוגיה ואיכות. קיימים מקרים של אספקת רכיבים קריטיים על ידי הלקוח כי הוא יכול לקחת סיכון עם רכש של מפעל ייצור. אותו דבר גם לגבי נושאי איכות , נציגי איכות של לקוח מלווים תהליכים קריטיים במפעל ייצור.
באותו מפעל ייצור יכולים לייצר מוצרים ברמה הכי גבוהה ללקוחות מסויימים ומוצרים זבל.
מדבר מניסיון של 15 שנים במפעלי ייצור בארץ.

כי ככה עובד נושא של קבלנות משנה.
חברות מפתחות מלוות תהליכי ייצור משלב הנדסה, טכנולוגיה ואיכות. קיימים מקרים של אספקת רכיבים קריטיים על ידי הלקוח כי הוא יכול לקחת סיכון עם רכש של מפעל ייצור. אותו דבר גם לגבי נושאי איכות , נציגי איכות של לקוח מלווים תהליכים קריטיים במפעל ייצור.
באותו מפעל ייצור יכולים לייצר מוצרים ברמה הכי גבוהה ללקוחות מסויימים ומוצרים זבל.
מדבר מניסיון של 15 שנים במפעלי ייצור בארץ.
גם אני מכיר נושא של קבלי משנה, פשוט במקרה הזה אנחנו לא מכירים לעומק את התהליך שנעשה וכל אחד חושב שהוא יודע.
הכל נורא שטחי, שחור על גבי לבן בויקיפדיה.

בסופו של דבר, גם פלאפון אחרים של Huawei טובים, אז אני מניח שגוגל לא סתם בחרה את הזול ביותר במכרז.
כי לפניה היו HTC וגם בפלאפון החדש שלהם PIXEL שוב נבחרו HTC, כך שיש כאן גם עניין של איכות המוצר והשרידות שלו לאורך הזמן.
בנוסף לתכנון.

האדריכל יכול להיות הכי טוב בעולם, אם הקבלן גרוע הבניין יכול להתמוטט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית