הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה קטנה בנושא תזונה

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
אם נניח אני ממלא אורז או תפוחי אדמה דוחס אותם בתוך סקופ חלבון של 30 גרם, זאת אומרת שיש לי 30 גרם אורז או 30 גרם תפוחי אדמה?
אני שמתי את הצלחת במשקל בלי התפוחי אדמה ויצא לי 1 ליברות, עם התפוחי אדמה יצא לי 1.8 זאת אומרת שהם שוקלים ללא הצלחת 0.8 ליברות לפי החישוב עם הסקופים אמור לצאת 160 גרם ולפי המשקל זה יוצא 360.
מישהו יכול לעזור המשקל לא בסדר? או שזה החישוב שלי?

אם אני דוחס בתוף סקופ של 30 גרם תפוח אדמה או שיבולת שועל נגיד זה אומר שיש לי 30 גרם מאותו מוצר שדחסתי? גם אם השאלה מפגרת אני רק צריך לדעת אם כן או לא​

אם אני דוחס בתוף סקופ של 30 גרם תפוח אדמה או שיבולת שועל נגיד זה אומר שיש לי 30 גרם מאותו מוצר שדחסתי?
לא. בסקופ יש לך נפח מסויים (70CC בסקופים שיש לי אם אני לא טועה, לא כזה קריטי כמה). אם אתה ממלא אותו באבקת חלבון, אז ה 70CC אבקת חלבון אמורים לשקול 30 גרם (או כמה שכתוב לך שזה אמור לשקול, אם אתה רוצה לדייק שים על המשקל). אותו נפח של חומר אחר כנראה יהיה בעל משקל אחר.

• פותח/ת השרשור
לא. בסקופ יש לך נפח מסויים (70CC בסקופים שיש לי אם אני לא טועה, לא כזה קריטי כמה). אם אתה ממלא אותו באבקת חלבון, אז ה 70CC אבקת חלבון אמורים לשקול 30 גרם (או כמה שכתוב לך שזה אמור לשקול, אם אתה רוצה לדייק שים על המשקל). אותו נפח של חומר אחר כנראה יהיה בעל משקל אחר.
תודה רבה הכל ברור עכשיו:)

Back
למעלה תחתית