הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה למולטי ויטמין שניתן לקנות בארץ

Crowley

משתמש מתחיל
30
9
נק' מוניטין:
59
30
9
היי,

מסיבות לא רלוונטיות יש לי כסף לבזבז בטבע קסטל, רציתי להשקיע אותו במולטי ויטמין טוב. הבעיה היא שאני לא נוהג לקנות דברים כאלו בארץ והאמת שגם לא קניתי מעולם מולטי ויטמין, כך שאני לא יודע מה לחפש בכזה.

האם מישהו מכיר את אחד המוצרים בתמנוה ויכול להמליץ עליו? לחילופין האם למישהו יצא לקנות מולטי ויטמין אחר בטבע קסטל והוא יכול להמליץ עליו?
המחיר לא משנה לי, אין לי בעיה שיהיה יקר.

תודה!

8140918.PNG

60 כדורים של מולטי ב-175 ש"ח, מוגזם לחלוטין. בחו"ל זה אפילו לא מגיע לשליש מזה.
בדקתי את כמות המנות והרכיבים של שני המוצרים, המולטי הנוזלי (שעולה 190) עדיף. כל זה בהנחה שיש לך כסף אבוד בחנות שאינך יכול להשקיע במקום אחר. משום שאין שום סיבה לשלם קרוב למאתיים שקלים על כמות חודשית (במקרה של הכדורים כמות של שבועיים) של מולטי. מקווה שגם בתחום הוויטמינים חברה כמו @AminoShop תבצע הוזלה מסיבית מתי שהוא.

• פותח/ת השרשור
תקנה לך מגנזיום וכוכרום אולי זה דברים שטוב שיש
יש לי מגנזיום וכורכום, אני רוצה בנוסף להתחיל לקחת מולטי ויטמין. 😃

בדקתי את כמות המנות והרכיבים של שני המוצרים, המולטי הנוזלי (שעולה 190) עדיף. כל זה בהנחה שיש לך כסף אבוד בחנות שאינך יכול להשקיע במקום אחר. משום שאין שום סיבה לשלם קרוב למאתיים שקלים על כמות חודשית (במקרה של הכדורים כמות של שבועיים) של מולטי. מקווה שגם בתחום הוויטמינים חברה כמו @AminoShop תבצע הוזלה מסיבית מתי שהוא.

זה פחות או יותר המצב - כסף אבוד בחנות שאני לא יכול להשקיע במקום אחר.
ללא תלות במחיר, האם הערכים של המולטי הזה טובים? אם המחיר שלו היה סביר והיית מחפש לקנות מולטי ויטמין, היית שוקל לרכוש אותו?

יש לי מגנזיום וכורכום, אני רוצה בנוסף להתחיל לקחת מולטי ויטמין. 😃

זה פחות או יותר המצב - כסף אבוד בחנות שאני לא יכול להשקיע במקום אחר.
ללא תלות במחיר, האם הערכים של המולטי הזה טובים? אם המחיר שלו היה סביר והיית מחפש לקנות מולטי ויטמין, היית שוקל לרכוש אותו?
לרכוש לא, הייתי צורך אם הייתי מקבל בחינם. אם לא, יש מספיק אופציות טובות יותר עבור המחיר.

יש את V Care, שדומה לקופיקס באג'נדה שלה שבשביל דברים מסוימים לא צריך לקרוע את הכיס. שווה להציץ...

V-Care - ויטמינים עד הבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית