הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקת חלבון הכי טובה?

• פותח/ת השרשור Ran1
  • פורסם בתאריך

Ran1

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אמממ איזה חלבון הכי עדיף? מבחינה של חומרים הכי איכותיים
במחיר סביר [לא עובר את ה500 שקל -עדיפ בסביבות ה300-400] וטעם נורמאלי ולא של חרא:)

שמעתי שלסירייס מאס דווקא יש פידבקים טובים.. מה איתו ? יש משהו במחיר שבסביבות שלו ויותר טוב?

קודם כל הסאריוס מאס זה גיינר... בנוגע לאבקת חלבון לדעתי האישית אין הבדל בין כל האבקות חלבון זה חלבון.. אז באחד יש 22 גרם בשני 25 בשלישי 20 ... עזוב אותך מלהיכנס לשטויות התנסיתי בהמון אבקות חלבון עד היום ומכולם אני מרוצה.. יש לך את אופטימום , ISS , צאמפיון ועוד ועוד... אין טעם בגלל שיש לך "תקציב" עד 500 שקל, לקנות אבקת חלבון יקרה ולהגיד לעצמך שיש לך את הכי איכותי.. פשוט בזבוז של כסף

cow.JPG

תחלוב ותשתה
או תשחט ותאכל

אין מצב שהפרה הזאת אמיתית 😲

תראה עד עכשיו יש את אופטימום וISS שעברו בדיקות מעבדה ויצאו כאמינות, עד כמה שידוע לי לדיימטייז עדיין לא עשו בדיקות. אם מה שאופטימום רושמים על האריזה זה נכון (כל ההידרו שמידרו שנשמע כמו סוג של גראס), אז הגולד שלהם אמורה להיות הטובה מבין השתיים אבל גם יותר יקרה.

אין מצב שהפרה הזאת אמיתית 😲

תראה עד עכשיו יש את אופטימום וISS שעברו בדיקות מעבדה ויצאו כאמינות, עד כמה שידוע לי לדיימטייז עדיין לא עשו בדיקות. אם מה שאופטימום רושמים על האריזה זה נכון (כל ההידרו שמידרו שנשמע כמו סוג של גראס), אז הגולד שלהם אמורה להיות הטובה מבין השתיים אבל גם יותר יקרה.

זה ככה באמת. ISS יותר זולה, בגלל שהתהליך יצור שלה פחות מושלם. אבל אתה לא מפסיק הרבה מבחינת הצרכים שזה מספק. אם אתה רוצה להיות צרכן חכם, תבחר טעם של ISS שיש עליו המלצות טובות, ואומרים עליו שהוא מתערבב טוב. תאמין לי, תחסוך קצת כסף שיכול להתבזבז על ציוד ו/או לקנות משו לעצמך. וזה עצה מחבר צורך אבקות חלבונים שונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית