נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
שלושה שבועות בחיטוב אבל לא יורד במשקל.
לפחות הכוח עולה.
לפחות הכוח עולה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם את עניין גודל החזה שמקטין את טווח התנועה (במשקל גוף גבוה).החומרים האלה אומרים ספציפית שהלחיצות תלויות במסת שריר יותר מסקוואט ודדליפט? כי אני יכול להסביר את זה בכך שכשאתה יורד במשקל זה אומר שאתה מרים פחות בסקוואט ודדליפט גם עם אותו משקל על המוט (אתה מרים את עצמך הרי) לכן ההורדה במשקל יכולה "להתקזז" חלקית עם המשקל על המוט. לעומת הלחיצות שם אתה מרים רק את הידיים שלך שהמשקל ובטח השינוי במשקל שלן בחיטוב הוא די זניח.
בכל מקרה אני עם ירידה של 12 קילו איבדתי רק 2.5 בבנץ' ובפרס (בפועל כנראה פחות אבל זה הקפיצות היחידות במשקל על המוט) ככה שהנסיון שלי אומר אחרת.
"שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?" זה בגדר חצוף, להבא פשוט תהיה חסימה ללא התראה.ניסיון שלי, של אנשים אחרים וקריאה של חומרים פה ושם.
אם אתה קורא לתיוג= בלעדיות למענה ולא בקשה ש*גם* אתה תביא את דעתך כי לא ענית לו עד שהוא לא תייג.
אז כן, אני מאוד חוצפן.
אז אני בא לענות לבחור ולעזור לו ואתה מתחצף אלי ואני מקבל את החסימה?.
"שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?" זה בגדר חצוף, להבא פשוט תהיה חסימה ללא התראה.
גם אני בחיטוב של 5 חודשים (ירידה של 9 קילו לסביבות 8-9 אחוז שומן) ירדתי בבנץ׳ מ 115 (חמישייה) ל 110 ובפרס מ 62.5 (חמישייה) ל 60.החומרים האלה אומרים ספציפית שהלחיצות תלויות במסת שריר יותר מסקוואט ודדליפט? כי אני יכול להסביר את זה בכך שכשאתה יורד במשקל זה אומר שאתה מרים פחות בסקוואט ודדליפט גם עם אותו משקל על המוט (אתה מרים את עצמך הרי) לכן ההורדה במשקל יכולה "להתקזז" חלקית עם המשקל על המוט. לעומת הלחיצות שם אתה מרים רק את הידיים שלך שהמשקל ובטח השינוי במשקל שלן בחיטוב הוא די זניח.
בכל מקרה אני עם ירידה של 12 קילו איבדתי רק 2.5 בבנץ' ובפרס (בפועל כנראה פחות אבל זה הקפיצות היחידות במשקל על המוט) ככה שהנסיון שלי אומר אחרת.
מה הוא הורס בטכניקה בדיוק?לדעתי הפוואץ שאתה לובש הורס לך את הטכניקה