הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המהפכה

החומרים האלה אומרים ספציפית שהלחיצות תלויות במסת שריר יותר מסקוואט ודדליפט? כי אני יכול להסביר את זה בכך שכשאתה יורד במשקל זה אומר שאתה מרים פחות בסקוואט ודדליפט גם עם אותו משקל על המוט (אתה מרים את עצמך הרי) לכן ההורדה במשקל יכולה "להתקזז" חלקית עם המשקל על המוט. לעומת הלחיצות שם אתה מרים רק את הידיים שלך שהמשקל ובטח השינוי במשקל שלן בחיטוב הוא די זניח.
בכל מקרה אני עם ירידה של 12 קילו איבדתי רק 2.5 בבנץ' ובפרס (בפועל כנראה פחות אבל זה הקפיצות היחידות במשקל על המוט) ככה שהנסיון שלי אומר אחרת.
יש גם את עניין גודל החזה שמקטין את טווח התנועה (במשקל גוף גבוה).

.
ניסיון שלי, של אנשים אחרים וקריאה של חומרים פה ושם.

אם אתה קורא לתיוג= בלעדיות למענה ולא בקשה ש*גם* אתה תביא את דעתך כי לא ענית לו עד שהוא לא תייג.
אז כן, אני מאוד חוצפן.
"שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?" זה בגדר חצוף, להבא פשוט תהיה חסימה ללא התראה.

.

"שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?" זה בגדר חצוף, להבא פשוט תהיה חסימה ללא התראה.
אז אני בא לענות לבחור ולעזור לו ואתה מתחצף אלי ואני מקבל את החסימה?
יפה.

החומרים האלה אומרים ספציפית שהלחיצות תלויות במסת שריר יותר מסקוואט ודדליפט? כי אני יכול להסביר את זה בכך שכשאתה יורד במשקל זה אומר שאתה מרים פחות בסקוואט ודדליפט גם עם אותו משקל על המוט (אתה מרים את עצמך הרי) לכן ההורדה במשקל יכולה "להתקזז" חלקית עם המשקל על המוט. לעומת הלחיצות שם אתה מרים רק את הידיים שלך שהמשקל ובטח השינוי במשקל שלן בחיטוב הוא די זניח.
בכל מקרה אני עם ירידה של 12 קילו איבדתי רק 2.5 בבנץ' ובפרס (בפועל כנראה פחות אבל זה הקפיצות היחידות במשקל על המוט) ככה שהנסיון שלי אומר אחרת.
גם אני בחיטוב של 5 חודשים (ירידה של 9 קילו לסביבות 8-9 אחוז שומן) ירדתי בבנץ׳ מ 115 (חמישייה) ל 110 ובפרס מ 62.5 (חמישייה) ל 60.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית