הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המהפכה

• פותח/ת השרשור
נשען על הירך ונועל ברך, למה?
לא בטוח שהבנתי. אני מנסה לגשת טכנית - א. בהתחשבות בגב ב. לדחוף אגן קדימה אחרי הברך ולא "למשוך אחורה"

נערך לאחרונה:
לא בטוח שהבנתי. אני מנסה לגשת טכנית - א. בהתחשבות בגב ב. לדחוף אגן קדימה אחרי הברך ולא "למשוך אחורה"
עברת את הברך, במקום לסיים את המשיכה כלפי מעלה אתה מושך את המשקל פנימה כלפי הירך ומתיישר.

• פותח/ת השרשור
עברת את הברך, במקום לסיים את המשיכה כלפי מעלה אתה מושך את המשקל פנימה כלפי הירך ומתיישר.
מה החיסרון בזה? אני לא מבין בבהירות איך לשנות את זה, פשוט מה שיש לי בראש זה היפ דרייב.
זה לא חוקי תחרותית או לא יעיל מכנית?

מה החיסרון בזה? אני לא מבין בבהירות איך לשנות את זה, פשוט מה שיש לי בראש זה היפ דרייב.
זה לא חוקי תחרותית או לא יעיל מכנית?
קודם כל לדעתי זה לא חוקי בתחרות ויתקנו אותי המומחים לעניין @MasterSplitter
ביומכנית? אפשר להתווכח על זה, מה שבטוח זה לא נחוץ.

להשען על הירך זה לא חוקי בתחרות.
אבל מה שאתה עושה זה לא השענות ממש (רואים את זה בדר"כ בסטרונגמן) אתה פשוט מושך "אחורה" והמוט עדיין מחליק על הירך שזה בסדר גמור.

אם זה הופך למשהו יותר קיצוני זה יכול לקבל אדומים, אפשר להגיע להיצינג מהסגנון הזה.

במצב הנוכחי אין עם זה שום בעיה תחרותית, אני אישית לא חושב שזה בעייתי טכנית.

להשען על הירך זה לא חוקי בתחרות.
אבל מה שאתה עושה זה לא השענות ממש (רואים את זה בדר"כ בסטרונגמן) אתה פשוט מושך "אחורה" והמוט עדיין מחליק על הירך שזה בסדר גמור.

אם זה הופך למשהו יותר קיצוני זה יכול לקבל אדומים, אפשר להגיע להיצינג מהסגנון הזה.

במצב הנוכחי אין עם זה שום בעיה תחרותית, אני אישית לא חושב שזה בעייתי טכנית.
לגיטימי, עדיין לא רואה סיבה שזה יקרה

• פותח/ת השרשור
לגיטימי, עדיין לא רואה סיבה שזה יקרה
אתה יכול להסביר לי מה בדיוק לעשות אחרת על מנת שזה לא יקרה?
כמו שאופיר אמר, לא הרגשתי או חשבתי שאני עושה צ'יט - מה שהנחה אותי הוא כביכול ההוראות של איך לעשות דדליפט בצורה היעילה ביותר

כמו שאופיר אמר, לא הרגשתי או חשבתי שאני עושה צ'יט - מה שהנחה אותי הוא כביכול ההוראות של איך לעשות דדליפט בצורה היעילה ביותר
אקצין כדי שתבין מה הציק לי בתנועה, במקום להמשיך את המשיכה כלפי מעלה מהחזה, אתה סוג של דוחף ברכיים מתחת למוט ומעביר את המשקל לקוודס כדי לנעול. מבין מה מציק לי שם?

זה נראה כאילו אתה מתכונן לקפיצה ברגע שהמוט עובר את הברך, שולח ברכיים טיפה קדימה ואז אתה מאבד את השוק האנכית לרצפה, אולי אפילו מסתמך על רפלקס מתיחה שני באמצע התנועה

לא כולם מושכים אותו דבר, לאנשים יש נקודות חזקות וחלשות שונות.

ראיתי המון מתחרים שמושכים ככה, במיוחד מי שמתקשה יחסית בנעילה.

מבחינת טכנית אני מושך די דומה, אבל הקושי אצלי הוא לא בנעילה אז זה נראה "יותר טוב".

לא רואה סיבה לשנות את זה כל עוד אתה מתקדם וזה לא מקצין.

הוא לא יכול להתאפק, הצורך הזה חזק ממנו. וואחד צורך, אם זה יותר חזק אפילו ממנו...

לא חבל? אני אזרוק כאן איזו הערה על תיאוריה בלי פרקטיקה, מישהו יעליב את ריפטו, הוא יזעק לאד הומינם או כל שיט אחר ותהיה פה קטטה. איפה @StarDust? זה כמעט מתבקש

שכחת את טטיאנה קשירינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית