נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
שלושה שבועות בחיטוב אבל לא יורד במשקל.
לפחות הכוח עולה.
לפחות הכוח עולה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלושה שבועות בחיטוב אבל לא יורד במשקל.
לפחות הכוח עולה.
לא בטוח שהבנתי. אני מנסה לגשת טכנית - א. בהתחשבות בגב ב. לדחוף אגן קדימה אחרי הברך ולא "למשוך אחורה"נשען על הירך ונועל ברך, למה?
עברת את הברך, במקום לסיים את המשיכה כלפי מעלה אתה מושך את המשקל פנימה כלפי הירך ומתיישר.לא בטוח שהבנתי. אני מנסה לגשת טכנית - א. בהתחשבות בגב ב. לדחוף אגן קדימה אחרי הברך ולא "למשוך אחורה"
מה החיסרון בזה? אני לא מבין בבהירות איך לשנות את זה, פשוט מה שיש לי בראש זה היפ דרייב.עברת את הברך, במקום לסיים את המשיכה כלפי מעלה אתה מושך את המשקל פנימה כלפי הירך ומתיישר.
קודם כל לדעתי זה לא חוקי בתחרות ויתקנו אותי המומחים לעניין @MasterSplitterמה החיסרון בזה? אני לא מבין בבהירות איך לשנות את זה, פשוט מה שיש לי בראש זה היפ דרייב.
זה לא חוקי תחרותית או לא יעיל מכנית?
לגיטימי, עדיין לא רואה סיבה שזה יקרהלהשען על הירך זה לא חוקי בתחרות.
אבל מה שאתה עושה זה לא השענות ממש (רואים את זה בדר"כ בסטרונגמן) אתה פשוט מושך "אחורה" והמוט עדיין מחליק על הירך שזה בסדר גמור.
אם זה הופך למשהו יותר קיצוני זה יכול לקבל אדומים, אפשר להגיע להיצינג מהסגנון הזה.
במצב הנוכחי אין עם זה שום בעיה תחרותית, אני אישית לא חושב שזה בעייתי טכנית.
אתה יכול להסביר לי מה בדיוק לעשות אחרת על מנת שזה לא יקרה?לגיטימי, עדיין לא רואה סיבה שזה יקרה
אקצין כדי שתבין מה הציק לי בתנועה, במקום להמשיך את המשיכה כלפי מעלה מהחזה, אתה סוג של דוחף ברכיים מתחת למוט ומעביר את המשקל לקוודס כדי לנעול. מבין מה מציק לי שם?אתה יכול להסביר לי מה בדיוק לעשות אחרת על מנת שזה לא יקרה?
כמו שאופיר אמר, לא הרגשתי או חשבתי שאני עושה צ'יט - מה שהנחה אותי הוא כביכול ההוראות של איך לעשות דדליפט בצורה היעילה ביותר
זה נראה כאילו אתה מתכונן לקפיצה ברגע שהמוט עובר את הברך, שולח ברכיים טיפה קדימה ואז אתה מאבד את השוק האנכית לרצפה, אולי אפילו מסתמך על רפלקס מתיחה שני באמצע התנועהאתה יכול להסביר לי מה בדיוק לעשות אחרת על מנת שזה לא יקרה?
כמו שאופיר אמר, לא הרגשתי או חשבתי שאני עושה צ'יט - מה שהנחה אותי הוא כביכול ההוראות של איך לעשות דדליפט בצורה היעילה ביותר
אל תאלץ אותי להתחיל כאן קטטה, בחייך.
לא חבל? אני אזרוק כאן איזו הערה על תיאוריה בלי פרקטיקה, מישהו יעליב את ריפטו, הוא יזעק לאד הומינם או כל שיט אחר ותהיה פה קטטה. איפה @StarDust? זה כמעט מתבקש
אז אולי תפסיק?אני אזרוק כאן איזו הערה על תיאוריה בלי פרקטיקה
בין כל הקטטות יש ליפטר בדימוס שמחפש את הדרך חזרה. גם בפרטי זה טובאל תאלץ אותי להתחיל כאן קטטה, בחייך.
איזה מזל שאתה פה להציע הצעותאז אולי תפסיק?
לא חבל? אני אזרוק כאן איזו הערה על תיאוריה בלי פרקטיקה, מישהו יעליב את ריפטו, הוא יזעק לאד הומינם או כל שיט אחר ותהיה פה קטטה. איפה @StarDust? זה כמעט מתבקש