נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
שלושה שבועות בחיטוב אבל לא יורד במשקל.
לפחות הכוח עולה.
לפחות הכוח עולה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש בלגן טכני שלם אצלי. פשוט מיד כשנהיה קשה אני בורח אל האינסטינקטים הישנים. ואגב אני חושב שיותר קשה לי לנעול ככה את הדדליפטהדדליפט נראה יותר טוב, והגב קצת פחות בחזרה האחרונה. אבל זה מובן.
מה לא אהבת בה? דווקא השלישית מתחילה עם גב לא ישראת השניה פחות אהבתי
היום ולאד הוכיח לי שכמה שאני יודע - אני לא תמיד יודעממש בלגן טכני שלם אצלי. פשוט מיד כשנהיה קשה אני בורח אל האינסטינקטים הישנים. ואגב אני חושב שיותר קשה לי לנעול ככה את הדדליפט
פחות שימוש ברגליים בניתוקמה לא אהבת בה? דווקא השלישית מתחילה עם גב לא ישר
שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?@Matty שינית שם למייק?
בעיקר תשים לב לגב (לא שאתה עושה את זה יותר מידי בכוונה) ולרגליים בחזרה השנייה כמו שמייק ציין.ממש בלגן טכני שלם אצלי. פשוט מיד כשנהיה קשה אני בורח אל האינסטינקטים הישנים. ואגב אני חושב שיותר קשה לי לנעול ככה את הדדליפט
יש עוד נצח עד השיא (245x3).סקוואט 190? 😲 מתקדם יפה.
על 110, 115 קילו מ.ג?עוד נצח עד השיא (245x3)
120על 110, 115 קילו מ.ג?
כמה שקלת בשיא החיטוב וכמה היום?120
הבעיה אבל בגדול היא יותר בלחיצות. בפלג העליון איבדתי הרבה יותר מסת שריר.
אני מאמין שיכול לעשות 260 סקוואט על פחות ממאה קג משקל גוף, לעומת 180 לחיצה שזה לא מרגיש לי הגיוני בעליל
לחיצות תמיד עפות לפח בחיטוב..120
הבעיה אבל בגדול היא יותר בלחיצות. בפלג העליון איבדתי הרבה יותר מסת שריר.
אני מאמין שיכול לעשות 260 סקוואט על פחות ממאה קג משקל גוף, לעומת 180 לחיצה שזה לא מרגיש לי הגיוני בעליל
94כמה שקלת בשיא החיטוב וכמה היום?
זה לא החיטוב אלא איבוד מסת שרירלחיצות תמיד עפות לפח בחיטוב..
אתה לא יכול לרדת מ 120 ל 94 בלי לאבד מסת שריר, על אחת כמה וכמה ללא חומרים, ואם אני זוכר נכון אתה לא בקטע.לא החיטוב אלא איבוד מסת שריר
כן, אבל בגלל שהאיבוד מסת שריר בגוף במידה ואתה מתאמן בצורה טובה בסה"כ הוא זהה. לחיצות יותר תלויות במסת שריר, אז אתה מאבד יותר מהמשקלים בלחיצות מאשר בסקוואט ודדליפט.זה לא החיטוב אלא איבוד מסת שריר
רוב התקופה לא אימנתי רגליים בכלל. פלג עליון כן, ובו איבדתי הרבה יותר שריר.אתה לא יכול לרדת מ 120 ל 94 בלי לאבד מסת שריר, על אחת כמה וכמה ללא חומרים, ואם אני זוכר נכון אתה לא בקטע.
מה ההסבר ל"תלות" או אי תלות במסת שריר?כן, אבל בגלל שהאיבוד מסת שריר בגוף במידה ואתה מתאמן בצורה טובה בסה"כ הוא זהה. לחיצות יותר תלויות במסת שריר, אז אתה מאבד יותר מהמשקלים בלחיצות מאשר בסקוואט ודדליפט.
כששאלה מופנית ישירות אליי וספציפית אליי? אתה חצוף וזו לא הפעם הראשונה.שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?
בעיקר תשים לב לגב (לא שאתה עושה את זה יותר מידי בכוונה) ולרגליים בחזרה השנייה כמו שמייק ציין.
מאיפה הקביעה הזאת?לחיצות יותר תלויות במסת שריר,
אם אתה קורא לתיוג= בלעדיות למענה ולא בקשה ש*גם* אתה תביא את דעתך כי לא ענית לו עד שהוא לא תייג.כששאלה מופנית ישירות אליי וספציפית אליי? אתה חצוף וזו לא הפעם הראשונה.
החומרים האלה אומרים ספציפית שהלחיצות תלויות במסת שריר יותר מסקוואט ודדליפט? כי אני יכול להסביר את זה בכך שכשאתה יורד במשקל זה אומר שאתה מרים פחות בסקוואט ודדליפט גם עם אותו משקל על המוט (אתה מרים את עצמך הרי) לכן ההורדה במשקל יכולה "להתקזז" חלקית עם המשקל על המוט. לעומת הלחיצות שם אתה מרים רק את הידיים שלך שהמשקל ובטח השינוי במשקל שלן בחיטוב הוא די זניח.ניסיון שלי, של אנשים אחרים וקריאה של חומרים פה ושם.