הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AppLifter - Powerlifting application בדיקות בטא עבור אפליקציית

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
היי חברים,

פירסמתי בעבר נושא שעסק בפיתוח אפליקציה של פאוורליפטינג.

הבעיה העיקרית שלי (ואני מאמין שעוד רבים סבלו ממנה) היא חוסר הנוחות של האפליקציות הקיימות.
רוב האפליקציות שקשורות לפאוורליפטינג מכילות ממש ק מסורבל ולא נוח, והטובות שבהם מכילות תכנית אחת מובנית שמתאימה למתאמנים בודדים (ע"ע סטורנגליפט).

חבר ואני החלטנו לקחת את המושכות לידיים וליצור את האפליקציה האולטימטיבית.
האפליקציה תכיל בעתיד את כל התוכניות המרכזיות של הפאוורליטינג ובינהם SS, גלן פנדליי, טקסס, מדקאו, 531 וסמולוב גוניור לבנץ שיהיה אפשר לשלב בכל תכנית במקום הבנץ המובנה.

כרגע אנו רוצים לבדוק אותה מבחינת נוחות משתמש. האפליקציה מכילה רק בלוק תכנון מותאם אישית וזאת על מנת לבדוק היתכנות לפני הקמת התשתית לכל התכניות.
מי שמעוניין לראות יותר מוזמן להציץ בלוג של האפליקציה (AppLifter and the way to 650 KG Total)

אני מחפש כרגע אנשים שיהיו מוכנים להשתמש בה במהלך האימונים בחודש- חודשיים הקרובים ולתת פידבק שבועי על כל בעיה או המלצה לשיפור. הגמול כרגע הוא אפליקציה במתנה (גם כשהיא תצא לשוק) ותהילת עולם מצד כל המשתמשים העתידיים 🤩

אשמח אם תגיבו פה לגבי הסכמתכם לבדוק אותה. תוכלו גם לשלוח לי בפרטי ואצרף אתכם לרשימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית