הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת נעל

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אני רוצה ללכת לקנות היום נעליים נורמליות לאימון כי אני קניתי נעלי אדידס עם סולייה די שטוחה אבל מהר מאד היא איבדה את הצורה שלה וגם הנעל נקרעה אז אני רוצה לקנות נעליים חדשות וצריך המלצה לנעליים שיהיה אפשר להתאמן איתם.
תודה.

כמה עולות נעלי הריבוק הכחולות הגבוהות ? שכחתי איך קוראים להן...

לא הצעתי נעלי הרמה מקצועיות כי הן עולות לא מעט ולא רציתי להכנס לך לכיס.

בגלל זה הצעתי בתור התחלה אולסטאר רגילות

אז בעצם כל נעל שטוחה שהיא בסגנון יכולה להתאים?
בגדול כן, אבל כולן יתנו לך את אותו הדבר, שזה כיסוי לרגל עם משטח גומי פשוט, זה הכל
יש נעליים קצת יותר יעודיות או יותר יעילות, שאמורות לעלות אותו הדבר או אפילו פחות, ויעשו עבודה טובה יותר
דוגמא לכאלה זה הסאבו דדליפט (אם אתה מזמין מהאתר הרוסי) או נעלי היאבקות, אלה של אסיקס למשל זולות מאוד ויעשו עבודה טובה יותר

עוד לא יצאה נעל מוצלחת למשקולות של ריבוק, בינתיים כולן נפילה אלא אם כן הסקווט שלך מתחת ל100 ק"ג.
דווקא אלה נעליים מצוינות
אתה נעליים שמארק בל ועוד מישהו שאני לא זוכר מי עיצבו, אז מן הסתם הם וכל מי שעובד איתם לובש אותם, אבל גם אנשים כמו כריס דופיין ובריאן שואו יצא לי כבר לראות שמשתמשים בה
ואני מניח גם שלא שמעת על הריבוק legacy שיצא לאחרונה

דווקא אלה נעליים מצוינות
אתה נעליים שמארק בל ועוד מישהו שאני לא זוכר מי עיצבו, אז מן הסתם הם וכל מי שעובד איתם לובש אותם, אבל גם אנשים כמו כריס דופיין ובריאן שואו יצא לי כבר לראות שמשתמשים בה
ואני מניח גם שלא שמעת על הריבוק legacy שיצא לאחרונה
לא מכיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית