עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השני זה של השוחרים? עם המוטות אולימפיים?שירתתי כמאמן מדריך כושר בטכני....יש שמה 2 מכוני כושר אחד של הקורסיסטים ואחד של כל המשרתים בבסיס.
המכון כושר של הקורסיסטים נחמד, מוט של 15 ק"ג שהפלטות רק של 10ק"ג....יש ספסל בנצ' יחד עם ראק גבוה על מנת לבצע סקוואט....כל המשקל ביחד על המוט מגיע לאזור ה190ק"ג.
החדר כושר השני יש בו 2 מוטות אולימפיים, פלטות של 20ק"ג....אבל אין אפשרות לבצע סקוואט....וגם כל המשקל שיש במכון אם אתה שם אותם על המוט בקושי מגיע ל140ק"ג.
בגדול אני יודע שהמכוני כושר של חיל האוויר נחשבים לדי טובים ויצא לי לבקר בכמה בסיסים כאלה ויש ציוד לא רע בכלל.
השני זה של השוחרים? עם המוטות אולימפיים?
אני לא רוצה להגיע למצב שאני משרת שם.לא, זה של חיילי הבסיס. של השוחרים/קורסיסטים זה המכון היותר ישן....עם מוטות של 15ק"ג...והפלטות רק של עשיריות עם קוטר קטן....אבל יש אפשרות לבצע סקוואט....זה מובנה בתוך הספסל בנצ' כשיש לך מוטות ביטחון עד לגובה המתאים שתוכל להוציא את המוט על מנת לבצע סקוואט...רק תצטרך לקחת כמה צעדים אחורה על מנת לשבור מקביל כי אם לא אז אתה יורד רק עד 90 מעלות שהישבן נוגע בספסל.....סה"כ משקל שאתה יכולה להעמיס על המוט זה באזור ה190ק"ג....אולי הוסיפו שמה ציוד או שינו אני שירתתי שמה לפני המון שנים
אני הייתי בקד''צ לפני גיוס של כטב''מ והלכתי משם אחרי שבוע! אני ממש מקווה שישבצו אותי חזרה לקורס הזה כדי שאני אגיע לפלמחים ממש ממש מקווה!אני משרת בפלמחים והחדר כושר מצוין , יש אפשרות לבנץ פרס/דדליפט/סקאווט חדר כושר מרווח ולא צפוף , בקריה החדר כושר סבבה אבל מפוצץ
@BarBibas מתאמן בפלמחים, הם הביאו אפילו מוט AF לבסיס כדי לעשות דדליפט יותר טוב. אם תגיע לשם תוכל להרים אם יהיה לך זמן פנוי בתפקיד שלךאני הייתי בקד''צ לפני גיוס של כטב''מ והלכתי משם אחרי שבוע! אני ממש מקווה שישבצו אותי חזרה לקורס הזה כדי שאני אגיע לפלמחים ממש ממש מקווה!
יש שם ראק? וכמה צלחות אולימפיות?
אני משרת בפלמחים והחדר כושר מצוין , יש אפשרות לבנץ פרס/דדליפט/סקאווט חדר כושר מרווח ולא צפוף , בקריה החדר כושר סבבה אבל מפוצץ
בניתי את כל הבסיס בחיל האויר בקריה...
חדר כושר שמתמודד עם כל חדר כושר אזרחי מסחרי.
בצריפין הוא בלאי מבחינת מוט ומשקלים אבל מכונות יש בשפע.
בפלמחים הבנתי שהוא סבבה אבל לא הייתי שם.
בטכני בלאי לגמרי...
תזכור שבכל זאת אתה מדבר על חדר כושר צבאי ויחסית לחדרי כושר שראיתי הוא מרווח, ראיתי חדרי כושר אזרחיים שנראים פחות טוב . בעיקרון אם אתה לא בא בערב לפלמחים המכון ריק , אני מתאמן שם כמעט כל יום ב12 וזה לרוב אני ועוד 2-3 אנשים גגזה היה הWTF הכי גדול שחוויתי. איך אפשר לומר על הכוך הזה שהוא מרווח ולא צפוף? השטח הכללי שלו הוא איזה 50 מ"ר ובשעות העומס אי אפשר לזוז שם, לא מדבר אפילו על להרים ולהתאמן.
מתמודד עם כל חדר כושר אזרחי? באמת? אין אפשרות לבצע סקוואט ופרס, ואם יש מישהו שמרים מעל 4 פלטות בדדליפט נגמרות הפלטות.
זה נכון, אבל הייתי מוציא את המוט בסקוואט מהמקבילים.מתמודד עם כל חדר כושר אזרחי? באמת? אין אפשרות לבצע סקוואט ופרס, ואם יש מישהו שמרים מעל 4 פלטות בדדליפט נגמרות הפלטות.
גם אני שירתתי בפלמחים.. אחלה בסיס.אל תתגייסו עזבו שטויות
לא נלחמו בדיוק אז על עצמאות המדינה?גם אני שירתתי בפלמחים.. אחלה בסיס.
בתקופתי היה בחדר כושר ספסל בנץ וכמה דאמבלים וזהו חח
לא, היה עדיין מנדט.לא נלחמו בדיוק אז על עצמאות המדינה?
אתה יודע מראש אם יהיה לך זמן להתאמן? ואם בכלל ישבצו אותך בבסיס שאתה תרצה?עוד חודש אני מתגייס לחיל האוויר ורציתי לדעת באיזה בסיס יש את החדר כושר "הממוצע" שיכול להיות?
אני מתכוון חדר כושר שיש בו לפחות מוט אולמפי ראק וספה או שזה שאיפה גבוהה מדי לחדר כושר כזה בחיל האוויר?
למדתי אלקטרוניקה בתור שוחר והקורסים שיש לי הם קורסים של לא לעשות כלום כמעט חוץ מלהחליף איזה חלק אם הוא מתקלקל וזהו אז אמרו לנו שיש עבודה כביכול משבע בבוקר עד אחרי הצהריים ואז עושים מה שבא לנו עד הבוקר.אתה יודע מראש אם יהיה לך זמן להתאמן? ואם בכלל ישבצו אותך בבסיס שאתה תרצה?
אני זוכר זמנים ש ל.א. צערים היו תוחנים בטייסות בערב לפני טיסות לילה. במיוחד בפלמחים. אולי עכשיו זה שונה.למדתי אלקטרוניקה בתור שוחר והקורסים שיש לי הם קורסים של לא לעשות כלום כמעט חוץ מלהחליף איזה חלק אם הוא מתקלקל וזהו אז אמרו לנו שיש עבודה כביכול משבע בבוקר עד אחרי הצהריים ואז עושים מה שבא לנו עד הבוקר.
בקורס קדם צבאי שברחתי ממנו אחרי שבוע כי לא רציתי לעשות אותו על הזמן שלי הייתי מיועד לשרת בפלמחים ועכשיו אני לא יודע לאיפה אני ישובץ אז שאלתי איך החדרי כושר באחד מבסיסי חיל האוויר ממי שהיה שם אז ממה שהבנתי החדכ בפלמחים הוא טוב וזהו נשאר לי רק לקוות ליפול על הקורס הזה עוד הפעם ועל הבסיס הזה