הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר בחיל האוויר

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
עוד חודש אני מתגייס לחיל האוויר ורציתי לדעת באיזה בסיס יש את החדר כושר "הממוצע" שיכול להיות?
אני מתכוון חדר כושר שיש בו לפחות מוט אולמפי ראק וספה או שזה שאיפה גבוהה מדי לחדר כושר כזה בחיל האוויר?

בניתי את כל הבסיס בחיל האויר בקריה...
חדר כושר שמתמודד עם כל חדר כושר אזרחי מסחרי.
בצריפין הוא בלאי מבחינת מוט ומשקלים אבל מכונות יש בשפע.
בפלמחים הבנתי שהוא סבבה אבל לא הייתי שם.
בטכני בלאי לגמרי...

שירתתי כמאמן מדריך כושר בטכני....יש שמה 2 מכוני כושר אחד של הקורסיסטים ואחד של כל המשרתים בבסיס.
המכון כושר של הקורסיסטים נחמד, מוט של 15 ק"ג שהפלטות רק של 10ק"ג....יש ספסל בנצ' יחד עם ראק גבוה על מנת לבצע סקוואט....כל המשקל ביחד על המוט מגיע לאזור ה190ק"ג.
החדר כושר השני יש בו 2 מוטות אולימפיים, פלטות של 20ק"ג....אבל אין אפשרות לבצע סקוואט....וגם כל המשקל שיש במכון אם אתה שם אותם על המוט בקושי מגיע ל140ק"ג.
בגדול אני יודע שהמכוני כושר של חיל האוויר נחשבים לדי טובים ויצא לי לבקר בכמה בסיסים כאלה ויש ציוד לא רע בכלל.

• פותח/ת השרשור
שירתתי כמאמן מדריך כושר בטכני....יש שמה 2 מכוני כושר אחד של הקורסיסטים ואחד של כל המשרתים בבסיס.
המכון כושר של הקורסיסטים נחמד, מוט של 15 ק"ג שהפלטות רק של 10ק"ג....יש ספסל בנצ' יחד עם ראק גבוה על מנת לבצע סקוואט....כל המשקל ביחד על המוט מגיע לאזור ה190ק"ג.
החדר כושר השני יש בו 2 מוטות אולימפיים, פלטות של 20ק"ג....אבל אין אפשרות לבצע סקוואט....וגם כל המשקל שיש במכון אם אתה שם אותם על המוט בקושי מגיע ל140ק"ג.
בגדול אני יודע שהמכוני כושר של חיל האוויר נחשבים לדי טובים ויצא לי לבקר בכמה בסיסים כאלה ויש ציוד לא רע בכלל.
השני זה של השוחרים? עם המוטות אולימפיים?

השני זה של השוחרים? עם המוטות אולימפיים?

לא, זה של חיילי הבסיס. של השוחרים/קורסיסטים זה המכון היותר ישן....עם מוטות של 15ק"ג...והפלטות רק של עשיריות עם קוטר קטן....אבל יש אפשרות לבצע סקוואט....זה מובנה בתוך הספסל בנצ' כשיש לך מוטות ביטחון עד לגובה המתאים שתוכל להוציא את המוט על מנת לבצע סקוואט...רק תצטרך לקחת כמה צעדים אחורה על מנת לשבור מקביל כי אם לא אז אתה יורד רק עד 90 מעלות שהישבן נוגע בספסל.....סה"כ משקל שאתה יכולה להעמיס על המוט זה באזור ה190ק"ג....אולי הוסיפו שמה ציוד או שינו אני שירתתי שמה לפני המון שנים

• פותח/ת השרשור
לא, זה של חיילי הבסיס. של השוחרים/קורסיסטים זה המכון היותר ישן....עם מוטות של 15ק"ג...והפלטות רק של עשיריות עם קוטר קטן....אבל יש אפשרות לבצע סקוואט....זה מובנה בתוך הספסל בנצ' כשיש לך מוטות ביטחון עד לגובה המתאים שתוכל להוציא את המוט על מנת לבצע סקוואט...רק תצטרך לקחת כמה צעדים אחורה על מנת לשבור מקביל כי אם לא אז אתה יורד רק עד 90 מעלות שהישבן נוגע בספסל.....סה"כ משקל שאתה יכולה להעמיס על המוט זה באזור ה190ק"ג....אולי הוסיפו שמה ציוד או שינו אני שירתתי שמה לפני המון שנים
אני לא רוצה להגיע למצב שאני משרת שם.
הבסיס עצמו חרא ואת החדר כושר של השוחרים אני מכיר כי למדתי שם כשוחר. את החדר כושר של המשרתים אני עוד לא ניסיתי אבל כשאני אהיה בטירונות מקווה שיהיה לי זמן ללכת להתאמן שם.

אני משרת בפלמחים והחדר כושר מצוין , יש אפשרות לבנץ פרס/דדליפט/סקאווט חדר כושר מרווח ולא צפוף , בקריה החדר כושר סבבה אבל מפוצץ

• פותח/ת השרשור
אני משרת בפלמחים והחדר כושר מצוין , יש אפשרות לבנץ פרס/דדליפט/סקאווט חדר כושר מרווח ולא צפוף , בקריה החדר כושר סבבה אבל מפוצץ
אני הייתי בקד''צ לפני גיוס של כטב''מ והלכתי משם אחרי שבוע! אני ממש מקווה שישבצו אותי חזרה לקורס הזה כדי שאני אגיע לפלמחים ממש ממש מקווה!
יש שם ראק? וכמה צלחות אולימפיות?

אני הייתי בקד''צ לפני גיוס של כטב''מ והלכתי משם אחרי שבוע! אני ממש מקווה שישבצו אותי חזרה לקורס הזה כדי שאני אגיע לפלמחים ממש ממש מקווה!
יש שם ראק? וכמה צלחות אולימפיות?
@BarBibas מתאמן בפלמחים, הם הביאו אפילו מוט AF לבסיס כדי לעשות דדליפט יותר טוב. אם תגיע לשם תוכל להרים אם יהיה לך זמן פנוי בתפקיד שלך

זה היה הWTF הכי גדול שחוויתי. איך אפשר לומר על הכוך הזה שהוא מרווח ולא צפוף? השטח הכללי שלו הוא איזה 50 מ"ר ובשעות העומס אי אפשר לזוז שם, לא מדבר אפילו על להרים ולהתאמן.

בניתי את כל הבסיס בחיל האויר בקריה...
חדר כושר שמתמודד עם כל חדר כושר אזרחי מסחרי.
בצריפין הוא בלאי מבחינת מוט ומשקלים אבל מכונות יש בשפע.
בפלמחים הבנתי שהוא סבבה אבל לא הייתי שם.
בטכני בלאי לגמרי...

מתמודד עם כל חדר כושר אזרחי? באמת? אין אפשרות לבצע סקוואט ופרס, ואם יש מישהו שמרים מעל 4 פלטות בדדליפט נגמרות הפלטות.

זה היה הWTF הכי גדול שחוויתי. איך אפשר לומר על הכוך הזה שהוא מרווח ולא צפוף? השטח הכללי שלו הוא איזה 50 מ"ר ובשעות העומס אי אפשר לזוז שם, לא מדבר אפילו על להרים ולהתאמן.

מתמודד עם כל חדר כושר אזרחי? באמת? אין אפשרות לבצע סקוואט ופרס, ואם יש מישהו שמרים מעל 4 פלטות בדדליפט נגמרות הפלטות.
תזכור שבכל זאת אתה מדבר על חדר כושר צבאי ויחסית לחדרי כושר שראיתי הוא מרווח, ראיתי חדרי כושר אזרחיים שנראים פחות טוב . בעיקרון אם אתה לא בא בערב לפלמחים המכון ריק , אני מתאמן שם כמעט כל יום ב12 וזה לרוב אני ועוד 2-3 אנשים גג

זה נכון, אבל הייתי מוציא את המוט בסקוואט מהמקבילים.
ובדדליפט לא היה לי 180 באותו הזמן. אבל אני בטוח שבתקופה שאתה שם אתה מסוגל גם לעבוד עם נפחים נמוכים ולא לנסות לסגור PR.
אני רק רוצה לציין שבצבא אסור להשתמש בכלוב מתוך אג'נדה ולא כי לא בא להם להשים כלובים. ובהתחשב בזה מדובר בחדר כושר מעולה ומאובזר מאוד.

עוד חודש אני מתגייס לחיל האוויר ורציתי לדעת באיזה בסיס יש את החדר כושר "הממוצע" שיכול להיות?
אני מתכוון חדר כושר שיש בו לפחות מוט אולמפי ראק וספה או שזה שאיפה גבוהה מדי לחדר כושר כזה בחיל האוויר?
אתה יודע מראש אם יהיה לך זמן להתאמן? ואם בכלל ישבצו אותך בבסיס שאתה תרצה?

• פותח/ת השרשור
אתה יודע מראש אם יהיה לך זמן להתאמן? ואם בכלל ישבצו אותך בבסיס שאתה תרצה?
למדתי אלקטרוניקה בתור שוחר והקורסים שיש לי הם קורסים של לא לעשות כלום כמעט חוץ מלהחליף איזה חלק אם הוא מתקלקל וזהו אז אמרו לנו שיש עבודה כביכול משבע בבוקר עד אחרי הצהריים ואז עושים מה שבא לנו עד הבוקר.
בקורס קדם צבאי שברחתי ממנו אחרי שבוע כי לא רציתי לעשות אותו על הזמן שלי הייתי מיועד לשרת בפלמחים ועכשיו אני לא יודע לאיפה אני ישובץ אז שאלתי איך החדרי כושר באחד מבסיסי חיל האוויר ממי שהיה שם אז ממה שהבנתי החדכ בפלמחים הוא טוב וזהו נשאר לי רק לקוות ליפול על הקורס הזה עוד הפעם ועל הבסיס הזה

למדתי אלקטרוניקה בתור שוחר והקורסים שיש לי הם קורסים של לא לעשות כלום כמעט חוץ מלהחליף איזה חלק אם הוא מתקלקל וזהו אז אמרו לנו שיש עבודה כביכול משבע בבוקר עד אחרי הצהריים ואז עושים מה שבא לנו עד הבוקר.
בקורס קדם צבאי שברחתי ממנו אחרי שבוע כי לא רציתי לעשות אותו על הזמן שלי הייתי מיועד לשרת בפלמחים ועכשיו אני לא יודע לאיפה אני ישובץ אז שאלתי איך החדרי כושר באחד מבסיסי חיל האוויר ממי שהיה שם אז ממה שהבנתי החדכ בפלמחים הוא טוב וזהו נשאר לי רק לקוות ליפול על הקורס הזה עוד הפעם ועל הבסיס הזה
אני זוכר זמנים ש ל.א. צערים היו תוחנים בטייסות בערב לפני טיסות לילה. במיוחד בפלמחים. אולי עכשיו זה שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית