הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריכי חדר כושר

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה מעוניין להתחיל ללמוד קורס מדריכי חדר כושר בימי ו האם יש לכם המלצות איפה עדיף ללמוד ומדוע מה אמורות להיות הקטגוריות שלי מבחינת בחירה<?
אשמח להמלצות תודה לעונים

אותה הודעה כול פעם אז הפעם התקצר: ''זה חרא מקצוע (רבע משרה על מינימום) עם תנאים נוראים (האבטחה כללית ששואפת לאפס)
ולא עבודה שאפשר לחיות עליה (מכול כך הרבה סיבות) .
קיצר ברח ואל תבזבז את הכסף שלך על מקצוע כזה נוראי .

• פותח/ת השרשור
אותה הודעה כול פעם אז הפעם התקצר: ''זה חרא מקצוע (רבע משרה על מינימום) עם תנאים נוראים (האבטחה כללית ששואפת לאפס)
ולא עבודה שאפשר לחיות עליה (מכול כך הרבה סיבות) .
קיצר ברח ואל תבזבז את הכסף שלך על מקצוע כזה נוראי .
תודה?
אשמח להמלצות תודה לעונים

אני רציני אתך אין באמת סיבה אחת טובה ללמוד את הקורס הזה.
אבל תעשה מה שאתה רוצה .
לא רואה למה לא ללכת על הקורס הזה כעבודה צדדית .
בוא נקח דוגמא של בן אדם שמתכנן ללמוד לתואר ראשון ורוצה עבודה צדדית
עם משמרות .
נכון , החסרון הוא שהקורס הזה יקר יחסית למה שאתה מקבל . מצד שני רוב הסיכויים שאתה תהנה מהעבודה הזאת
יותר מרוב העבודות הצדדיות שתמצא (מלצרות , פקיד מסוים וכו') ותקבל חוויה שהיא שונה .

זה בסדר אחי, יעבור לך
רוצה שתיהיה לי עבודה של אחרי צבא (אני כרגע בצבא) ואוהב את התחום אחי
אבל בתכלס הכל אותו הדבר. שיאים ווינגייט וכל השאר. העיקר שתהיה לך תעודה.
את הידע האמיתי תצטרך לרכוש באופן עצמאי.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אחי, יעבור לך

אבל בתכלס הכל אותו הדבר. שיאים ווינגייט וכל השאר. העיקר שתהיה לך תעודה.
את הידע האמיתי תצטרך לרכוש באופן עצמאי.
אני שואל בקטע של אתה יודע ״נראה יותר טוב״ שהתעודה מווינגייט ולא נגיד ממקום אחר כאילו מבחינת שם

אני שואל בקטע של אתה יודע ״נראה יותר טוב״ שהתעודה מווינגייט ולא נגיד ממקום אחר כאילו מבחינת שם
אחי, לא קריטי. ביום שיבחרו מדריך כושר לפי רמת ידע ולא פרמטר פלצני של שיווק עצמי ואיפה למדת אנחנו נהיה המדינה המובליה בכושר גופני בעולם...

בהרבה דברים אפשר לומר דברים כאלה בסופו של דבר אם אתה מאמן מספיק טוב ויודע איך לשווק את עצמך אתה תצליח להרוויח מזה גם
אפשר להכתיר אותך כמלך הנאיביים?
אתה צריך להבין שספורטאי עלית עם מנגנוני שיווק מאסיביים מצליחים לקצור הצלחה רק אחרי 10+ שנות ניסיון ולמידה בלתי פוסקת!!!

בנינו? אחלה עבודה כשאתה סטודנט\השלמת הכנסה אבל בשביל שזה יקרה אתה צריך לעבוד קשה שנה שנתיים ולבנות מערך של אימונים אישים.

רוצה שתיהיה לי עבודה של אחרי צבא
וחסר לך מה לעשות אחרי צבא כדי להרוויח אותו דבר או אפילו כמה שקלים יותר בלי לשלם אלפי שקלים על קורס? תחנות דלק, תמיכה טכנית (הדברים הפחות כיפיים), אבטחה, מלצרות, מוכרן באיזה חנות, לעבוד בשיפוצים או כל מיני דברים פיזיים כאלה ואחרים, מפעלים וכל הדברים האלה.
אם כבר להשקיע אלפי שקלים בשביל עבודה אחרי צבא אז נכון שלא כל האופציות הן טובות אבל סביר להניח שרישיון על משאית או קורס ברמנים גם יהיה עדיף

וחסר לך מה לעשות אחרי צבא כדי להרוויח אותו דבר או אפילו כמה שקלים יותר בלי לשלם אלפי שקלים על קורס? תחנות דלק, תמיכה טכנית (הדברים הפחות כיפיים), אבטחה, מלצרות, מוכרן באיזה חנות, לעבוד בשיפוצים או כל מיני דברים פיזיים כאלה ואחרים, מפעלים וכל הדברים האלה.
אם כבר להשקיע אלפי שקלים בשביל עבודה אחרי צבא אז נכון שלא כל האופציות הן טובות אבל סביר להניח שרישיון על משאית או קורס ברמנים גם יהיה עדיף
קורס ברמנים, או בכללי לעבוד בתחום חיי הלילה זה מאוד רווחי לחייל משוחרר @MasterSplitter יעיד על כך.

לא חסר דרכים להכניס כסף אחרי צבא יותר ממאמן, מכירות זה אחד הדרכים.

השאלה האם לעשות קורס מאמנים היא לטווח הרחוק ולא לטווח הקרוב

קורס ברמנים, או בכללי לעבוד בתחום חיי הלילה זה מאוד רווחי לחייל משוחרר @MasterSplitter יעיד על כך.

לא חסר דרכים להכניס כסף אחרי צבא יותר ממאמן, מכירות זה אחד הדרכים.

השאלה האם לעשות קורס מאמנים היא לטווח הרחוק ולא לטווח הקרוב
אין ספק שזה תחום שקשה לפרוח בו עסקית בגלל שפע המאמנים שיש וצריך לעשות מעל ומעבר כדי לצבור כמות אימונים אישיים שאפשר להגיע דרכה למשכורת יפה, ואני לא מדבר על משכורת מטורפת אלא יותר למשכורת שאפשר לשרוד איתה כסטודנט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית