עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה?אותה הודעה כול פעם אז הפעם התקצר: ''זה חרא מקצוע (רבע משרה על מינימום) עם תנאים נוראים (האבטחה כללית ששואפת לאפס)
ולא עבודה שאפשר לחיות עליה (מכול כך הרבה סיבות) .
קיצר ברח ואל תבזבז את הכסף שלך על מקצוע כזה נוראי .
אני רציני אתך אין באמת סיבה אחת טובה ללמוד את הקורס הזה.תודה?
אשמח להמלצות תודה לעונים
תודה?
אשמח להמלצות תודה לעונים
לא רואה למה לא ללכת על הקורס הזה כעבודה צדדית .אני רציני אתך אין באמת סיבה אחת טובה ללמוד את הקורס הזה.
אבל תעשה מה שאתה רוצה .
רוצה שתיהיה לי עבודה של אחרי צבא (אני כרגע בצבא) ואוהב את התחום אחיהוא צודק. אין הרבה כסף בתור מאמני כושר. חרא של משכורת.
מה הסיבות שלך ללמוד את הקורס?
אבל בתכלס הכל אותו הדבר. שיאים ווינגייט וכל השאר. העיקר שתהיה לך תעודה.רוצה שתיהיה לי עבודה של אחרי צבא (אני כרגע בצבא) ואוהב את התחום אחי
אני שואל בקטע של אתה יודע ״נראה יותר טוב״ שהתעודה מווינגייט ולא נגיד ממקום אחר כאילו מבחינת שםזה בסדר אחי, יעבור לך
אבל בתכלס הכל אותו הדבר. שיאים ווינגייט וכל השאר. העיקר שתהיה לך תעודה.
את הידע האמיתי תצטרך לרכוש באופן עצמאי.
אחי, לא קריטי. ביום שיבחרו מדריך כושר לפי רמת ידע ולא פרמטר פלצני של שיווק עצמי ואיפה למדת אנחנו נהיה המדינה המובליה בכושר גופני בעולם...אני שואל בקטע של אתה יודע ״נראה יותר טוב״ שהתעודה מווינגייט ולא נגיד ממקום אחר כאילו מבחינת שם
אין הבדל גם אם יש לך תעודה מאל ג'זירה פיטנס.אני שואל בקטע של אתה יודע ״נראה יותר טוב״ שהתעודה מווינגייט ולא נגיד ממקום אחר כאילו מבחינת שם
בהרבה דברים אפשר לומר דברים כאלה בסופו של דבר אם אתה מאמן מספיק טוב ויודע איך לשווק את עצמך אתה תצליח להרוויח מזה גםיש יותר מדריכי כושר ממתאמנים
אפשר להכתיר אותך כמלך הנאיביים?בהרבה דברים אפשר לומר דברים כאלה בסופו של דבר אם אתה מאמן מספיק טוב ויודע איך לשווק את עצמך אתה תצליח להרוויח מזה גם
וחסר לך מה לעשות אחרי צבא כדי להרוויח אותו דבר או אפילו כמה שקלים יותר בלי לשלם אלפי שקלים על קורס? תחנות דלק, תמיכה טכנית (הדברים הפחות כיפיים), אבטחה, מלצרות, מוכרן באיזה חנות, לעבוד בשיפוצים או כל מיני דברים פיזיים כאלה ואחרים, מפעלים וכל הדברים האלה.רוצה שתיהיה לי עבודה של אחרי צבא
קורס ברמנים, או בכללי לעבוד בתחום חיי הלילה זה מאוד רווחי לחייל משוחרר @MasterSplitter יעיד על כך.וחסר לך מה לעשות אחרי צבא כדי להרוויח אותו דבר או אפילו כמה שקלים יותר בלי לשלם אלפי שקלים על קורס? תחנות דלק, תמיכה טכנית (הדברים הפחות כיפיים), אבטחה, מלצרות, מוכרן באיזה חנות, לעבוד בשיפוצים או כל מיני דברים פיזיים כאלה ואחרים, מפעלים וכל הדברים האלה.
אם כבר להשקיע אלפי שקלים בשביל עבודה אחרי צבא אז נכון שלא כל האופציות הן טובות אבל סביר להניח שרישיון על משאית או קורס ברמנים גם יהיה עדיף
אין ספק שזה תחום שקשה לפרוח בו עסקית בגלל שפע המאמנים שיש וצריך לעשות מעל ומעבר כדי לצבור כמות אימונים אישיים שאפשר להגיע דרכה למשכורת יפה, ואני לא מדבר על משכורת מטורפת אלא יותר למשכורת שאפשר לשרוד איתה כסטודנטקורס ברמנים, או בכללי לעבוד בתחום חיי הלילה זה מאוד רווחי לחייל משוחרר @MasterSplitter יעיד על כך.
לא חסר דרכים להכניס כסף אחרי צבא יותר ממאמן, מכירות זה אחד הדרכים.
השאלה האם לעשות קורס מאמנים היא לטווח הרחוק ולא לטווח הקרוב
אחלה עבודה בתכלס.לחייל