הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בחשק המיני במהלך הפי סי טי.

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
אני סיימתי בלאסט אנד קרוז לא מזמן והלכתי לפי הפרוטוקול של דניאל מהפורום של הפי סי טי.
לא השתמשתי במהלך הבלאסט האחרון בפרגניל אז הכנסתי אותו לפי הפרוטקול שדניאל נתן לי כאן 2000 כפול 6 פעמים כל שלושה ימים. האשכים חזרו לגודל הנורמאלי ולאחר סיום הפרגניל נתתי שבוע לגוף מנוחה ואז התחלתי כלומיד פלוס טמוקסי שאני עושה לפי הפרוטוקול הסטנדרטי.

2 שאלות קריטיות:

1. לא ביצעתי עדיין בדיקות דם, האם כדאי במהלך הכדורים עכשיו או לאחר מכן ואם כן לאחר כמה זמן לאחר סיומן?
2. ירידה בחשק המיני, כלומר אני מרגיש ירידה בחרמנות ברמה של 90 אחוז פחות, זה לא שאני לא יכול לשכב או כל הדברים האלה, אבל פשוט החרמנות ירדה ב90 אחוז, יש מצב שזה קשור לפרולקטין? יש מצב שזה קשור למשהו אחר?
אז אולי עדיף לעשות בדיקות דם עכשיו?
ולפרולקטין מה הטיפוןל? דוסטינקס? לפי איזה פרוטוקול?

1. בצע בדיקות דם כ-3-4 שבועות לאחר סיום ה-PCT.
2. ירידה בחשק המיני מאופיינת במהלך סיום הסייקל וה-PCT. יש להצביע על מקור הבעיה. קודם לכן, נשאל האם אתה יש לך מצב רוח תקין? האם אתה פעיל ונמרץ בחיי היום יום? האם משקלי העבודה באימונים וההתאוששות נשמרו ברובם? הסיבה לכך היא כי הליבידו בעיקר "מאחר" להגיע בזמן ה-PCT ולאחריו. אם יתר המדדים תקינים להתנהלות היום יומית, זה לא אמור להצביע על בעיה ממשית. ועדיין, אין טעם ואף לא כדאי לבצע כעת בדיקות דם. פעל לפי סעיף 1

הגירוי המיני הוא התואבה המינית שאתה חושב מתי שהזיקפה מתחילה . המח מגורה מפנטזיות או מחשבות או סתם יצר מיני שמשתולל בגלל ההורמונים . ועכשיו יש סיבה למה החשק/גירוי מיני לא פועלים אצלך וצריך לפתור אותה . כמובן שבדיקות דם חייב לעשות אחרת לא תדע מימה הבעיה . או מפרולקטין או מחוסר טסט טוטאל או lh fsh או עלייה מאסטרוגן . יכול לנבוע מכמה גורמים רק בדיקות דם יפתרו לך את הבעיה אחרת זה לא יעזור לווא דווקא אם תיקח דוסטינקס והפרולקטין שלך מאופס . תן יותר פרטים על עצמך . כמה סייקלים עשית בכללי מה לקחת בסייקל האחרון ופרגניל לא לקחת זה לא טוב בכלל . ה LH שלך ירד לגמרי ולדעתי עדיף שתתחיל לקחת עכשיו כדי לשחזר את ההורמון ה LH ביחד עם טמוקסי . כמה זמן אתה אחרי הסייקל ומה לקחת איזה חומרים

• פותח/ת השרשור
אז קודם כל תודה על העזרה חברים,

אני חושב ככה:
קודם אקח את עצתו של דניאל ובטוח שאעשה בדיוק לאחר 3-4 שבועות לאחר סיום הפי סי טי( ביום שישי אני באמצע שלו).
אבל אני חושב שכדאי מאוד לעשות בדיקת דם עכשיו למען הסר ספק.

כעיקרון החלטתי להפסיק חומרים בגלל המצבי רוח שהם כבר עשו לי, יש לי רקרוקד ארוך עם חומרים ואני אגיד תאמת הסיפור שלי התחיל ככה ואז אולי תבינו:
בעבר התחריתי ב2012 עשיתי סייקל ואז פי סי טי ואז סייקל ואז פי סי טי(חייב לציין שזה היה הפי סי טי של פעם, אולי בגלל זה אני והמאמן שלי כל הזמן נראנו והרגשנו פח בין סייקל לסייקל) למרות שלאחר מכן הבנתי שלתחרות אפשר לעשות בלאסט אנד קרוז.
בכל מקרה לא משנה, מה לא דחפתי לתחרות, התאמנתי במשך שנה עם חומרים והסייקלים היו מורכבים כל פעם מדברים שונים, עברתי הרבה חומרים מטסט ארוך לקצר מבולדנון לטרן למסטרון וכו'... דיבול, וויני טי בול וכו'...
בכל מקרה לאחר התחרות ביצענו אותו פי סי טי(ב2012) ואני לא התאוששתי, התאמנתי כמו שצריך אכלתי כמו בספר, בהתחלה התוצאות היו אש כי אתה דחוס לאחר תחרות אבל פתאום שמתי לב שאני יורד במסת שריר ועולה בשומן כאילו משהו לא בסדר עם הגוף שלי וגם הרגשתי שאין לי חשק מיני וממש נבהלתי... בכל מקרה עזבתי את המאמן, מפה ושם איכשהו נכנסתי לכאן לפורום ובעבר אביעד עזר לי והסביר לי על טריפטורלין.
לאחר שלקחתי זריקה אחת של טריפ עשיתי בדיקות לאחר חודש והכל חזר לנורמאל.

עכשיו לאחר מכן, הייתי עושה בלאסט אנד קרוז, ובהתחלה הייתי מתמיד עם כוריגון, אבל לא ידעתי אם צריך מים בקטריוסטטים ככה שחלק סתם כבר נהרסו כי השתמשתי במים של הכוריגון לא רק באותו היום, בכל מקרה קצת לא הקפדתי על כך וזה לא טוב.
בגלל הטראומה שהייתה לי לא ידעתי מה כבר עובד בפי סי טי , כי כולם מציינים את זה כל כך פשוט ואני חטפתי כאפה אחרי התחרות וגם התוצאות שלי הלכו לפח זבל.

בכל מקרה לעניינו:
אני לאחרונה עשיתי כשנה, שנה וקצת בלאסט אנד קרוז, רוב הזמן השקעתי, אך בחודשיים האחרוניים(לפני הפי סי טי שביצעתי עכשיו) זילזלתי בתזונה בעיקר בגלל שילוב של החגים ופתיחת עסק שכשל, בכל מקרה אמרתי אני ארד לתקופה הקרובה מהחומרים רק חבל שקצת לא שמרתי לקראת הסוף.
מבחינת האימונים לא מרגיש שירדתי בכוח באופן ממשי.

בכל מקרה זה הסיפור. אז לפי דעתי ואשמח לשמוע את דעתכם, נראה לי שאבצע בדיקות דם גם השבוע על מנת לראות מה חסר ומה מדובר.

מבחינת אימונים

אשמח אם תאמרו לי אילו בדיקות דם הייתם ממליצים לי לעשות?
טסט רגיל
טסט פרי
טי 3 טי 4
ערכי כבד
כליות
פרולקטין
LH
מה עוד?

תודה למי שעונה

• פותח/ת השרשור
חברים שבוע הבא אני עושה בדיקות דם. איזה לבקש בשביל לראות מה אני עושה כדי לעורר לעצמי את החשק המיני?

חברים שבוע הבא אני עושה בדיקות דם. איזה לבקש בשביל לראות מה אני עושה כדי לעורר לעצמי את החשק המיני?
מההיסטוריה שלך כנראה שציר ה-HPTA די נפגע
לא אתפלא אם ייצור הטסט שלך יד זניח, ועימו רמות נמוכות של הורמוני המין LH ו-FSH
בבדיקות הדם בדוק את כל הפרופיל ההורומונלי, וגם יהיה כדאי לבצע על הדרך ספירת דם כללית ומבדלת, תפקודי כבד, תפקודי כליות, פרופיל שומנים וכולסטרול מלא, תפקודי בלוטת התריס ובדיקת ויטמינים ומינרלים (מה שיש ואפשר)

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אבצע ואעדכן כאן עם הבדיקות
שאלה קטנה אם זילזלתי בתזונה אימונים לקראת הסוף ובהנחה שאני כבר אהיה מאושש לגמרי, האם באופן טיבעי אני אצליח להגיע לתוצאות שהגעתי אליהן עם סטרואידים רק הפעם בלי?

לא, סייקל משדרג את כלל עולם התזונה והאימונים. באופן טבעי יהיה לך קשה להשיג את אותה איכות ההתקדמות.

• פותח/ת השרשור
ברור שלא אראה מאה אחוז כמו סייקל. אבל שאלה היפוטטית בן אדם שעשה כמה סייקלים יפים ושבר את הפוטנציאל של הגוף שלו, השאלה היא אם הוא זילזל ולא התאמן ולא הקפיד תזונה תקופה מסויימת אם הוא יחזור לאימונים והתזונה אך ללא סטרואידים, האם יצליח להגיע לתןצאןת יפות? כלומר מעבר לפוטנציאל הרגיל של הגוף לפני השימוש מהחומרים?
ברור שהבדל שמיים וארץ בין להיות בסייקל לבין לא. השאלה באמת אם בן אדם החליט שלוקח הפסקה מסייקלים האם יוכל לשמןר על תןצאות יפות ללא חומרים גם אם זילזל תקופה מסויימת וחזר אבל להתאמן טיבעי?

יפות זה מונח סובייקטיבי. ומה גם שאי אפשר לדעת כיצד יתר הגורמים המשפיעים על הגוף יהיו (תזונה, מאזן הורמונלי, אורח חיים כללי וכד')
מי שפרץ גבולות של ממש לא יחזור להיות כמו לפני השימוש, אלא אם כן באמת יקרה לו משהו קיצוני. תהיה רגרסיה כלשהי, אבל, שוב, לא ניתן לדעת כמה בדיוק ואיך זה יראה עבור אות סובייקט....

ברור שלא אראה מאה אחוז כמו סייקל. אבל שאלה היפוטטית בן אדם שעשה כמה סייקלים יפים ושבר את הפוטנציאל של הגוף שלו, השאלה היא אם הוא זילזל ולא התאמן ולא הקפיד תזונה תקופה מסויימת אם הוא יחזור לאימונים והתזונה אך ללא סטרואידים, האם יצליח להגיע לתןצאןת יפות? כלומר מעבר לפוטנציאל הרגיל של הגוף לפני השימוש מהחומרים?
ברור שהבדל שמיים וארץ בין להיות בסייקל לבין לא. השאלה באמת אם בן אדם החליט שלוקח הפסקה מסייקלים האם יוכל לשמןר על תןצאות יפות ללא חומרים גם אם זילזל תקופה מסויימת וחזר אבל להתאמן טיבעי?
אף אחד לא יכול לתת לך את התשובה לזה.. בכל מקרה, מה זה משנה?
תעשה את המקסימום, תאכל הכי טוב שאתה יכול, תתאמן חזק, וזהו.
מה שבטוח זה שאתה תראה יותר טוב אם תקפיד על תזונה ואימונים מאשר אם לא תקפיד.

מקווה שתתאושש כמה שיותר מהר- זה גם יעזור לך לשמור רווחים ולהמשיך להתקדם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית