הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שנה אזרחית טובה לכל חברי הפורום

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה, מלאה הצלחות והגשמת ציפיות.

לכל אלו שיסעו לבלות, תבלו בזהירות, ואל "תטבעו" באלכוהול.

😃

הכריסמס זה הוכחה מלאה שנגמלתי מאלכוהול. כמה טוב להרגיש לא תלוי בשתיה..
חבל שהחדר כושר הרוסי לא פתוח מחר. בכל מקרה...למרות שאני חדש, שנה אזרחית טובה לכל חברי הפורום. 2010 הולכת להיות הדבר המושלם הבא!!!

גם ככה לא נשאר כמעט כלום, אני עושה כל היום קרולס (באמת עושה, לא צוחק - אני כמעט לא מתאמן, ככה שאני מרשה לעצמי לעשות אימוני לייצנות כשאני מגיע למכון, אם אני מגיע, מה גם שאימונים בטווח הקרוב לפחות חצי שנה לערך לא מעניינים אותי ואני מתמקד בדברים יותר חשובים כרגע)
היה ממש טוב, מוזר קצת, שונה מאוד, אני חושב ששנה הבאה אני כבר אהיה חלק מה"חוויה".

happy new year, and most importantly, don't drink and drive, you might spill your drink.

גם ככה לא נשאר כמעט כלום, אני עושה כל היום קרולס (באמת עושה, לא צוחק - אני כמעט לא מתאמן, ככה שאני מרשה לעצמי לעשות אימוני לייצנות כשאני מגיע למכון, אם אני מגיע, מה גם שאימונים בטווח הקרוב לפחות חצי שנה לערך לא מעניינים אותי ואני מתמקד בדברים יותר חשובים כרגע)
היה ממש טוב, מוזר קצת, שונה מאוד, אני חושב ששנה הבאה אני כבר אהיה חלק מה"חוויה".
אחי, אין דבר יותר חשוב מפיק בבייספס.

happy new year, and most importantly, don't drink and drive, you might spill your drink.
dont drink and drive, smoke and fly 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית