עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יהיה לזה לוק כאילו זה הרכב חברה של אבא שלי? כי בכל זאת אני גם מחפש שיהיה תפוזה...אני קניתי יונדאי I35 2012 ב65K.
מפנקת וממש מרוצה ממנה.
חשבתי גם באותו כיוון היה לי בראש גם אלפא מיטו ופולו GTI תכלס הכוח של ההונדה הספיק לי אבל אם יש יותר זה מצויין מין הסתםב 130 הייתי קונה סיאט לאון או - איביזה FR החדשה.
אם אתה רוצה קצת יותר ספורטיבי או איביזה קופרה 14
ידני או אוטומט לא כזה משנה לי כאילו אני יהנה משניהם באותה המידה נפח מונע מעדיף 1000-1400 אבל לא שאני יתבאס על 1800 בכל זאת הונדה שנת 2000 עם מנוע 1600 אוכלת כמו 2000 היום נראה לי חחחחחמחפש ידני או אוטומט? רכב ספורט? נפח מנוע?
אני יסביר לך מה העניין אני לוקח את הרכב בליסינג מימוני פשוט. אני יכול לקנות חדש במכה גם אבל אני פשוט מכיר את עצמי אני שוחט תרכב ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע יותר מדי על רכב אז אין לי בעיה להשים 60 על משומש או לקחת רכב של 130 חדש ולהחזיר להם אותו אחרי 3 שנים כשהוא עבר שיפוץ אבל עדיין אתה יודע מי המפגר שנהג עליו....הבעיה מתחילה בהגדרת התקציב שלך
יש הבדל בין חדשה ומשומשת בפערי התקציב שלך למול הדרישות (זריז ומפנק)
טפו טפו טפו אחי אני מרוויח ממש טוב ואני אוהב להתפנק חחח אני עובד ממש קשה אז כשאני נוסע באוטו (אני חולה מוטורי) אני רוצה להרגיש תחוויה חחחבן 21 עם רכב ספורטיבי נשמע כמו התאבדות כלכלית, הביטוח יעלה לך מעל 6.
חחמצד שני בן 21 עם 130000 בכיס זה לא מישהו שחסר לו:sarcastic:
הייתי לוקח פולו GTI, זה רכב.חשבתי גם באותו כיוון היה לי בראש גם אלפא מיטו ופולו GTI תכלס הכוח של ההונדה הספיק לי אבל אם יש יותר זה מצויין מין הסתם
זה מגיע בסיסי שם אם אני לא טועה והיא עולה 141הייתי לוקח פולו GTI, זה רכב.
אבל יעלה לך הרבה יותר מ 130000 במיוחד כשתשקיע גם גג נפתח וג'אנטים.
מיטו הביטוח ישחט אותך..
תקנה GTI שנתון ישן יותר.זה מגיע בסיסי שם אם אני לא טועה והיא עולה 141
הבעיה שהם יעברו ת60 ה13-14 ואני לא רוצה להשקיע כמות כזאת של כסף על רכב כרגע כי אני נוהג כמו משוגע (בשבוע הראשון עם ההונדה כבר הבאתי דריפטים חחח ופשוט להביא בליסינג יוצא לי ממש נוח כי אני מחזיר להם רכב שחוט אחרי שיפוץתקנה GTI שנתון ישן יותר.
הייתי אפילו הולך על גולףGTI שנתון 13-14
אז תפסיק לנהוג כמו מטורף בכבישים רגילים.הבעיה שהם יעברו ת60 ה13-14 ואני לא רוצה להשקיע כמות כזאת של כסף על רכב כרגע כי אני נוהג כמו משוגע (בשבוע הראשון עם ההונדה כבר הבאתי דריפטים חחח
אני נוהג במקומות שאני לא יפגע באנשים ככה אבל אני חולה מוטורי אז אני עושה את זה בשביל הכיף כי אני אוהב את זהאז תפסיק לנהוג כמו מטורף בכבישים רגילים.
הבעיה שהם יעברו ת60 ה13-14 ואני לא רוצה להשקיע כמות כזאת של כסף על רכב כרגע כי אני נוהג כמו משוגע (בשבוע הראשון עם ההונדה כבר הבאתי דריפטים חחח ופשוט להביא בליסינג יוצא לי ממש נוח כי אני מחזיר להם רכב שחוט אחרי שיפוץ
אתה מרוצה מהשירות של צ'מפיון?אני בעלים גאים של לאון FR 1.4TSI שנת 2013 חודש אוקטובר שזהו החודש הראשון לאותה השנה בהן התחילו למכור את ה-FR בגרסה החדשה והידועה עד היום.
זו הגרסא הידנית היחידה של לאון החדשה והרכב מאוד נוח, מפנק, חדיש טכנולוגית ונראה מהמם.
יכלתי לקנות את ה-FR 1.8 האוטומטית אבל זה לא מדבר אלי. שונא שונא שונא 2 דוושות ברכב!
אני חולה מוטוריקה בעצמי (בעבר החזקתי באימפרזה טורבו GT שנת 99 שקרעה לי את הכיס אבל קרעתי לה את הצורה ונהנתי מכל שניה איתה) אבל לאור שינויים במצב הדמוגרפי שלי החלטתי "להתפשר" על משהו יותר פרקטי וריאלי בדמות הלאון.
חשוב לציין שחיזקתי מעט את הרכב והתקנתי צ'יפ של APR בפיט סטופ ככה שהיום הוא עומד על 153 כ"ס ונמדד ב-Dyno.
לך הייתי מציע לחפש אחר רכב שהוא סטאק שלם. נכון, אתה צעיר בן 21, נהנה מהחיים ומחפש ריגושים, אבל כשזה מגיע לרכב, זו תמיד לא השקעה כלכלית, ככה שלפחות תנסה למצוא משהו שיתאים כמה שיותר לכל קריטריון שחשוב לך. אני הייתי הולך על רכב משנתונים 2012 ומעלה, ומכוון לעבר קונצרן VAG, שזה אומר פולו/גולף GTI (גולף אולי תמצא רק משנתון 2010, את הפולו אפשר למצוא כמעט חדשה), אאודי A1 או A3, סיאט לאון FR או איביזה קופרה.
אם אתה מעוניין בפחות לוק ויותר כוח מטורף, אחיזת כביש, האצה וסגירות, תעבור לחפש נינג'ות כמו WRX או STi, או למשל מאזדה MX5, רנו RS. רק קח בחשבון שפה צריך לבדוק ב1000 עיניים וגם השנתונים ירדו לכיוון נמוך יותר ולהכין כיס עמוק. לא אשכח שהחלפתי גיר ל-GT שלקח לו להגיע שבועיים מיפן ב-4.2K. או סט שלם של בלמים+רפידות שמגיע ל-2K. שלא נדבר על ביטוחים בשמיים כי הרכב גניב ומועד לפורענות + אתה נהג מתחת לגיל 21.