הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קניית רכב חדש

מקארספורום עולה שיש לצמפיון את השירות הכי דוחה שיש, סיפורים הזויים.

חשבתי גם באותו כיוון היה לי בראש גם אלפא מיטו ופולו GTI תכלס הכוח של ההונדה הספיק לי אבל אם יש יותר זה מצויין מין הסתם

תתרחק מאלפא. לא משנה איזה אלפא. פשוט תתרחק.

אני מסכים עם ההמלצה של דניאל. VAG, ולא משנה איזה בדיוק, יהיה מושלם בשבילך.
אני חושב שאיביזה קופרה חדשה בדיוק בתקציב שלך, ואולי גם לאון fr, ואם בא לך יותר פוזה אז תברר על מחירים של אודי מסדרת A.

משומשים הייתי מחפש באיזור של איביזה קופרה/פולו GTI סביב שנת 2008 שהם עם מנוע 1.8T ככה שתוכל לחגוג עם הרכב כמו שצריך.

בפעם האחרונה שבדקתי, ביטוח מקיף וחובה על האיביזה בגימור ספורט, לא בבוקה ניגרה, 10 אלף שח ביטוח לגיל 21

מקארספורום עולה שיש לצמפיון את השירות הכי דוחה שיש, סיפורים הזויים.
נכון, אך כל מקרה לגופו.
מוסך משארקה בעפולה של קונצרן VAG (היכן שאני מטפל) ידוע כבר שנים רבות כמקום אמין, מהימן ובעל שירות מעולה מכלל הבחינות.

נינג'ה 636 (ZX636R)
2016
רק 99,985 ש"ח.
קוואסאקי - ZX636R
הנאה מובטחת!
2016-Kawasaki-Ninja-ZX6R-KRT-Edition1-small.jpg

אני אישית מטפל ברכז עוז בחיפה, מוסך מורשה של צ'מפיון והם בסדר.
אבל צ'מפיון בכללי באמת יש עליה דיבור לא לעניין של שירות רע.

גם על מוסכים של סמל''ת יש דיבור רע, אבל מהמעט שיצא לי לפגוש הם דווקא אחלה.. אז לא הייתי מתרחק מרכב טוב בגלל שלמוסכים של היבואן יש שם רע באינטרנט

• פותח/ת השרשור
אני בעלים גאים של לאון FR 1.4TSI שנת 2013 חודש אוקטובר שזהו החודש הראשון לאותה השנה בהן התחילו למכור את ה-FR בגרסה החדשה והידועה עד היום.
זו הגרסא הידנית היחידה של לאון החדשה והרכב מאוד נוח, מפנק, חדיש טכנולוגית ונראה מהמם.
יכלתי לקנות את ה-FR 1.8 האוטומטית אבל זה לא מדבר אלי. שונא שונא שונא 2 דוושות ברכב!
אני חולה מוטוריקה בעצמי (בעבר החזקתי באימפרזה טורבו GT שנת 99 שקרעה לי את הכיס אבל קרעתי לה את הצורה ונהנתי מכל שניה איתה) אבל לאור שינויים במצב הדמוגרפי שלי החלטתי "להתפשר" על משהו יותר פרקטי וריאלי בדמות הלאון.
חשוב לציין שחיזקתי מעט את הרכב והתקנתי צ'יפ של APR בפיט סטופ ככה שהיום הוא עומד על 153 כ"ס ונמדד ב-Dyno.

לך הייתי מציע לחפש אחר רכב שהוא סטאק שלם. נכון, אתה צעיר בן 21, נהנה מהחיים ומחפש ריגושים, אבל כשזה מגיע לרכב, זו תמיד לא השקעה כלכלית, ככה שלפחות תנסה למצוא משהו שיתאים כמה שיותר לכל קריטריון שחשוב לך. אני הייתי הולך על רכב משנתונים 2012 ומעלה, ומכוון לעבר קונצרן VAG, שזה אומר פולו/גולף GTI (גולף אולי תמצא רק משנתון 2010, את הפולו אפשר למצוא כמעט חדשה), אאודי A1 או A3, סיאט לאון FR או איביזה קופרה.

אם אתה מעוניין בפחות לוק ויותר כוח מטורף, אחיזת כביש, האצה וסגירות, תעבור לחפש נינג'ות כמו WRX או STi, או למשל מאזדה MX5, רנו RS. רק קח בחשבון שפה צריך לבדוק ב1000 עיניים וגם השנתונים ירדו לכיוון נמוך יותר ולהכין כיס עמוק. לא אשכח שהחלפתי גיר ל-GT שלקח לו להגיע שבועיים מיפן ב-4.2K. או סט שלם של בלמים+רפידות שמגיע ל-2K. שלא נדבר על ביטוחים בשמיים כי הרכב גניב ומועד לפורענות + אתה נהג מתחת לגיל 21.
איך הבמוו סדרה 1 ואאודי A4 שנתונים ככה 7-11? גם מבחינת צריכת הדלק כי עד עכשיו היה לי הונדה סיוויק האצבק שנת 2001 מנוע 1600

למי שיש כסף הוא לא קונה רכב יוקרה ישן, אלא גג שנתיים על הכביש.
תיקון ברכבים האלו עולה יותא מידיי.
בקשר לנינגה, יש אופציות טובות יותר, לא מת על סופר ספורטים, במיוחד לא בנפח נמוך, חסר מומנט וצריך להישאר על רצועת סלד צרה.

• פותח/ת השרשור
בקשר לנינגה, יש אופציות טובות יותר, לא מת על סופר ספורטים, במיוחד לא בנפח נמוך, חסר מומנט וצריך להישאר על רצועת סלד צרה.
אני לא מחפש אופנוע אני קצת מפחד למות עליו חחחח אני כל הזמן רואה בורות בכביש מה שחסר לי זה להיתקע באחד ולעוף כבר התפוצץ לי ככה צמיג בפרויד בחיפה למי שמכיר כמעט פגשתי את הנתיב ממול תכלס חשבתי לקחת אחת שמורה פשוט או שעדיין לא כדי? כי יש לי משהו שמוכר ב40 A4 עם 70 אלף קילומטר שנת 7 או 8 יד ראשונה בן אדם זקן אגב בקשר לתיקונים אני משלם רק על חלפים אני מטפל לבד במה שאפשר ויש לי 2 מוסכים שאני מכיר את הבעלים באופן אישי והם עושים לי עבודה בחינם

חלפים של בימרית או אוודי יעלו לך המון.
אישית, לא הייתי קונה רכב בן 8,אני עכשיו עם רכב חדש לגמרי, אין על ההרגשה הזו, להניע בבוקר ולדעת שהרכב לא הולך להתקע בגלל אלטרנטור או משהו אחר שהולך עם הזמן.
דרך אגב רכב ספןרטיבי לא מתיישן בכבוד, הבולמים הולכים במהירות, המנוע לא אותו הדבר.

david אתה נשמע כמו אחד שלא הגדיר לעומק פרמטרים. לקפוץ מקנייה תיאורטית של רכב חדש ב130K למחשבה על וואגית או בימרית, שיש לה עוד רגע עשור על הכביש, מעידה על חוסר החלטיות. יש הבדלי שמיים וארץ בכל אספקט שהוא.

אני תומך במה שbiker אמר וגם מציע לך לקנות רכב חדש או משהו שקרוב לכך. בתקציב של עד 130K אפשר להתגמש ולקבל מענה הולם מרוב מה שהוצע לך כאן

מסכים.
למרות שסופר ספורט נותן המון פוזה ביחס לכסף, 636 זה קצת מעל 600 רגיל בשביל עוד טיפה מומנט וזה מתחת 140 אלף שח.
אישית יש לי אדוונצ׳ר גדול, אין הרבה פוזה יש נוחות ומומנט.

רוצה לפרט?

אין הרבה מה לפרט, חוץ מדגמים בודדים, רוב הדגמים לא אמינים. עם כמה שאני אוהב את אלפא ואת הכיפיות שבנסיעה באלפא, אני באופן אישי לא הייתי קונה כי הן יחסית נוטות להתקלקל.

אבא שלי אומר שדווקא בשנים האחרונות אלפא "יישרו קו" ועכשיו המצב לא כזה, אבל אני לא הכי בוטח.. במיוחד לא בסלספיד (התיבה ה'"רובוטית" שלהם)

• פותח/ת השרשור
david אתה נשמע כמו אחד שלא הגדיר לעומק פרמטרים. לקפוץ מקנייה תיאורטית של רכב חדש ב130K למחשבה על וואגית או בימרית, שיש לה עוד רגע עשור על הכביש, מעידה על חוסר החלטיות. יש הבדלי שמיים וארץ בכל אספקט שהוא.

אני תומך במה שbiker אמר וגם מציע לך לקנות רכב חדש או משהו שקרוב לכך. בתקציב של עד 130K אפשר להתגמש ולקבל מענה הולם מרוב מה שהוצע לך כאן
תכלס אני באמת מבולבל כי אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף ברכב שאני יודע שסיכוי מאוד גבוהה שאני ישחט אותו אבל מצד שני אני גם רוצה רכב שאני יהנה ממנו מבחינת עלויות של טיפולים לא כזה יצא לי יקר לעומת אנשים אחרים מהסיבה הפשוטה שאני לא משלם על הטיפולים והתיקונים רק על החלקים עצמם וכשאני בא לקנות רכב באים איתי גם 2 מכונאים למוסך (שאני מכיר את הבעלים וגם אותם)בגלל זה חשבתי קצת לרדת בשנתות למשהו שנראה כמו 11-15 אבל מצד שני הרבה הרבה יותר זול ככה יש לי גם את הפוזה וביצועים חווית נהיגה ונוחות קרובים לשנתונים היותר מתקדמים

תכלס אני באמת מבולבל כי אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף ברכב שאני יודע שסיכוי מאוד גבוהה שאני ישחט אותו אבל מצד שני אני גם רוצה רכב שאני יהנה ממנו מבחינת עלויות של טיפולים לא כזה יצא לי יקר לעומת אנשים אחרים מהסיבה הפשוטה שאני לא משלם על הטיפולים והתיקונים רק על החלקים עצמם וכשאני בא לקנות רכב באים איתי גם 2 מכונאים למוסך (שאני מכיר את הבעלים וגם אותם)בגלל זה חשבתי קצת לרדת בשנתות למשהו שנראה כמו 11-15 אבל מצד שני הרבה הרבה יותר זול ככה יש לי גם את הפוזה וביצועים חווית נהיגה ונוחות קרובים לשנתונים היותר מתקדמים

אי אפשר לשחוט רכב כמו לאון 1.4 ואי אפשר "להביא איתו דריפטים", זה רכב הנעה קדמית שהדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לו זה לעלות על באמפר, לעומת הקופרה שמגיעה עם דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני כסטוק.

לי יש לאון 1.8 2015, הרכב נותן תמורה טובה למחיר אבל אם אתה מחפש ביצועים\חווית נהיגה של הנעה אחורית או כפולה, זה לא מה שאתה תקבל כי חוץ ממהירות בקו ישר לרכב הזה אין שום דבר אחר להציע לך מבחינת נהיגה.

אם נטו מעניינת אותך חווית נהיגה, אתה יכול ללכת על סובארו BRZ שנתון יותר נמוך, אחזקה שוטפת הרבה יותר זולה מאשר שתביא STI שרובן במצב לא כלכך טוב, ואלה שבמצב טוב לא נמכרות או שקשה מאוד למצוא אחת.

מסכים.
למרות שסופר ספורט נותן המון פוזה ביחס לכסף, 636 זה קצת מעל 600 רגיל בשביל עוד טיפה מומנט וזה מתחת 140 אלף שח.
אישית יש לי אדוונצ׳ר גדול, אין הרבה פוזה יש נוחות ומומנט.
איזה אדוונצר?
יש לי ביג 800.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית