הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית רכב חדש

אי אפשר לשחוט רכב כמו לאון 1.4 ואי אפשר "להביא איתו דריפטים", זה רכב הנעה קדמית שהדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לו זה לעלות על באמפר, לעומת הקופרה שמגיעה עם דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני כסטוק.

לי יש לאון 1.8 2015, הרכב נותן תמורה טובה למחיר אבל אם אתה מחפש ביצועים\חווית נהיגה של הנעה אחורית או כפולה, זה לא מה שאתה תקבל כי חוץ ממהירות בקו ישר לרכב הזה אין שום דבר אחר להציע לך מבחינת נהיגה.

אם נטו מעניינת אותך חווית נהיגה, אתה יכול ללכת על סובארו BRZ שנתון יותר נמוך, אחזקה שוטפת הרבה יותר זולה מאשר שתביא STI שרובן במצב לא כלכך טוב, ואלה שבמצב טוב לא נמכרות או שקשה מאוד למצוא אחת.
סובארו ברז אחד הרכבים הגרועים ביותר לבחןר בהם.

נינג'ה 636 (ZX636R)
2016
רק 99,985 ש"ח.
קוואסאקי - ZX636R
הנאה מובטחת!
2016-Kawasaki-Ninja-ZX6R-KRT-Edition1-small.jpg
עצוב שבישראל זה עולה כפול מאשר בארה"ב 😭
שלא נדבר על הביטוח....

מזכיר לי שאני הייתי בן 23-24 קניתי מאזדה MX5 וזו הייתה טעות חיי. (הפסדתי עליה כ 30,000 ש"ח) בפחות בשנה.

תתגבר על יצר הריגוש, תחכה שתהיה בן אדם אמיד יותר ותקנה לך רכב שנתון 2013-2017 אמין עם שוק ועלות אחזקה זולה יחסית.

תלוי מה המטרות של הבחור. מבחינת חווית נהיגה הBRZ שונה לגמרי מסיאט לאון, לא יודע על סמך מה החלטת שזה רכב גרוע לבחור בו.
הוא גרוע לקטרוגייה שלו ולא בהשוואה לרגב מקטגורייה אחרת

BRZ יהיה טעות לילד בן 21 בלי ניסיון,זה יסתיים מהר מאד במעקה בטיחות.
אם הבחור רוצה רכב לדריפטים שיקנה פורד סיירה ורכב ליום יום.

BRZ יהיה טעות לילד בן 21 בלי ניסיון,זה יסתיים מהר מאד במעקה בטיחות.
אם הבחור רוצה רכב לדריפטים שיקנה פורד סיירה ורכב ליום יום.

עזוב, זה כבר מקרה אבוד.
עלגות כזו לא ראיתי/קראתי כבר הרבה זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית