עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאללה מי צריך סיריוס מאס, מטרנה לפנים. רק חבל שמטרנה מרעילים את התינוקות שלנו עם סירופ פרוקטוז, אחד הרכיבים העיקריים במטרנה ואחד הדברים הכי מזיקים שבאים ממזון.ההורים לא היו ולא שאלו והרופא לא אמר. עובדים עליך.
אבקת חלבון ועפילו גיינר נותנים לתינוקות מגיל 0. נקרא מתרנה. כן,מי שלא ידע-מתרנה זה גיינר.
אתה קולט מה אתה כותב? ואתה מבין למה אתה כותב את זה?יאללה מי צריך סיריוס מאס, מטרנה לפנים. רק חבל שמטרנה מרעילים את התינוקות שלנו עם סירופ פרוקטוז, אחד הרכיבים העיקריים במטרנה ואחד הדברים הכי מזיקים שבאים ממזון.
הרופא לא היה(הם לא היו אצל רופא). כל עגלת תרופות בבתי חולים בישראל מכילה חלבון מי גבינה שנקרא פרו ג'ים - על הקופסה כתוב-לאנשים שתזונתם דלה בחלבון,אנשים אחרים פציע/ניתוח,ספורטאים...רכיבים שלו ושל מתרנה- רכיבים זהים...
המוכר - כבודו במקומו... אבל יותר מדי תחומים מקצועיים אצלו מופקדים בידי המוכרים וסוחרים שיש להם מעט מאד מגע עם התחום...
דבר נוסף- אני מאמין שאת הלא שוקל הרבה ויכול בכיף להסתדר עם כמות החלבון היומית שלך מהאוכל הרגיל ,וזה באמת עדיף לך.
אתה מוזמן לנסות לשכנע אותם בלהדגים להם את דימיון בין המרכיבים של מטרנה לתינוקות וחלבון מיי גבינה בטענה שלתינוקות זה לא מזיק וגם לך לא... מנסיון- זה עבד על הרבה הורים. אבל שוב פעם- בהתחלה כדי מאד ללמוד לנסות להסתדר עם אוכל רגיל.
מצטער עם פגעתי בך.
לכל מוצר יש אישור של משרד הבריאות, הראה להם את החותמת והאישור ותגיד שלא היו מרעילים את התושבים לחינם.
אתה יכול להגיע לכמות חלבון מספקת מבשר,עוף,חלב וביצים,גבינות,טונהלא אחי לא פגעת בי אני לא כזה רגיש
הבעיה היא שאני לא אוהב טונה והרבה מסתמכים על זה בתור מקור חלבון ראשי
אבל מגיל 14 אפשר לצרוך אבקות חלבון?
הבאתי להם טיעון דומה אבל הם אמרו לי שגם סיגריות זה לא בריא וגם מקדונלס ועדיין מוכרים פה...
כאילו שחסר סיבות שבסיסן במיתוסים כמו למשל הפגיעה בכליות.קודם כל שהרופא יסביר למה זה לא בריא (אל תדאג, משם הדרך לחנות התוספים הקרובה על מנת לקנות אבקת חלבון קצרה מאד).