עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מחפש קל יותר והתקופה לא אמורה להיות קלה 😃אני בתקופות קלות עושה10*3 עם התקדמות חודשית.
בהחלט אפשרי לעבוד ככה ולהקדם.
אבל זה לא יהיה בהכרח קל יותר
אז עשיריות יהיה מעולה.לא מחפש קל יותר והתקופה לא אמורה להיות קלה 😃
לקראת סיום המסה רציתי לעבור מ 5X5, נמאס לי כבר מהלחץ הזה של הסטים הכבדים, אין לי בעיה שיהיה יותר קשה אבל בא לי כמה שבועות אחרונים שיהיה נפת עם משקלים פחות כבדים.
זה בהחלט מצריך ממך יכולת מסוימת לנשום. אבל אתה תתרגל תוך שבועיים.3x10x100 ? , לא חושב שאצליח, עשיריות בסקוואט זה אירובי לכל דבר 😃
אני מקפיד על אירובי באופן קבוע אז מאמין שמהבחינה הזאת יהיה בסדרה בהחלט מצריך ממך יכולת מסוימת לנשום. אבל אתה תתרגל תוך שבועיים
אתה מתכוון לקחת משקל מסוים שאיתו אני מצליח 3X10 ולהישאר איתו לכמה שבועות ?ואני לא מתכוון להתקדמות לינארית.
אתה מתכוון שתחשוב על משקל שיהיה שיא לעשיריות מבחינתך ותטפס אליו במשך חודש. עם קפיצות של 7-10 קילו בשבוע.אני מקפיד על אירובי באופן קבוע אז מאמין שמהבחינה הזאת יהיה בסדר
אתה מתכוון לקחת משקל מסוים שאיתו אני מצליח 3X10 ולהישאר איתו לכמה שבועות ?
לא, התכוונתי להתחיל עם משקל שאותו אני מצליח לעשות 3X10 (נניח 90-95 קילו) וכל שבוע אני אעלה 2.5 קילו (יהיו לי 3-4 שבועות לעלות).אתה מתכוון שתחשוב על משקל שיהיה שיא לעשיריות מבחינתך ותטפס אליו במשך חודש. עם קפיצות של 7-10 קילו בשבוע.
הצלחת אותו? תוסיף 5 קילו ותחזור על התהליך.
אתה יכול לעשות מה שאתה חושב, אבל שיהיה לך תכנית התקדמות ולא מספר רנדומלי.לא, התכוונתי להתחיל עם משקל שאותו אני מצליח לעשות 3X10 (נניח 90-95 קילו) וכל שבוע אני אעלה 2.5 קילו (יהיו לי 3-4 שבועות לעלות).
ביום ראשון אני עושה באק סקוואט וביום רביעי אני עושה פרונט סקוואט אז אני מעלה משקל פעם בשבוע.
דרך אגב, למה לא לעשות 4X8 ?
ברוראבל שיהיה לך תכנית התקדמות ולא מספר רנדומלי.