הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחייל

miciner

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני חייל ובעקבות התפקיד התזונה השינה והאימונים שלי מאוד דלים, עכשיו אשמח לעזרה לבחירת תוכנית הכי יעילה שאוכל להפיק.
יוצא שאני ישן כל לילה בין 4-7 שעות, ויש לי בערך 2 ארוחות ביום בבסיס. אז בארוחת צהריים אני מגיע לאיזה 20 גרם חלבון ארוחת ערב גם איזה 20 גרם ובין לבין שותה שייק שמשלים לי עוד 30 ובין לבין מנסה לדחוף גבינות או טונות ככה שבצבא אני סוגר 70-90גרם חלבון ביום...(אני יודע שזה כלום אבל אין לי זמן לנשום...)
אני יוצא חמשושים ופעם בשבועיים כזה גם יש לי אפטר, זה אומר שאני עושה אימון לרוב באפטר ובשישי שבת(כי חמישי אני חוזר גמור לרוב)
המשקל שלי 74 הגובה שלי 1.80, ומבחינת משקלים אני חושב שאני דיי בסדר, אני על 30 קילו כל צד בבנץ' פרס, ותרגילים מורכבים אחרים אני לא עושה בגלל בעיות בגב ופחד מטעויות בטכניקה שיכולות לדפוק אותי...
עד עכשיו הייתי עושה AB וזה היה יוצא לי 2\3 פעמים בשבוע, אבל אני מרגיש שזה לא אפקטיבי מספיק..
חשבתי אולי לעבור לABC ואז לתפור גם על חמישי אימון למרות העייפות..
עכשיו יש למישהו אולי תוכנית טובה יותר להציע לי? או ייעול לAB\ABC??

תודה מראש לעוזרים אני צריך אותכם.

ABC זה פחות או יותר הדבר האחרון שאתה צריך לעשות במצבך, הכי גרוע פרט אולי ל-ABCD.
אך ורק FBW.
לא תגיע רחוק אם לא תבצע את כל תרגילי הבסיס (יש סרטונים ומדריכים ואפשר לבקש עזרה בפורום, פחד זה לא תירוץ) ואם לא תשפר את האכילה וכנראה גם את השינה, אבל אני מניח שזה לא אפשרי במצבך. תעשה מה שאפשר ותחכה לשחרור.

• פותח/ת השרשור
כן אבל הבעיה שלי היא שאני יכול לעשות אימונים רק יום אחרי יום כלומר לא יהיה לי יום מנוחה, למרות זאת להמשיך בFBW?

אמרת שאתה חוזר בחמישי ויש לך את שישי שבת. תתאמן בחמישי ובשבת, זה הרע במיעוטו (למרות העייפות). אחרת באמת חבל על הזמן, AB של שישי שבת סתם יגרום לך להרגיש תפוס כל הזמן בלי שום תועלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית